Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Με ενθουσιασμό και συστράτευση προχωρά η προετοιμασία του Κύδωνα


Ενισχυμένος με τους έφηβους του Άρη Χανίων Νίκο Γρηγοράκη και Νίκο Αναστασάκη αλλά και την προώθηση αρκετών δικών του εφήβων ο Κύδωνας Χανίων παρουσιάζει ένα νεανικό σύνολο γεμάτο ενθουσιασμό ενώ διανύει την δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας του. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας εκτελείται υπό την ευθύνη του Στέφανου Κοκολοδημητράκη ενώ στο σχεδιασμό βοήθησε εθελοντικά ο πρώην κόουτς της ομάδας Δημήτρης Πουλιδάκης έως ότου αναλάβει την ομάδα ο Μάνος Οικονομάκης. Παρατηρείται έτσι μια συστράτευση όλων των ανθρώπων του χανιώτικου χάντμπολ και με επιστροφές παλιών αθλητών ώστε να βοηθηθεί η ομάδα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία και να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική στο φετινό πρωτάθλημα της Α1.
Το δυναμικό της ομάδας αποτελείται από τους: Θεμιστοκλής Γεωργιάδης, Ελευθέριος Δασκαλάκης, Βασίλης Καμαριανάκης, Χρήστος Καμπανιέρης, Νικόλαος Καρούϊ, Αντώνης Καστανάκης, Αντώνης Καστρινάκης, Στέφανος Κοκολοδημητράκης, Πέτρος Κουζανίδης, Νίκος Κρασουδάκης, Μιχάλης Λουφαρδάκης, Πολυχρόνης Μαυρογένης, Σπύρος Μελιόπουλος, Μανώλης Μπιτσάκης, Γιώργος Μυντιλάκης, Στέφανος Ξανθουδάκης, Βαλέριος Οσιπίδης, Μανούσος Παιδαράκης, Βασίλης Ρηγάτος, Νικόλαος Σπυρλιδάκης, Γιώργος Σταμπουλής, Νικος Σταυρίδης, Κυριάκος Φαλτσέτας.

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΣΤΑ " ΒΑΣΑΝΑ "ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΤΟΥ Γ.Σ ΧΑΝΙΩΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 29/08 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00 ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΜΕ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΑΦΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ , ΕΝΩ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΠΕΡΑΝ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο Γ.Σ ΧΑΝΙΩΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Κ.ΚΩΤΣΙΡΑ ΩΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΕ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. 

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

                         
                                   ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΙΩΝ
                                                        HANDBALL

,
ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ  Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ  ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ :1)ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ 1ης ΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΗΛΙΚΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ .2)   ΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ .3) ΤΗΝ  13 ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ .4) ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΔΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΟΥΚΑ, ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011-2012 ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΙΝΙ – ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΙΔΩΝ (ΗΛΙΚΙΑΣ 10 ΈΩΣ 16 ΕΤΩΝ).
Η ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ : 10 €

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ:
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ :          ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ: ΠΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΙΝΙ:  ΞΥΦΑΝΤΑΡΑΚΗΣ ΕΜΜ. – ΜΑΛΙΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛ: 694-7442111 & 6972316445

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΆΚΗΣ


Ο Μ. Οικονομάκης θα είναι και την φετινή σεζόν  ο προπονητής της ανδρικής ομάδας όπως μας ενημέρωσε ο αρχηγός Στέφανος Κοκολοδημητράκης.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ



Ξεκινάει σήμερα (Δευτέρα) στις 19:00 η προετοιμασία του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου στις εγκαταστάσεις του συλλόγου των Ολυμπιονικών. Οι παίκτες από την αντρική ομάδα που θα δώσουν το παρών είναι οι Δημήτρουλας, Χατσίκας, Λεωνίδας, Τζανακάκης, Παρασκευαιδης, Γκλαβόπουλος, Σαμαράς, Χελιώτης, Ντράσα, Παπανίκος, Μόγας, Σομπιρακούλ, Παπακώστας, Σκορδιανός, Βελιτσιάνος. Τιμ μάνατζερ της ομάδος Χάντμπολ του Πανελληνίου θα είναι ο Πέτρος Σαμαράς.

Επιστροφή γεμάτη εμπειρίες για την ΑΕΚ

Επιστροφή γεμάτη εμπειρίες για την ΑΕΚ

Μετά και την τρίτη ήττα (στα πέναλτι από τη Σλόγκα) στο τουρνουά της Βοσνίας, η ομάδα της ΑΕΚ επέστρεψε με μόνο θετικές σκέψεις. Κόντρα σε πολύ δυνατές ομάδες οι παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη αποκόμισαν πολύ σημαντικές εμπειρίες εν όψει της νέας σεζόν. Ο τεχνικός του «δικέφαλου» έκανε και τις δοκιμές του και ενθουσιάστηκε από τον Μίλος Μαξίμοβιτς που θα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα.
Στον αγώνα κατάταξης με τη Σλόγκα η ΑΕΚ έκανε το καλύτερό της παιχνίδι έχοντας το προβάδισμα μέχρι και δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη όταν οι αντίπαλοι ισοφάρισαν σε 26-26 (ημίχρονο 12-12). Στα πέναλτι ήρθε η ήττα, αλλά μικρή σημασία είχε σε ένα τουρνουά προετοιμασίας. Οι διοργανωτές πάντως έδωσαν το έπαθλο του «fair play» στην ελληνική ομάδα με βάση την αγωνιστική της συμπεριφορά στα τέσσερα ματς που έδωσε στο Ντομπόι.

"Στόχος μας είναι μια θέση στην πρώτη πεντάδα"

Η τεχνικός της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Γρηγορία Γκόλια, αναφέρθηκε στους στόχους του "Δικεφάλου" στο νέο πρωτάθλημα και τις παίκτριες που αποκτήθηκαν

Η προπονήτρια του ΠΑΟΚ, Γρηγορία Γκόλια, σε δηλώσεις της οριοθέτησε τους στόχους του ΠΑΟΚ στο νέο πρωτάθλημα, έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου την Ορμή Πάτρας και τη Νέα Ιωνία και αναφέρθηκε στις παίκτριες που αποκτήθηκαν από τον "Δικέφαλο".
Συγκεκριμένα είπε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας: "Πήραμε την Μάρθα Λογδανίδου που ανήκει στο Φίλιππο και έπαιζε στη Ν.Ιωνία, την Σισαούρη από την Καλλιθέα Βέροιας και την Τραπεζανλή από το Φίλιππο Βεροίας. Πήραμε ακόμα και 2-3 μικρές από τους Πόντιους Κιλκίς και θα αποκτήσουμε και μια ξένη. Ο στόχος μας είναι να βρεθούμε στην πρώτη πεντάδα. Θεωρώ ότι φαβορί είναι για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Γυναικών η Ορμή Πάτρας και η Ν. Ιωνία".

Κυριακή, 21 Αυγούστου 2011

Τρίτωσε το καλό για τον Σαουλίδη

Ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ έγινε το Σάββατο (20/8) για τρίτη φορά πατέρας, αφού η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Μπορεί ο αθλητισμός να χαρίζει μοναδικές στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου, ωστόσο, τίποτα δεν συγκρίνεται με τις χαρές που μπορεί να προσφέρει η οικογένεια του. Ο Αντώνης Σαουλίδης έχει ζήσει μεγάλες στιγμές μέσα στα γήπεδα, όμως, καμία από αυτές δεν "φτάνει" τη χαρά του να βλέπει το τρίτο του παιδί να έρχεται στη ζωή.
Ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ έγινε το Σάββατο (20/8) στις 19.00 για τρίτη φορά πατέρας, αφού η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους τριών κιλών.

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΔΑΝΗΛΟΣ: «ΜΕ ΤΡΙΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ

Ο προπονητής του τμήματος χάντμπολ του Ιωνικού Νέας Φιλαδελφείας, Μενέλαος Δανήλος δήλωσε: «Έφυγαν από τον Ιωνικό ο Χρόνης, ο Ξηρός που πήγε στον Άρη Νίκαιας, ο Γιαννόπουλος που πήγε στην ΑΕΚ , οι Παπαδιονυσίου, Αργυράκης και Γκέρτσος που πήγαν στον ΔΟΥΚΑ, ο Κανδύλας που θα αγωνιστεί στην Γερμανία και ο Καραμαγγέλας στην Πολιτεία ενώ ο Χάρης Γκλεζάκος σταμάτησε την αγωνιστική δραστηριότητα. Από την πρώτη ομάδα μείνανε τρεις, οι Κασαπίδης, Σασσός και Ζευγουλάς τους οποίους θα πλαισιώσουμε με εφήβους. Έχουμε ένα τριετές πρόγραμμα για να φτιάξουμε μια καινούργια ομάδα. Συνεργάτης μου θα είναι ο Μιχάλης Φουντεδάκης ενώ στα μίνι και στις ακαδημίες θα εργαστεί ο Βαγγέλης Καρνάβας. Επικεφαλής του τμήματος ο Δημήτρης Πονηρός με συνεργάτη τον Νίκο Δανήλο και υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής ο Τάσος Δανήλος.

ΚΟΡΩΝΑΣ: «ΟΜΑΔΑ ΛΑΪΚΗΣ ΒΑΣΗΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ»






Ο νέος επικεφαλής του τμήματος Χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας, Αντώνης Κορωνάς , ο οποίος διετέλεσε επί 15 χρόνια γενικός αρχηγός του Φιλίππου Βέροιας και έχει και τα τρία παιδιά του στα τμήματα Χάντμπολ και βόλει δήλωσε σχετικά με την ομάδα του Φιλίππου: «Θέλουμε τον Φίλιππο να τον κάνουμε ομάδα λαϊκής βάσης, στους δύσκολους οικονομικά καιρούς να έχουμε την αρωγή των επιχειρηματιών της πόλης και να αξιοποιήσουμε όλο το έμψυχο υλικό της ομάδας. Επιλέξαμε τον Νίκο Μάντζο ως προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει το τιμόνι της ομάδας από 1η Σεπτεμβρίου μετά την λήξη του συμβολαίου του με την Ο.Χ.Ε. Η προετοιμασία θα αρχίσει στις 16 του μηνός με συγκέντρωση και οι προπονήσεις από τις 17 Αυγούστου. Θα παραμείνει ένας κορμός από την 1η ομάδα. Πρόκειται για τους Δεληγιάννη, Μπαντή, Σταύρο Παπαδόπουλο, Θωμά Κορωνά και Ντομπρόκοβιτς. Όλοι αυτοί οι παίχτες θα πλαισιωθούν από τους εφήβους. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε τα νέα παιδιά για να προχωρήσουν μαζί με τους παλαιότερους . Πιστεύω ότι η πόλη της Βέροιας θα συμπαρασταθεί στην προσπάθειά μας αυτή . Μέχρι να αναλάβει ο Μάντζος, την ομάδα θα βοηθήσουν οι Τάσος Χατζηπαρασίδης, Απόστολος Ντέλλας, Νίκος Κούγιας, Παναγιώτης Σαράφης και θέλουμε να προωθήσουμε και τον Κώστα Δεληγιάννη για να αναλάβει και αυτός κάποιο τμήμα των μικρών ηλικιών του Φιλίππου. Η ιστορία του Φιλίππου είναι μεγάλη και μας εμπνέει όλους».

Γουργούμης, ο αντι-Κόμινεκ

Ο Τσέχος τερματοφύλακας επικαλούμενος οικογενειακά προβλήματα δεν θα ενισχύσει τον ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σε ποιες λύσεις στρέφονται τώρα οι "ασπρόμαυροι"




Παρελθόν θα αποτελέσει σύντομα από την ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ο Γιαν Κόμινεκ. Ο Τσέχος ενημέρωσε με γραπτό μήνυμα τους ανθρώπους του "Δικέφαλου" πως δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο, λόγω πρόσφατης εγχείρησης του πατέρα του. Ο Κόμινεκ θέλει να βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειάς του τη φετινή σεζόν και έτσι πολύ δύσκολα θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη.
Η απουσία του Κόμινεκ θα στοιχίσει πολύ στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, ήδη οι διοικούντες έχουν αρχίσει να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Τσέχου. Αυτός δεν θα είναι άλλος από τον νυν πορτιέρο του "Δικέφαλου", Κώστα Γουργούμη.
Ο Έλληνας τερματοφύλακας αναμένεται να αποτελέσει τον βασικό τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ τη φετινή αγωνιστική περίοδο και έτσι οι "ασπρόμαυροι" βρίσκονται σε αναζήτηση αναπληρωματικού παίκτη για τον Γουργούμη.

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2011

ΚΡΑΝΑΚΗΣ: «ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΔΟΥΚΑΣ»


Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ , σήμερα το πρωί στο στάδιο Βύρωνα, με προπόνηση στο στίβο του δημοτικού σταδίου. Έχουν πάρει άδεια οι διεθνείς με την εθνική Νέων, Ζαμπούνης, Τζηράς, Νικολαΐδης και Παπαδιονυσίου. Τα νέα πρόσωπα που πήραν μεταγραφή στον ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ είναι οι Γκέρτσος, Παπαδιονυσίου και Αργυράκης. Οι προπονήσεις στον Βύρωνα το πρωί θα γίνονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας και στην συνέχεια πρωί – απόγευμα θα γίνονται στις εγκαταστάσεις του ΔΑΪΣ. Ο προπονητής Γιώργος Κρανάκης δήλωσε: «Η ομάδα είναι αμιγώς ελληνική . Τα πράγματα είναι δύσκολα, εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και πιστεύω ότι οι παλιοί παίχτες με τους νεότερους θα βοηθήσουν ιδιαίτερα την ομάδα».

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

28-29-30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ Γ.Σ

ΓΙΑ ΤΙΣ 28 - 29 - 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΩΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ .
Γρήγορα στα δύσκολα οι παμπαίδες αφού στο τουρνουά του Οκτώβρη θα αντιμετωπίσουν τρεις από τις καλύτερες ομάδες τις Ελλάδος στα πλαίσια της προσπάθειας που γίνεται από το Δ.Σ. του συλλόγου ώστε να υπάρχει πλήρης αγωνιστική δραστηριότητα για τα παιδιά .Το πρόγραμμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων των παιδιών  περιλαμβάνει εκτός από την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος ακόμα δύο τουρνουά για τους παμπαίδες και δύο για τους παίδες.

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

Από την 1η Σεπτεμβρίου αρχίζουν και πάλι οι προπονήσεις για τους αθλητές του Γ.Σ Χανίων εν όψη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των παιδιών αφού όσον αφορά τους παίδες θα συμμετέχουν και πάλι στο διεθνές τουρνουά του DUKE ενώ οι παμπαίδες θα έχουν αγώνες στα Χανιά στο τουρνουά που θα διοργανώσει ο σύλλογος μας αλλά και σε τουρνουά στην Βόρεια Ελλάδα. 

ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΟΝ ΓΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΣΧΗΜΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ο Γ.Σ ΧΑΝΙΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ  ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ Δ.Σ  .
                                                  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Δ.Σ
             Στα Χανιά  στα γραφεία του Συλλόγου μας , στην οδό Σελίνου 39 , μετά από τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη  Διοικητικού Συμβουλίου και κατόπιν προσκλήσεως του πλειονοψηφήσαντος από τους εκλεγέντες Μιχάλη  Λιόλιου συνήλθαμε   για να συγκροτήσουμε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας.
             Ακολούθησε διαλογική συζήτηση και σχετική ψηφοφορία και το Δ.Σ. έχει ως εξής :
  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          : ΛΙΟΛΙΟΣ  ΜΙΧΑΛΗΣ
  • ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                : ΑΥΓΟΥΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
  • ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΜΠΙΤΧΑΒΑ ΕΛΠΙΔΑ
  • ΤΑΜΙΑΣ                               : ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  • ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ           : ΠΑΠΑΤΖΑΝΑΚΗΣ  ΕΥΤΥΧΗΣ
  • ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ                   : ΚΡΑΣΟΥΔΑΚΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ
 ΕΝΩ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΔΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ:
  1. ΑΥΓΟΥΣΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
  2. ΣΦΕΤΚΟΣ ΜΗΧΑΛΗΣ
  3. ΜΠΙΤΣΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ