Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΚΛΗΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΩΝ

Πηγή: http://www.handball.gr γράφτηκε από ΓΙΩΡΓΟ ΤΑΚΗ
Την Τετάρτη 26/12/2012 στις 16:30 στο ξενοδοχείο «Έλενα» στο Ναύπλιο θα συγκεντρωθεί η Εθνική Νέων, προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία της, ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθούν στην Σλοβακία.
Οι παίκτες που κλήθηκαν από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Στέλιο Σεϊρεκίδη είναι οι: Κρεμαστιώτης, Πασσιάς (Διομήδης Άργους), Ζλατάνος, Δομπρής, Κωστακίδης (Φίλιππος Βέροιας), Νικολαίδης Ν., Χατζηβακαλέλης (Φοίβος Συκεών), Μπουκοβίνας, Παπαδόπουλος Θ., Σεϊρεκίδης, Σαρηγιαννίδης (ΧΑΝΘ), Ζαχάρης (Δικέας), Γρηγοριάδης (ΓΑΣ Κιλκίς), Καφαντάρης (Άρης Θ.), Κατσίκης (Κορωπί), Μελετάκος (Άρης Ν.), Ιωάννου (Κομπό- Γαλλία), Κυριακού (Αερωπός Έδεσσας), Αποστολίδης Β. (ΠΑΟΚ), Αραπακόπουλος (Δούκας).
Την Παρασκευή 28/12/2012 και ώρα 16:00 στο ξενοδοχείο Civitel Attik (Επταλόφου 13-15, Μαρούσι, πλησίον the Mall) θα συγκεντρωθούν οι αθλητές της Εθνικής Παίδων για να πάρουν μέρος σε προπονήσεις και φιλικά προετοιμασίας.
Οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Παναγιώτης Ιατρούδης και Κώστας Κότσιρας κάλεσαν 20 αθλητές: Λιούμης, Τσάτσας (Ζαφειράκης Νάουσας), Χαραλαμπίδης, Αποστολίδης, Γκαράς, Τριανταφυλλίδης (Φίλιππος Βέροιας), Καρόπουλος, Ηλιόπουλος, Μωραϊτης (Δούκας), Κοπαϊδης, Ντουλμάτζης (Φοίβος), Ζωσιμίδης (ΧΑΝΘ), Τζάνος (Πανιώνιος), Λαδάκης (ΓΣ Χανίων), Κρητικός (Πανελλήνιος), Πλατής (Μίλων Γιαννιτσών), Τσεσμετζίδης (ΠΑΟΚ), Μακρυγιάννης (Δικέας), Τσανακτσίδης (Αρίων Πτολεμαϊδας), Σάββας (Δράμα '86).

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Έπιασε... κορυφή ο Γ.Σ. Χανίων


Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ






Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη, νομίζουμε ότι δικαιώνονται όσοι υποστήριζαν ότι στον 1ο όμιλο της Β' Εθνικής χάντμπολ ανδρών θα πρωταγωνιστήσουν δυο ομάδες, ο Γ.Σ. Χανίων και ο Έσπερος Καλλιθέας. Έχοντας φτάσει στα μέσα του α' γύρου, τα δυο αυτά σωματεία, παρότι έχουν κάνει το ρεπό τους, βρίσκονται -αήττητα- στην κορυφή της βαθμολογίας και όλοι περιμένουν την μεταξύ τους αναμέτρηση, που θα γίνει στο κλ. Κλαδισού, την πρώτη αγωνιστική για το 2013 (12/1). 
Όσον αφορά την Α2 γυναικών, η ΕΑΧ Χανιά γνώρισε την πρώτη της ήττα, εκτός έδρας από τον Παράδεισο, αφού όπως είχε συμβεί και στο προηγούμενο παιχνίδι (εντός έδρας με τον Άρη Ν.), 'πλήρωσε' τα... κενά διαστήματα που είχε στην απόδοσή της (αν... έλλειπαν, θα μπορούσε σήμερα να έχει τουλάχιστον δυο βαθμούς επιπλέον και να είναι μόνη στην κορυφή).
Συνοπτικά τ' αποτελέσματα και οι βαθμολογίες στον 1ο όμιλο των δυο κατηγοριών.

Β' ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ 
(4η αγωνιστική)

ΓΣ Χανίων – Λεωνίδας 31-22,

 Ηλυσιακός – Πολιτεία 20-16,
 Πανιώνιος - Αλκυών Δρ. 23-20.
 Ρεπό είχε ο Έσπερος Κ.
Βαθμολογία (σε 4 αγώνες): Γ.Σ. Χανίων* (3 νίκες) 6,

 Έσπερος Καλλιθέας* (3 νίκες) 6, 
 Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων (2 νίκες-2 ήττες) 4,
 Πανιώνιος (2 νίκες-2 ήττες) 4,
 Ηλυσιακός* (1 νίκη-2 ήττες) 2,
 Πολιτεία (1 νίκη-3 ήττες) 2,
 Α.Ο. Αλκυών Δρεπάνου* (3 ήττες) 0.
Οι ομάδες με * έχουν κάνει το ρεπό τους.
5η αγωνιστική (15-16/12): Αλκυών Δρ. - ΓΣ Χανίων, Λεωνίδας - Ηλυσιακός, Έσπερος Κ. - Πανιώνιος. Ρεπό έχει η Πολιτεία.
Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 
(6η αγωνιστική)
Παράδεισος Αμ. - ΕΑΧ Χανιά 18-17,
 Άρης Ν. - Αναγ. Βύρωνα 22-22,
 Ακαδημία Π. - Παναιτωλικός 16-21,
 Πήγασος Αιγ. - Αργολικός 10-0αα.
Βαθμολογία (σε 6 αγώνες):

 Παράδεισος Αμαρ. (5 νίκες- 1 ήττα) 10,
 ΕΑΧ Χανιά (4 νίκες-1 ισοπαλία- 1 ήττα) 9,
 Άρης Νικ. (3 νίκες-2 ισοπαλίες-1 ήττα) 8,
 Ακαδημία Π. (2 νίκες-4 ήττες) 4,
 Αναγ. Βύρωνα* (3 νίκες-1 ισοπαλία-1 ήττα) 1,
 Παναιτωλικός* (3 νίκες-2 ήττες) 1,
 Πήγασος Αιγίου (6 ήττες) 0.
Ο * σημαίνει αγώνα λιγότερο, ο Αργολικός αποχώρησε από τη διοργάνωση, η Αναγ. Βύρωνα έχει 1 μηδενισμό, ενώ άρχισε – όπως και ο Παναιτωλικός- το πρωτάθλημα με -5 βαθμούς.
7η αγωνιστική (16/12): ΕΑΧ Χανιά- Ακαδημία Π., Αναγ. Βύρωνα-Παράδεισος Αμ., Παναιτωλικός -Πήγασος Αιγ. Αργολικός-Άρης Ν. 0-10αα.

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012

O Γ.Σ. Χανίων έκανε το 3 στα 3

Πηγή: http://www.haniotika-nea.gr
Τρίτη εύκολη νίκη για τον Γ.Σ. Χανίων στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής χάντμπολ ανδρών, με το τελικό 31-22 επί του Λεωνίδα να μην δείχνει την πραγματική διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, αφού η χανιώτικη υπερτερούσε φανερά και το υπέρ της σκορ μπορούσε και έπρεπε να ήταν πολύ μεγαλύτερο.
Όσον αφορά την Α2 γυναικών, η ΕΑΧ Χανιά 'άγγιξε' το θετικό αποτέλεσμα στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παράδεισο Αμαρουσίου, όμως τελικά δέχθηκε γκολ λίγο πριν τη λήξη και έτσι γνώρισε την πρώτη της ήττα, με σκορ 18-17.
Αναλυτικότερα οι αγώνες.
Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ (4η αγωνιστική)
Γ.Σ. Χανίων - Λεωνίδας 31-22

Το πολύ καλό ξεκίνημά του συνεχίζει ο Γ.Σ. Χανίων, αφού κέρδισε -και μάλιστα άνετα- στο τρίτο του παιχνίδι τον Λεωνίδα με 31-22, αγωνιζόμενος αυτή τη φορά εντός έδρας.
Μοναδική φορά που η ομάδα των Αγίων Αναργύρων βρέθηκε προηγούμενη ήταν το 6΄, οπότε με δύο γκολ του Κούρτη έγινε το 1-2, αφού ακολούθησε ένα σερί 5-0 των γηπεδούχων, οι οποίοι έκαναν έτσι πολύ γρήγορα το 6-2 (στο 12') και έκτοτε δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα, αυξάνοντας σταδιακά τη διαφορά.
Το 8-4 (14') έγινε 12-5 (17') και το 13-7 (22'), 16-7 (25'), με το ημίχρονο να τελειώνει βρίσκοντας τη χανιώτικη ομάδα -που ήταν φανερά καλύτερη- στο +8 (18-10), ενώ στο β' μέρος η διαφορά έγινε διψήφια (25-15 στο 44') και λίγο αργότερα έφτασε στη μεγαλύτερή της τιμή (27-16 στο 48').
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Γ.Σ. Χανίων δέχθηκε αρκετές δίλεπτες αποβολές (σε κάποιο σημείο έπαιζε, για περίπου ενάμισι λεπτό, με 4 παίκτες) και γενικότερα οι αποφάσεις των διαιτητών δημιούργησαν εκνευρισμό εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, χωρίς όμως ν' αλλάξει κάτι στην εικόνα του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να... κερδίζουν 6-4 στο τελευταίο 11λεπτο και έτσι να μειώνουν κάπως τη διαφορά, αφού το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 31-22.
Διαιτητές: Σκλαβενίτης, Δημάκης.
10λεπτα: 4-2, 13-6, 18-10 (ημιχρ.), 23-14, 27-17, 31-22.
Γ.Σ. Χανίων (Δ. Πουλιδάκης): Μαλεφάκης, Μιχελάκης, Καμαριανάκης 1 γκολ, Οσιπίδης 5, Λαδάκης, Φαλτσέτας 9, Σταμπουλής 3, Σκορδίλης, Μυντιλάκης 4, Σοκόλι, Ξανθουδάκης 6, Καμπανιέρης 3, Σουραηλίδης, Σινιοράκης.
Για τον Λεωνίδα πρώτος σκόρερ (8 γκολ) ήταν ο Κούρτης, ενώ η Αθηναϊκή ομάδα δέχθηκε 5 δίλεπτες αποβολές και είχε 1/5 πέναλτι (έναντι 7 και 2/3, αντίστοιχα, για τους γηπεδούχους).
* Την επόμενη αγωνιστική ο Γ.Σ. Χανίων παίζει εκτός έδρας με τον Α.Ο. Αλκυών Δρεπάνου.
Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (6η αγωνιστική)
Παράδεισος - ΕΑΧ Χανιά 18-17

Εντυπωσιακά άρχισε τον αγώνα η Χανιώτικη ομάδα και πήρε γρήγορα το προβάδισμα, φτάνοντας δύο φορές τη διαφορά μέχρι και τα 5 γκολ (τελευταία ήταν στο 20', με 4-9). Ομως στη συνέχεια... κόλλησε στην επίθεση, οι γηπεδούχες όχι μόνο μείωσαν 8-10 με τη λήξη του ημιχρόνου, αλλά πέρασαν και μπροστά -για πρώτη φορά- στο σκορ με 14-13 στο 40', διατηρώντας το προβάδισμα μέχρι το 51' (σκορ 16-15). Στο σημείο αυτό οι φιλοξενούμενες αρχικά έβγαλαν καλές άμυνες και αξιοποιώντας τις επιθέσεις που εκδήλωσαν στη συνέχεια, σημείωσαν δύο γκολ και βρέθηκαν να προηγούνται με 16-17, στο 56'. Ομως τότε μάλλον... θυμήθηκαν το άσχημο αγωνιστικό πρόσωπο που είχαν δείξει το τέλος του προηγούμενού τους αγώνα (με τον Άρη Νίκαιας), δηλαδή χαλάρωσαν στην άμυνα και στην επίθεση είχαν δυο βιαστικές επιλογές, με αποτέλεσμα ο Παράδεισος να σκοράρει 2 φορές και να πάρει αυτός τη νίκη, αφού στο τελευταίο σουτ-φάουλ της Ιλιτς δεν βρήκε στόχο.
Καλή ήταν η διαιτησία του Τσάμου και του Καρατζίνα.
10λεπτα: 2-4, 4-9, 8-10 (ημιχρ.) 14-13, 16-15, 18-17.
ΕΑΧ Χανιά (Ν. Ότοβιτς-Φάσουρα): Σαματά, Πλανά, Γ. Παντελάκη 6 γκολ, Γαβριλάκη 2, Μπόσκοβιτς, Λευθέρη 2, Χρ. Παντελάκη 3, Ίλιτς 4, Μαρκουλάκη, Σπυρίδου, Χαβαλεδάκη.
* Την τελευταία αγωνιστική του α' γύρου ΕΑΧ Χανιά θα υποδεχθεί την Ακαδημία Πατρών.
* Οι άλλοι αγώνες, του 1ου ομίλου σε Α2 γυναικών και Β' Εθνική ανδρών και οι βαθμολογίες, στο αυριανό φύλλο

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Έδειξαν το ταλέντο τους… ΝΕΟ

Γράφει ο  Δημήτρης Πουλιδάκης


xania2
Ο προπονητής του ΓΣ Χανιά, Δημήτρης Πουλιδάκης σχολιάζει στο athlitiko.gr την νίκη της ομάδας του επί του Ηλυσιακού στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ιστορίας της:

«Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ιστορίας τους στην Β' Εθνική οι παίκτες του Γ.Σ κατάφεραν να κερδίσουν με διαφορά 9 τερμάτων 22-13 τον Ηλυσιακό έχοντας στη σύνθεση του αρκετούς δεκαεξάχρονους και δεκαεπτάχρονους παίκτες οι οποίοι με την απόδοση τους έδειξαν ξεκάθαρα ότι το μέλλον τους ανήκει .
Σε συνδυασμό με την πολύ καλή απόδοση που είχαν οι μεγαλύτερη σε ηλικία παίκτες κατάφεραν να ξεπεράσουν το αρχικό τρακ, αφού στα 10 πρώτα λεπτά έκαναν παρά πολλά λάθη επιτρέποντας στους αντιπάλους να έχουν το παιχνίδι στο γκολ, και έφτασαν στην νίκη  χαρίζοντας ένα όμορφο απόγευμα στους πραγματικά απρόσμενα πολλούς φιλάθλους οι οποίοι βρέθηκαν στο κλειστό του Κλαδισού.

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
Τρομερή η απόδοση των μικρών του συλλόγου ΛΑΔΑΚΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ,  ΣΠΕΡΕΛΑΚΗΣ, ΝΤΟΥΠΗΣ  αλλά και όλοι οι άλλοι μικροί πραγματικά έδειξαν ότι έχουν το ταλέντο και τις δυνάμεις για πολλά πράγματα.
Δ.Σ ,έφορος ,γιατρός  ,ξέρουν τι πρέπει να γίνει πραγματικά για την ομαλή διεξαγωγή ενός ματς .Είναι η πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησα την προπονητική που  πάω σε παιχνίδι σκεπτόμενος αποκλειστικά και μόνο το  παιχνίδι, είναι η πρώτη φορά που η δουλειά μου είναι μέσα στο γήπεδο δεν κάνω τον έφορο δεν κάνω τον φροντιστή δεν κάνω τίποτα παραπάνω από την δουλειά του προπονητή και για αυτό πρέπει να ευχαριστήσω τα παιδιά που πλαισιώνουν το Δ.Σ της ομάδας.

Νίκη και εκτός έδρας ο Γ.Σ. Χανίων
















Ο Γ.Σ. Χανίων κέρδισε προχθές εκτός έδρας την Πολιτεία και έτσι έκανε το 'δύο στα δύο' στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής χάντμπολ ανδρών, ενώ αντίθετα, η ΕΑΧ Χανιά δεν κατάφερε να κάνει καλό... ποδαρικό στην έδρα της, αφού στο πρώτο παιχνίδι ως γηπεδούχος στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών είχε την πρώτη βαθμολογική απώλεια, μιας και χθες αναδείχθηκε χθες ισόπαλη 21-21 με τον Άρη Νίκαιας.
Διαφορετικά λοιπόν, αποτελέσματα για τις Χανιώτικες ομάδες, που θα μπορούσαν να ήταν θετικά και τα δύο, αν οι γυναίκες δεν τα... χαλούσαν στα τελευταία δευτερόλεπτα. Αναλυτικότερα.
Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (5η αγωνιστική)
ΕΑΧ Χανιά - Άρης Ν. 21-21
Η υποχρεωτική αγωνιστική απραξία (αφού τις δυο προηγούμενες εβδομάδες πήρε τους αγώνες... στα χαρτιά) επηρέασε σημαντικά την ΕΑΧ Χανιά, η οποία δεν είχε διάρκεια στην απόδοσή της και το 'πλήρωσε' χάνοντας ένα βαθμό. Οι γηπεδούχες μπήκαν 'φουριόζες' στο κλ. Κλαδισού, προηγήθηκαν 6-0 και παρότι ο Άρης μείωσε 7-5 στο 21', πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο έχοντας διαφορά 6 γκολ. Όμως αρχίζοντας η επανάληψη δέχθηκαν 6 τέρματα, σημειώνοντας μόλις 1 και έτσι στο 37' το σκορ ήταν 13-12. Μέχρι το 48' η διαφορά διατηρήθηκε στο 1-2 γκολ υπέρ της ΕΑΧ Χανιά, που είχε ένα ξέσπασμα στη συνέχεια και αξιοποιώντας αποκρούσεις της Πλανά, ξέφυγε 20-16 στο 51' και 21-17 στο 56', δείχνοντας ότι ελέγχει το παιχνίδι. Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι, ακολούθησαν αρκετά λάθη και βιαστικές επιλογές στην επίθεση, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενες να σκοράρουν 4 φορές ( η τελευταία ήταν 10 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη) και έτσι να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας, αφού η Χανιώτικη ομάδα δεν μπόρεσε να βρει στόχο στο τελευταίο σουτ.
Διαιτητές: Παρέσογλου, Περράκης.
10λεπτα: 5-0, 7-4, 12-6 (ημιχρ.) 15-13, 19-16, 21-21
ΕΑΧ Χανιά (Ν. Ότοβιτς-Φάσουρα): Σαματά, Πλανά, Παπαδοκωνσταντάκη, Γ. Παντελάκη 6 γκολ, Θεολόγη, Γαβριλάκη, Μπόσκοβιτς, Λευθέρη 2, Χρ. Παντελάκη 1, Ίλιτς 6, Μαρκουλάκη 7, Καμπανιέρη, Σπυρίδου, Χαβαλεδάκη.
Για τον Άρη Νίκαιας πρώτη σκόρερ ήταν η Τεμκεριάν με 6 γκολ, ενώ 5 σημείωσε η Καραγιάννη.
Οι δίλεπτες αποβολές ήταν τρεις για την ΕΑΧ Χανιά και 7 για τον Άρη, ενώ στα πέναλτι είχαμε 4/5 και 1/4, αντίστοιχα.
Β' ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ (2η αγωνιστική)
Πολιτεία - Γ.Σ. Χανίων 21-28
Αν και η απόδοσή του δεν ήταν ιδιαίτερα καλή, ο Γ.Σ. Χανίων σημείωσε προχθές την πρώτη εκτός έδρας νίκη του (και 2η στο πρωτάθλημα), αφού 'πέρασε' από την Πολιτεία, κερδίζοντας 28-21 την ομώνυμη ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν από νωρίς το προβάδισμα και έλεγχαν απόλυτα το ρυθμό του αγώνα καθ’ όλη τη διάρκειά του, χωρίς ν' απειληθούν σε κανένα σημείο από τους γηπεδούχους. Όμως το γεγονός ότι οι αντίπαλοί τους έπαιξαν πολύ δυνατά -αντιαθλητικά σε κάποιες περιπτώσεις, χωρίς μάλιστα να τιμωρούνται από τους διαιτητές- δεν επέτρεψε στους παίκτες της χανιώτικης ομάδας να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, αφού υπήρξαν πάρα πολλές διακοπές που τους έβγαζαν εκτός ρυθμού. Πάντως ακόμη και έτσι ήταν καλύτεροι και πήραν τους 2 βαθμούς, ενώ στα αρνητικά καταγράφεται ο τραυματισμός τριών παικτών, με αυτόν του Φαλτσέτα (σπρώχθηκε στον αέρα και έπεσε άσχημα στο παρκέ, με αποτέλεσμα να κτυπήσει στον αστράγαλο) να είναι ο πιο ανησυχητικός.
Οι διαιτητές Μερτινιάν και Παπαδάκης επέτρεψαν πολλές φορές το υπερβολικά δυνατό παιχνίδι των Αθηναϊκής ομάδας.
10λεπτα: 2-6, 4-8, 6-12 (ημιχρ.), 11-16, 11-21, 21-28.
Γ.Σ. Χανίων (Δ. Πουλιδάκης): Μαλεφάκης, Μιχελάκης, Οσιπίδης 3 γκολ, Λαδάκης 1, Αποστόλου, Φαλτσέτας 3, Σταμπουλής 2, Σπυρλιδάκης, Μυντιλάκης 7, Σοκόλι, Πατσουράκης 1, Ξανθουδάκης 6, Καφφάτος 2, Σινιοράκης 3.
Ο Χατζημικές σημείωσε 6 γκολ για την Πολιτεία, που δέχθηκε 6 δίλεπτες αποβολές και είχε 3/3 πέναλτι (έναντι 9 και 0/0, αντίστοιχα, για τον Γ.Σ. Χανίων).
* Οι άλλοι αγώνες, του 1ου ομίλου σε Α2 γυναικών και Β' Εθνική ανδρών, οι βαθμολογίες και οι επόμενες αγωνιστικές, στο αυριανό φύλλο.

Αήττητες οι δυο ομάδες του Νομού μας

ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Ο Γ.Σ. Χανίων διπλασίασε τις νίκες του κερδίζοντας εκτός έδρας την Πολιτεία για τον 1ο όμιλο της Β' Εθνικής χάντμπολ ανδρών, ενώ η ΕΑΧ Χανιά δεν μπόρεσε να κάνει το 'πέντε στα πέντε', αφού ισοφαρίστηκε στην εκπνοή του -πρώτου εντός έδρας-αγώνα με τον Άρη Νίκαιας, όμως είναι πλέον η μοναδική αήττητη ομάδα στον 1ο όμιλο της Α2 γυναικών και βρίσκεται μόνη στην κορυφή.
Καθοριστικό για τη μετέπειτα πορεία της ΕΑΧ Χανιά είναι το επόμενο παιχνίδι της, αφού από το αποτέλεσμά του θα κριθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό αν θα μπορέσει να ελπίζει σε διεκδίκηση της 1ης θέσης και τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου.
Όσον αφορά τον Γ.Σ. Χανίων, από τη στιγμή που κερδίζει, είναι λογικό ότι 'κοιτάζει' και αυτός την κορυφή.
Συνοπτικά τ' αποτελέσματα και οι βαθμολογίες στις δυο κατηγορίες.
Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (5η αγωνιστική) 

ΕΑΧ Χανιά - Άρης Ν. 21-21,
 Παναιτωλικός - Παράδεισος Αμ., 12-10, 
Ακαδημία Π. - Πήγασος Αιγ. 18-15, 
Αναγ. Βύρωνα – Αργολικός 10-0αα.
Βαθμολογία (σε 5 αγώνες): ΕΑΧ Χανιά (4 νίκες-1 ισοπαλία) 9, Παράδεισος Αμαρ. (4 νίκες- 1 ήττα) 8, Άρης Νικ. (3 νίκες-1 ισοπαλία-1 ήττα) 7, Ακαδημία Π. (2 νίκες-3 ήττες) 4, Αναγ. Βύρωνα* (3 νίκες-1 ήττα) 0, Πήγασος Αιγίου (5 ήττες) 0, Παναιτωλικός* (2 νίκες-2 ήττες) -1. Ο * σημαίνει αγώνα λιγότερο, ο Αργολικός αποχώρησε από τη διοργάνωση, η Αναγ. Βύρωνα έχει 1 μηδενισμό, ενώ άρχισε – όπως και ο Παναιτωλικός- το πρωτάθλημα με -5 βαθμούς.
6η αγωνιστική (9/12): Παράδεισος Αμ. - ΕΑΧ Χανιά , Άρης Ν. - Αναγ Βύρωνα, Ακαδημία Π. - Παναιτωλικός.
Πήγασος Αιγ. - Αργολικός 10-0αα.
Β' ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ (3η αγωνιστική)
Πολιτεία - ΓΣ Χανίων 21-28,

 Λεωνίδας-Πανιώνιος 29-25,
 Αλκυών Δρ. - Έσπερος Κ. 16-21
 Ρεπό είχε ο Ηλυσιακός.
Βαθμολογία (σε 2 αγώνες): Έσπερος Καλλιθέας (3 νίκες) 6, Γ.Σ. Χανίων* (2 νίκες) 4, Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων (2 νίκες-1 ήττα) 4, Πολιτεία (1 νίκη-2 ήττες) 2, Πανιώνιος (1 νίκη-2 ήττες) 2, Α.Ο. Αλκυών Δρεπάνου* (2 ήττες) 0, Ηλυσιακός* (2 ήττες) 0. Οι ομάδες με * έχουν κάνει το ρεπό τους
4η αγωνιστική (8/12): ΓΣ Χανίων – Λεωνίδας, Ηλυσιακός – Πολιτεία, Πανιώνιος - Αλκυών Δρ. Ρεπό ο Έσπερος Κ.