ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΤΟΥ Γ.Σ. ΧΑΝΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ:

 
ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΜΠΕΝΤΟ ΟΡΕΣΤΗΣ
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΛΙΟΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΠΙΒΟΤ
ΜΠΟΥΖΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΙΒΟΤ
ΜΠΟΥΦΗ ΑΛΕΞΗΣ
ΠΙΒΟΤ-ΙΝΤΕΡ
ΛΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΙΝΤΕΡ
ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΙΝΤΕΡ-ΠΛΕΪ
ΜΑΡΜΑΡΙΤΣΑΚΗΣ ΦΙΛΛΙΠΟΣ
ΕΞΤΡΕΜ
ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΞΤΡΕΜ-ΠΛΕΪ
ΠΡΕΖΑ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ
ΕΞΤΡΕΜ-ΙΝΤΕΡ
ΑΣΕΝΟΦ ΚΡΑΣΙΜΙΡ
ΕΞΤΡΕΜ
ΚΡΑΣΟΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΕΞΤΡΕΜ-ΙΝΤΕΡ
ΣΚΟΥΛΟΥΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΠΛΕΪ
ΚΑΡΑΤΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΕΞΤΡΕΜ
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΕΞΤΡΕΜ ΠΛΕΪ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ


ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
20-2-2011
ΑΡΗΣ-ΚΥΔΩΝ
0-10
0---5
12-3-2011
ΚΥΔΩΝ-Γ.Σ. ΧΑΝΙΩΝ
20-29
1---4
20-3-2011
Γ.Σ. ΧΑΝΙΩΝ-ΑΡΗΣ
10-0
5---0
2-4-2011
ΚΥΔΩΝ-ΑΡΗΣ
10-0
5---0
9-4-2011
Γ.Σ. ΧΑΝΙΩΝ-ΚΥΔΩΝ
33-24
4,5---0,5
16-4-2011
ΑΡΗΣ-Γ.Σ. ΧΑΝΙΩΝ
0-10
0---5


Ο Μανώλης Λαδάκης του Γ.Σ.Χανίων σε καμπ της Εθνικής ομάδας


ΣΕ ΚΑΜΠ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΡΙΑ ΧΑΝΙΩΤΑΚΙΑ
Η Κατερίνα Μπόσκοβιτς και η Αρετή Καμπανιέρη (της ΕΑΧ Χανιά) μαζί με τον Μανώλη Λαδάκη (του Γ.Σ. Χανίων) αναχωρούν απόψε ακτοπλοϊκώς για τον Πειραιά, απ' όπου στη συνέχεια θα μεταβούν στη Δράμα, προκειμένου να πάρουν μέρος σε προπονητικό καμπ των εθνικών ομάδων παμπαίδων-παγκορασίδων που θα διεξαχθεί εκεί, αύριο και το Σάββατο, με τη συμμετοχή παιδιών απ' όλες τις περιφέρειες της χώρας μας. 
Τα τρία χανιωτάκια (που έχουν γεννηθεί το 1997) επιλέχθηκαν από τον περιφερειακό ομοσπονδιακό προπονητή, Κώστα Κότσιρα, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του (μαζί με τον Παναγιώτη Ιατρούδη) στα Χανιά. 
Σίγουρα η πρόσκληση αυτή είναι ιδιαίτερα τιμητική τόσο για τα παιδιά, όσο και για τα σωματεία τους και τους δίνει κίνητρο για να συνεχίσουν με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη.  
Για τον Λαδάκη να σημειώσουμε ότι είναι μαθητής στο Γυμνάσιο Πλατανιά, η ομάδα του οποίου πήρε την 1η θέση στο τουρνουά Γυμνασίων που έγινε στο κλ. Κλαδισού (παρουσία των δυο προαναφερομένων ομοσπονδιακών τεχνικών) και αυτός είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ.


Κέρδος οι εμπειρίες


Κέρδος οι εμπειρίες από τη συμμετοχή των παμπαίδων του Γ.Σ. Χανίων στο DUKE 2011
Αναμενόμενα ήταν τα αποτελέσματα της ομάδας παμπαίδων του νεοσύστατου Γυμναστικού Συλλόγου Χανίων στο διεθνές τουρνουά χάντμπολ που διοργάνωσε στην Αθήνα ο Δούκας. Μπορεί να γνώρισε την ήττα και στα πέντε παιχνίδια που έδωσε, όμως το ζητούμενο για τους νεαρούς αθλητές του συλλόγου δεν ήταν να κοντράρουν τους αντιπάλους τους σ’ ένα τόσο υψηλού επιπέδου τουρνουά (μετείχαν οι 6 καλύτερες ελληνικές ομάδες της κατηγορίας και δύο πρωταθλήτριες Σερβίας), αλλά να πάρουν μια πρώτη αγωνιστική γεύση από το άθλημα.
Σίγουρα η συμμετοχή αυτή του Γ.Σ. Χανίων αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για την ομάδα των παμπαίδων ν’ αποκτήσει γενικότερες εμπειρίες, οι οποίες θα της φανούν πολύτιμες στη συνέχεια.
Τα δεκαεπτά παιδιά που αγωνίστηκαν στην Αθήνα ήταν: Σαμαράς Γιώργος, Μπέντο Ορέστης, Λαδάκης Μανώλης, Ξυνιδάκης Γιάννης, Λιοδάκης Μανώλης, Μαρμαριτσάκης Φίλιππος, Καρατζάκης Μανώλης, Τσακίρης Γιώργος, Πρέζα Γιουργκεν, Παπαδάκης Δημήτρης, Φάσουρας Κων/νος, Μπούφι Αλέξης, Πάνα Βίκτωρ,Σκουλούδης Μανώλης, Ασένοβ Κρασιμίρ, Κιτράκης Κώστας και τα συνόδευαν οι προπονητές Δημήτρης Πουλιδάκης και Αλέκος Μαλινάκης.
Η προετοιμασία του συλλόγου, εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων που ακολουθούν, συνεχίζεται μετ’ εμποδίων, αφού το πρόβλημα με τις προπονητικές ώρες παραμένει ( δεν έχει δοθεί ούτε μια ώρα στα κλειστά γυμναστήρια των Χανίων)ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑ "DUKE"


Ο Αθλητικός Σύλλογος Εκπαιδευτηρίων Δούκα (Α.Σ.Ε.Δ.) πραγματοποιεί το 2ο Τουρνουά Χάντμπολ Παμπαίδων “DUKE” στο στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς από τις 3 έως τις 6 Ιανουαρίου 2011, υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδας (Ο.Χ.Ε.).

Στο πλαίσιο της κοινής, διαρκούς προσπάθειας για την ανάπτυξη των υποδομών του αθλήματος και την προβολή του, το τουρνουά DUKE φέτος μεγαλώνει σε συμμετοχές, σε διάρκεια και επίπεδο ανταγωνισμού. Γίνεται διεθνές με τη συμμετοχή δύο εκ των κορυφαίων ομάδων της Σερβίας στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία, την SK Beograd και την RK Zajecar.

Επίσης θα συμμετέχουν οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες της πρώτης τετράδας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της περιόδου 2009-2010, Ζαφειράκης, ΠΑΟΚ, Φοίβος Συκεών και επιπλέον, από τη Νότια περιφέρεια οι Διομήδης Άργους, Πανιώνιος, ΓΣ Χανίων και η μικτή Αττικής (αποτελούμενη από αθλητές του οικείου κλιμακίου επιλέκτων).

Παράλληλα θα διοργανωθούν επιμορφωτικά σεμινάρια στους τομείς «Time Out» και «η Περιοδικότητα στην Προπόνηση» με ομιλητές τους δύο προπονητές των Σερβικών ομάδων, ενώ η Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ στις 3/1/2011 θα ανοίξει την αυλαία της διοργάνωσης με το «4ο Σεμινάριο Προπονητών ΕΣΧΑ» με θέμα την «προπόνηση στις αναπτυξιακές ηλικίες» και εισηγητές τους Π.Ιατρούδη και Θ. Τογανίδη και με τη συμμετοχή των αναπτυξιακών προπονητών της ΕΣΧΑ.

Το αγωνιστικό μέρος του τουρνουά θα ανοίξει τις πύλες του στο κλειστό γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου Δαΐς τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011 στις 16:30 και θα ολοκληρωθεί μετά από 27 αγώνες την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011 με τον τελικό αγώνα στις 18:30 και την τελετή λήξης στις 20:00.
Με τη συμμετοχή 200 αθλητών και εκατοντάδων θεατών που γέμισαν ασφυκτικά το αθλητικό κέντρο ΔΑΪΣ ξεκίνησε το 2ο διεθνές τουρνουά χάντμπολ Παμπαίδων "Duke 2011", το οποίο διοργανώνει ο ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ υπό την αιγίδα της ΟΧΕ. Στο τουρνουά συμμετέχουν 10 ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους. Εκ Σερβίας οι κορυφαίες Beograd και Zajicar, από τη βόρεια Ελλάδα ο πρωταθλητής της κατηγορίας Ζαφειράκης Νάουσας, ο φιναλίστ ΠΑΟΚ και ο Φοίβος Συκεών, ο νεοσύστατος ΓΣ Χανίων από την Κρήτη, ο Διομήδης Αργους από την Πελοπόννησο και από την Αθήνα ο Πανιώνιος, η μικτή Αττικής και ο οικοδεσπότης ΑΣΕΔ.


Οι αγώνες θα διαρκέσουν τέσσερις ημέρες και οι τελικοί είναι προγραμματισμένοι για το απόγευμα της Πέμπτης 6 Ιανουαρίου 2011. Την έναρξη του τουρνουά κήρυξε ο κ. Κωστής Δούκας που αναφέρθηκε στη σημασία των τμημάτων υποδομών για τον ΑΣΕ Δούκα και την αδιάκοπη προσπάθεια του συλλόγου για ανάπτυξη από τις μικρές ηλικίες, ενώ εκ μέρους της ΟΧΕ χαιρέτησε ο αντιπρόεδρος Παντελής Χατζηιωάννου, ο οποίος εστίασε μεταξύ άλλων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων το προσεχές καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη.
Εκτός των 27 αγώνων του τουρνουά, είναι προγραμματισμένα και δύο προπονητικά σεμινάρια (το μεσημέρι της Τρίτης και της Τετάρτης), ενώ με σεμινάριο ξεκίνησε η διοργάνωση, καθώς η Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για επιμόρφωση των προπονητών της ΕΣΧΑ πριν από την τελετή έναρξης.Στο τουρνουά του Δούκα η πρώτη επίσημη συμμετοχή

Η ομάδα χάντμπολ παμπαίδων του νεοσύστατου Γυμναστικού Συλλόγου Χανίων θα κάνει την πρώτη της επίσημη παρουσία μετέχοντας στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει ο Δούκας.
Ο Αθλητικός Σύλλογος Εκπαιδευτηρίων Δούκα (Α.Σ.Ε.Δ.) θα φιλοξενήσει τους αγώνες (οι οποίοι τελούν υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδας - ΟΧΕ και έχουν την ονομασία 2ο τουρνουά χάντμπολ παμπαίδων 'DUKE') στις εγκαταστάσεις του (Αθλητικό Κέντρο Δαΐς) το τετραήμερο 3-6 Ιανουαρίου 2011 και εκτός από τις δυο προαναφερόμενες, έχουν δηλώσει συμμετοχή ακόμη οκτώ ομάδες. 
Πρόκειται για δύο εκ των κορυφαίων της Σερβίας στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία (SK Beograd και RK Zajecar) και τις... δικές μας, Ζαφειράκη Νάουσας, ΠΑΟΚ, Φοίβο Συκεών, Διομήδη Άργους, Πανιώνιο, μαζί με τη μικτή Αττικής (η οποία αποτελείται από αθλητές του οικείου κλιμακίου επιλέκτων), που  έχουν χωριστεί σε δυο ομίλους.
Η χανιώτικη μετέχει στον Α' και σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχουν ανακοινώσει οι διοργανωτές, θα παίξει κατά σειρά με Δούκα (3/1 7.45μμ), ΠΑΟΚ (4/1 1.30μμ), RK Zajecar (4/1 7.30μμ) και Μικτή Αττικής (5/1 10.30πμ). 
Ανάλογα με τη θέση που θα καταλάβει στη βαθμολογία, θ' αγωνιστεί την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου, στους αγώνες κατάταξης (προβλέπονται χιαστί ημιτελικοί ανάμεσα στις δυο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου, αναμετρήσεις μεταξύ των 3ων, 4ων και 5ων, μικρός και μεγάλος τελικός των ηττημένων και των νικητών, αντίστοιχα, στους ημιτελικούς), ενώ η "αυλαία θα πέσει" με τις απονομές και την αποχαιρετιστήρια γιορτή που θ' ακολουθήσει. 
Δεκαεννέα αθλητές (ηλικίας 13-14 ετών) του Γ. Σ. Χανίων έχουν επιλεγεί για την αποστολή, η οποία θ' αναχωρήσει ακτοπολοϊκώς την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011, με πλοίο της χορηγού Blue Star Ferries και θα επιστρέψει, με τον ίδιο τρόπο, το βράδυ της Παρασκευής 7 Ιανουαρίου 2011.
Αναλυτικά τα παιδιά που αναμένεται ν' αγωνιστούν στην Αθήνα (όπου σίγουρα -με δεδομένο το επίπεδο του τουρνουά- θα έχουν πολύ δύσκολο έργο, όμως αυτό που μετράει στη συγκεκριμένη φάση είναι να πάρουν μια... πρώτη αγωνιστική γεύση του αθλήματος): Σαμαράς Γιώργος, Λαδάκης Μανώλης, Σουλολαρι Έρι, Ξυνιδάκης Γιάννης, Λιοδάκης Μανώλης, Μαρμαριτσάκης Φίλιππος, Καρατζάκης Μανώλης, Κουρούπης Δημήτρης, Τσακίρης Γιώργος, Μπουζάκης Γιώργος, Πρεζά Γιούργκεν, Παπαδάκης Δημήτρης, Φάσουρας Κωσταντίνος, Μπουφι Αλέξης, Μπέντο Ορέστης, Σολογάνης Δημήτρης, Πάνα Βίκτορας, Σκουλούδης Μανώλης, Ασένοβ Κρασιμιρ.
Συνοδοί της αποστολής θα είναι ο προπονητής Δημήτρης Πουλιδάκης και οι Αλέκος Μαλινάκης, Μάνος Ξυφανταράκης.