Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ



Ξεκινάει σήμερα (Δευτέρα) στις 19:00 η προετοιμασία του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου στις εγκαταστάσεις του συλλόγου των Ολυμπιονικών. Οι παίκτες από την αντρική ομάδα που θα δώσουν το παρών είναι οι Δημήτρουλας, Χατσίκας, Λεωνίδας, Τζανακάκης, Παρασκευαιδης, Γκλαβόπουλος, Σαμαράς, Χελιώτης, Ντράσα, Παπανίκος, Μόγας, Σομπιρακούλ, Παπακώστας, Σκορδιανός, Βελιτσιάνος. Τιμ μάνατζερ της ομάδος Χάντμπολ του Πανελληνίου θα είναι ο Πέτρος Σαμαράς.

Επιστροφή γεμάτη εμπειρίες για την ΑΕΚ

Επιστροφή γεμάτη εμπειρίες για την ΑΕΚ

Μετά και την τρίτη ήττα (στα πέναλτι από τη Σλόγκα) στο τουρνουά της Βοσνίας, η ομάδα της ΑΕΚ επέστρεψε με μόνο θετικές σκέψεις. Κόντρα σε πολύ δυνατές ομάδες οι παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη αποκόμισαν πολύ σημαντικές εμπειρίες εν όψει της νέας σεζόν. Ο τεχνικός του «δικέφαλου» έκανε και τις δοκιμές του και ενθουσιάστηκε από τον Μίλος Μαξίμοβιτς που θα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα.
Στον αγώνα κατάταξης με τη Σλόγκα η ΑΕΚ έκανε το καλύτερό της παιχνίδι έχοντας το προβάδισμα μέχρι και δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη όταν οι αντίπαλοι ισοφάρισαν σε 26-26 (ημίχρονο 12-12). Στα πέναλτι ήρθε η ήττα, αλλά μικρή σημασία είχε σε ένα τουρνουά προετοιμασίας. Οι διοργανωτές πάντως έδωσαν το έπαθλο του «fair play» στην ελληνική ομάδα με βάση την αγωνιστική της συμπεριφορά στα τέσσερα ματς που έδωσε στο Ντομπόι.

"Στόχος μας είναι μια θέση στην πρώτη πεντάδα"

Η τεχνικός της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Γρηγορία Γκόλια, αναφέρθηκε στους στόχους του "Δικεφάλου" στο νέο πρωτάθλημα και τις παίκτριες που αποκτήθηκαν

Η προπονήτρια του ΠΑΟΚ, Γρηγορία Γκόλια, σε δηλώσεις της οριοθέτησε τους στόχους του ΠΑΟΚ στο νέο πρωτάθλημα, έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου την Ορμή Πάτρας και τη Νέα Ιωνία και αναφέρθηκε στις παίκτριες που αποκτήθηκαν από τον "Δικέφαλο".
Συγκεκριμένα είπε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας: "Πήραμε την Μάρθα Λογδανίδου που ανήκει στο Φίλιππο και έπαιζε στη Ν.Ιωνία, την Σισαούρη από την Καλλιθέα Βέροιας και την Τραπεζανλή από το Φίλιππο Βεροίας. Πήραμε ακόμα και 2-3 μικρές από τους Πόντιους Κιλκίς και θα αποκτήσουμε και μια ξένη. Ο στόχος μας είναι να βρεθούμε στην πρώτη πεντάδα. Θεωρώ ότι φαβορί είναι για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Γυναικών η Ορμή Πάτρας και η Ν. Ιωνία".

Κυριακή, 21 Αυγούστου 2011

Τρίτωσε το καλό για τον Σαουλίδη

Ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ έγινε το Σάββατο (20/8) για τρίτη φορά πατέρας, αφού η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Μπορεί ο αθλητισμός να χαρίζει μοναδικές στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου, ωστόσο, τίποτα δεν συγκρίνεται με τις χαρές που μπορεί να προσφέρει η οικογένεια του. Ο Αντώνης Σαουλίδης έχει ζήσει μεγάλες στιγμές μέσα στα γήπεδα, όμως, καμία από αυτές δεν "φτάνει" τη χαρά του να βλέπει το τρίτο του παιδί να έρχεται στη ζωή.
Ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ έγινε το Σάββατο (20/8) στις 19.00 για τρίτη φορά πατέρας, αφού η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους τριών κιλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου