Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΔΑΝΗΛΟΣ: «ΜΕ ΤΡΙΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ

Ο προπονητής του τμήματος χάντμπολ του Ιωνικού Νέας Φιλαδελφείας, Μενέλαος Δανήλος δήλωσε: «Έφυγαν από τον Ιωνικό ο Χρόνης, ο Ξηρός που πήγε στον Άρη Νίκαιας, ο Γιαννόπουλος που πήγε στην ΑΕΚ , οι Παπαδιονυσίου, Αργυράκης και Γκέρτσος που πήγαν στον ΔΟΥΚΑ, ο Κανδύλας που θα αγωνιστεί στην Γερμανία και ο Καραμαγγέλας στην Πολιτεία ενώ ο Χάρης Γκλεζάκος σταμάτησε την αγωνιστική δραστηριότητα. Από την πρώτη ομάδα μείνανε τρεις, οι Κασαπίδης, Σασσός και Ζευγουλάς τους οποίους θα πλαισιώσουμε με εφήβους. Έχουμε ένα τριετές πρόγραμμα για να φτιάξουμε μια καινούργια ομάδα. Συνεργάτης μου θα είναι ο Μιχάλης Φουντεδάκης ενώ στα μίνι και στις ακαδημίες θα εργαστεί ο Βαγγέλης Καρνάβας. Επικεφαλής του τμήματος ο Δημήτρης Πονηρός με συνεργάτη τον Νίκο Δανήλο και υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής ο Τάσος Δανήλος.

ΚΟΡΩΝΑΣ: «ΟΜΑΔΑ ΛΑΪΚΗΣ ΒΑΣΗΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ»






Ο νέος επικεφαλής του τμήματος Χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας, Αντώνης Κορωνάς , ο οποίος διετέλεσε επί 15 χρόνια γενικός αρχηγός του Φιλίππου Βέροιας και έχει και τα τρία παιδιά του στα τμήματα Χάντμπολ και βόλει δήλωσε σχετικά με την ομάδα του Φιλίππου: «Θέλουμε τον Φίλιππο να τον κάνουμε ομάδα λαϊκής βάσης, στους δύσκολους οικονομικά καιρούς να έχουμε την αρωγή των επιχειρηματιών της πόλης και να αξιοποιήσουμε όλο το έμψυχο υλικό της ομάδας. Επιλέξαμε τον Νίκο Μάντζο ως προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει το τιμόνι της ομάδας από 1η Σεπτεμβρίου μετά την λήξη του συμβολαίου του με την Ο.Χ.Ε. Η προετοιμασία θα αρχίσει στις 16 του μηνός με συγκέντρωση και οι προπονήσεις από τις 17 Αυγούστου. Θα παραμείνει ένας κορμός από την 1η ομάδα. Πρόκειται για τους Δεληγιάννη, Μπαντή, Σταύρο Παπαδόπουλο, Θωμά Κορωνά και Ντομπρόκοβιτς. Όλοι αυτοί οι παίχτες θα πλαισιωθούν από τους εφήβους. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε τα νέα παιδιά για να προχωρήσουν μαζί με τους παλαιότερους . Πιστεύω ότι η πόλη της Βέροιας θα συμπαρασταθεί στην προσπάθειά μας αυτή . Μέχρι να αναλάβει ο Μάντζος, την ομάδα θα βοηθήσουν οι Τάσος Χατζηπαρασίδης, Απόστολος Ντέλλας, Νίκος Κούγιας, Παναγιώτης Σαράφης και θέλουμε να προωθήσουμε και τον Κώστα Δεληγιάννη για να αναλάβει και αυτός κάποιο τμήμα των μικρών ηλικιών του Φιλίππου. Η ιστορία του Φιλίππου είναι μεγάλη και μας εμπνέει όλους».

Γουργούμης, ο αντι-Κόμινεκ

Ο Τσέχος τερματοφύλακας επικαλούμενος οικογενειακά προβλήματα δεν θα ενισχύσει τον ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σε ποιες λύσεις στρέφονται τώρα οι "ασπρόμαυροι"




Παρελθόν θα αποτελέσει σύντομα από την ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ο Γιαν Κόμινεκ. Ο Τσέχος ενημέρωσε με γραπτό μήνυμα τους ανθρώπους του "Δικέφαλου" πως δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο, λόγω πρόσφατης εγχείρησης του πατέρα του. Ο Κόμινεκ θέλει να βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειάς του τη φετινή σεζόν και έτσι πολύ δύσκολα θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη.
Η απουσία του Κόμινεκ θα στοιχίσει πολύ στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, ήδη οι διοικούντες έχουν αρχίσει να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Τσέχου. Αυτός δεν θα είναι άλλος από τον νυν πορτιέρο του "Δικέφαλου", Κώστα Γουργούμη.
Ο Έλληνας τερματοφύλακας αναμένεται να αποτελέσει τον βασικό τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ τη φετινή αγωνιστική περίοδο και έτσι οι "ασπρόμαυροι" βρίσκονται σε αναζήτηση αναπληρωματικού παίκτη για τον Γουργούμη.

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2011

ΚΡΑΝΑΚΗΣ: «ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΔΟΥΚΑΣ»


Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ , σήμερα το πρωί στο στάδιο Βύρωνα, με προπόνηση στο στίβο του δημοτικού σταδίου. Έχουν πάρει άδεια οι διεθνείς με την εθνική Νέων, Ζαμπούνης, Τζηράς, Νικολαΐδης και Παπαδιονυσίου. Τα νέα πρόσωπα που πήραν μεταγραφή στον ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ είναι οι Γκέρτσος, Παπαδιονυσίου και Αργυράκης. Οι προπονήσεις στον Βύρωνα το πρωί θα γίνονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας και στην συνέχεια πρωί – απόγευμα θα γίνονται στις εγκαταστάσεις του ΔΑΪΣ. Ο προπονητής Γιώργος Κρανάκης δήλωσε: «Η ομάδα είναι αμιγώς ελληνική . Τα πράγματα είναι δύσκολα, εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και πιστεύω ότι οι παλιοί παίχτες με τους νεότερους θα βοηθήσουν ιδιαίτερα την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου