Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΔΑ ΕΦΗΒΩΝ

 
Όπως έγινε γνωστό από την Μεσογειακή Συνομοσπονδία οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο 9ο Μεσογειακό τουρνουά Εφήβων που θα διεξαχθεί στην Λαγκόα της Πορτογαλίας το διάστημα 19-26 Φεβρουαρίου είναι οι: Ελλάδα, Αίγυπτος, Λιβύη, Μαυροβουνίο, Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Τυνησία, Τουρκία και το Κατάρ ως ειδική συμμετοχή.

«ΕΚΛΕΙΣΑΝ» ΤΑ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ


Έγιναν γνωστές οι 12 ομάδες που θα πάρουν μέρος στα τρία προολυμπιακά τουρνουά με στόχο να πάρουν τα 6 εναπομείναντα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Στο τουρνουά της Ισπανίας εκτός από τους «Φούριας Ρόχας» θα πάρουν μέρος οι Πολωνία, Σερβία και Αλγερία. Η Σουηδία θα φιλοξενήσει τον δεύτερο με αντιπάλους Ουγγαρία, Βραζιλία και ΠΓΔΜ, ενώ στην Κροατία, η διοργανώτρια του τουρνουά θα κοντραριστεί με τις Ισλανδία, Ιαπωνία, Χιλή. Οι αγώνες θα διεξαχθούν 6-8 Απριλίου και οι δύο πρώτες ομάδες κάθε τουρνουά θα προκριθούν στο μεγαλύτερο αθλητικό event του κόσμου. Μεγάλη Βρετανία (διοργανώτρια), Γαλλία (παγκόσμια πρωταθλήτρια), Δανία (πρωταθλήτρια Ευρωπης), Κορέα (πρωταθλήτρια Ασίας), Τυνησία (πρωταθλήτρια Αφρικής), Αργεντινή (πρωταθλήτρια Αμερικής) έχουν τσεκάρει ήδη το εισιτήριο τους.

ΡΕΚΟΡ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΟ EURO 2012 ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ


Το 10ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα χάντμπολ Ανδρών της Σερβίας ολοκληρώθηκε, αλλά θα μείνει στην ιστορία ως το πιο επιτυχημένο από πλευράς προσέλευσης. Συγκεκριμένα τους αγώνες παρακολούθησαν από τις εξέδρες περισσότεροι από 300.000 θεατές (!), ενώ στον τελικό βρέθηκαν 20.000 άνθρωποι, κάτι που αποτελεί επίσης ρεκόρ σε επίπεδο Euro.

Πάει Πάτρα ο τελικός ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Πηγή: http://www2.paok24.com  , Από Ηλία Τάταλα
Η Πάτρα είναι μέχρι στιγμής η μοναδική υποψήφια πόλη για να φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στις 17 Μαρτίου.
Αύριο το απόγευμα θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της ομοσπονδίας χάντμπολ και θα θα εξετάσει το ζήτημα της έδρας του τελικού. Μέχρι σήμερα η μόνη πόλη που αναλαμβάνει τη διοργάνωση και τα έξοδά της, είναι η Πάτρα, μέσω του δήμου Πατρέων, ώστε να γίνει ο τελικός στο «Δημ. Τόφαλος» χωρητικότητας 4.000 θεατών.
Σε περίπτωση που δεν υπάρξουν άλλες προτάσεις, θεωρείται βέβαιο ότι θα επιλεγεί αυτή η λύση. Το ιδεατό για τον ΠΑΟΚ, με βάση τη λογική της ουδέτερης έδρας, θα ήταν να επιλεγεί μία πόλη στο μέσον της χιλιομετρικής απόστασης με την Αθήνα, όμως καμία πόλη (π.χ. Λάρισα) δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον.
H λογική λέει ότι θα υπάρχει ίσος αριθμός εισιτηρίων για τις δύο ομάδες που θα κληθούν να δώσουν εγγυήσεις για τους οπαδούς τους και μεγάλος αριθμός προσκλήσεων σε μαθητές.

Χειρουργήθηκε ο Μισυρλής



Πηγή:  http://www2.paok24.com  Από Ηλία Τάταλα
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον ορθοπεδικό Κωνσταντίνο Τσανίδη η χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο του εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Χρήστου Μισυρλή.
Η επέμβαση έγινε στην κλινική "Άγιος Λουκάς" και κράτησε 90 λεπτά. Ο Μισυρλής θα ξεκινήσει σε δύο εβδομάδες θεραπεία αποκατάστασης με τον φυσιοθεραπευτή του ΠΑΟΚ, Σάββα Ελαβάνογλου και η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται σε έξι μήνες.
Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στον εκτός έδρας αγώνα με την Ακαδημία Πάτρας, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο Μάλλιος MVP μετά το ντέρμπι

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Ο Χάρης Μάλλιος πρωταγωνίστησε στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΑΕΚ και Διομήδη Άργους και αναδείχθηκε MVP.
Στην νίκη – τίτλου του με 25-23 επί της «Ένωσης» ο Μάλλιος έπεισε με την εμφάνισή του όλους τους προπονητές που ομόφωνα τον ψήφισαν ως κορυφαίο της 13ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών ΟΠΑΠ.
«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Δείξαμε χαρακτήρα, όχι μόνο λόγω της βαριάς ήττα μας στο προηγούμενο ματς, αλλά και επειδή φτάσαμε στην ανατροπή. Είχαμε αυτοπεποίθηση και κάναμε ένα σημαντικό βήμα για τον τίτλο» είπε ο 25χρονος περιφερειακός.
«Όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Έχουμε την Τετάρτη ένα εξαιρετικά επικίνδυνο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αρκετές αγωνιστικές ακόμα μέχρι το τέλος της σεζόν. Η ήττα μας την Τετάρτη για το κύπελλο μας έκανε καλό, καθότι μας συσπείρωσε. Ετοιμαστήκαμε για να δώσουμε απάντηση στον εαυτό μας, σε κανέναν άλλο. Κλειδί της επιτυχίας μας είναι η τρομερή χημεία που υπάρχει με την διοίκηση και τους προπονητές και πιστεύω πως έτσι θα πάμε μέχρι τέλους. Είναι μεγάλη τιμή για μένα η ψήφος των προπονητών και αυτή αντανακλά σε όλη την ομάδα», τόνισε.

Τα αποτελέσματα στην Α2

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Ολοκληρώθηκε σήμερα η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας χάντμπολ ανδρών.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:Ιωνικός ΝΦ- Ακαδημία Πάτρας 36-24
Ζαφειράκης Νάουσας- Αλέξανδρος Αξιούπολης 33-25
ΑΟ Ιωαννίνων- ΓΣ Δράμα 34-30
ΓΣ Κορωπίου- Αναγέννηση Βύρωνα 22-23
Πανιώνιος- Ελπίδες Πάτρας 22-30
Αρχέλαος Κατερίνης- Αρίων Πτολεμαϊδας 10-0 (α.α.)
Παράδεισος Αμαρουσίου- Ποσειδών Λουτρακίου 27-31
Νέα Ιωνία- Πήγασος Αιγίου 18-18
Φοίβος- Φαίακας Κέρκυρας 36-12
Ηρακλής- Άρης Θ. 19-23

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου