Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Τρίτη ήττα και τελευταία

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Με τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες επιστρέφει η εθνική ομάδα χάντμπολ των εφήβων στον 3ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Νόβε Βέσελι της Τσεχίας.
Η ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη έχασε στο τρίτο και τελευταία ματς από την Σλοβακία με 28-21 και αν και βρέθηκε να προηγείται με 15-12 στο ημίχρονο. Η ελληνική ομάδα κατέλαβε την τελευταία θέση στο γκρουπ, ενώ στον άλλο αγώνα του 3ου ομίλου, η Δανία νίκησε 29-20 την Τσεχία και οι δύο ομάδες πήραν πρόκριση για τα τελικά της Αυστρίας.
Η τελική βαθμολογία του ομίλου (σε 3 αγώνες):
1. Δανία 6
2. Τσεχία 3
---------------
3. Σλοβακία 3
4. ΕΛΛΑΔΑ 0

Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012

Στην Τούμπα το Κύπελλο χάντμπολ

Στον ποδοσφαιρικό αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή στην Τούμπα θα σηκώσει το Κύπελλο η ομάδα χάντμπολ.
Μετά τον μεγάλο θρίαμβο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, η οποία νίκησε την ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος παίρνοντας την ρεβάνς, θα κάνουν τον γύρο του θριάμβου μπροστά στους οπαδούς τους στην Τούμπα.
Η απόφαση πάρθηκε μετά από συνεννόηση του Μάκη Γκαγκάτση με τον αρχηγό της ομάδας Αντώνη Σαουλίδη.
Επιμέλεια: Σεμίνα Χριστοδούλου

"Ανταποκρίθηκαν όλοι"

Πηγή:  http://olapaok.gr 
Τα θετικά σχόλια του προπονητή του ΠΑΟΚ, Στέλιου Υετίων, για την εμφάνιση των παικτών του στο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο 
"Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας. Όλοι οι παίκτες πήραν χρόνο συμμετοχής και ανταποκρίθηκαν", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά το ματς με τον Πανελλήνιο και πρόσθεσε: "Δείξαμε σοβαρότητα από το πρώτο λεπτό και αυτό είναι ένα από τα κυρίαρχα στοιχεία της ομάδας, πλέον. Μπροστά μας υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος για 20 ημέρες και επιτέλους θα ξεκουραστούμε, μετά από έναν δύσκολο κύκλο αγώνων που διήρκεσε δύο μήνες".

ΜΕ 10 ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ Α1 ΑΝΔΡΩΝ...ΕΝΙΑΙΑ Η Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

  
Από e-handball.gr
Τα πάνω κάτω στα εθνικά πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών φέρνει σύμφωνα με πληροφορίες η νέα αναδιάρθρωση που θα εφαρμόσει η ΟΧΕ προκειμένου οι σύλλογοι να ανταπεξέλθουν στα οικονομικές δεδομένα της εποχής, χωρίς παράλληλα να υποτιμηθεί -τηρουμένων των αναλογιών- η αξία και η ποιότητα των πρωταθλημάτων.
Έτσι βάση της νέας αναδιάρθρωσης η Α1 Ανδρών θα αποτελείται από 10 ομάδες, όπου ο πρωταθλητής θα προκύπτει μέσα από τα πλέι-οφ. Η Α1 γυναικών ενοποιείται εκ νέου και πλέον θα απαρτίζεται από 6 ομάδες , με την πρωταθλήτρια ομάδα να αναδεικνύεται μέσα από την διαδικασία των πλει οφ.
Η Α2 Ανδρών θα κατατμηθεί περαιτέρω , από 2 σε 4 ομίλους, όπου σε κάθε όμιλο θα μετέχουν 6 ομάδες , με τους πρωταθλητές των ομίλων να αναμετρώνται σε αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α1. Αντίστοιχα στην Α2 γυναικών οι 4 όμιλοι θα απαρτίζονται από 6 ομάδες, όπου και εκεί οι πρωταθλήτριες των ομίλων θα αναμετρώνται σε αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α1.
Σημαντική καινοτομία στους άνδρες η κατάργηση των τοπικών πρωταθλημάτων, με τις ομάδες των εν λόγω κατηγοριών να προωθούνται στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής το οποίο θα διαχωριστεί σε 8 ομίλους (η συμμετοχή θα είναι προαιρετική). Η Β εθνική γυναικών μένει ως έχει (η συμμετοχή θα είναι προαιρετική)

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΧΑΝΤΜΠΟΛ


      Ο Σύνδεσμος Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδας ανακοινώνει την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής προπονητών μέλη του ΣΥ.Π.Χ.Ε., για μια (1) υποτροφία σε προγράμματα επιμόρφωσης σε Πανεπιστήμια και κέντρα του εξωτερικού (δείτε τα επισυναπτόμενα έντυπα στην ιστοσελίδα). Η επιλογή θα γίνει με βάση τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις που καθορίζονται από το πρόγραμμα σπουδών. Κατάθεση αιτήσεων μέχρι 15 Απριλίου 2012 στο mail του προέδρου του ΣΥ.Π.Χ.Ε. jvarel@phed.uoa.gr
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή παρέχει σε έναν (1) επισήμως αναγνωρισμένο και εν ενεργεία προπονητή/τρια, την δυνατότητα μετεκπαίδευσης και περεταίρω πρόσβασης σε υψηλού επιπέδου προπόνηση, εμπειρία και γνώση. Τα Xαρακτηριστικά του/της υποψήφιου/ιας προπονητή πρέπει να είναι τα ακόλουθα:


• Να ανήκει σε ομοσπονδία της οποίας το άθλημα να είναι στο Ολυμπιακό πρόγραμμα
• Να έχει το βαθμό του εθνικού προπονητή αναγνωρισμένο στη χώρα του/της από την αντίστοιχη Διεθνή Ομοσπονδία
• Να ασκεί το επάγγελμα του/της προπονητή και να πιστοποιείται η πρακτική εμπειρία του/της σε εθνικό ή διεθνές επίπεδο
• Να είναι σε θέση να μεταδώσει τη νέα γνώση σε άλλους προπονητές/τριες και να συνεχίσει τη ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα του/της μετά την εκπαίδευσή του.

Οικονομική κάλυψη
- 1 αεροπορικό εισιτήριο με επιστροφή
- Την εγγραφή και διατροφή
- Ασφάλεια (εφόσον χρειάζεται)
Εκ του ΔΣ του ΣΥ.Π.Χ.Ε.

Συγκέντρωση της εθνικής

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Την Κυριακή (1/4) στις 13:30 γίνεται η πρώτη συγκέντρωση της εθνική ομάδας χάντμπολ ανδρών.
Η πρώτη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο «Ο Πλάτων» στη Νίκαια. Η προετοιμασία αφορά στο διεθνές τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Αυστρία το διάστημα 4-7 Απριλίου με αντιπάλους την διοργανώτρια και τις Σλοβενία, Τσεχία.
Οι 22 παίκτες που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Κρανάκη είναι οι Παπαδόπουλος Βύρωνας (Εμπορ Ροστόκ- Γερμανία), Τζιμούρτος Δημήτρης (Χιλντεσχάιμ- Γερμανία), Τζούφρας Νίκος (Σπρίνγκε- Γερμανία), Τσιλιμπάρης Κώστας (Κονβερσάνο- Ιταλία), Μπαλωμένος Σπύρος (Ίστρ- Γαλλία), Γεωργιάδης Διονύσιος (ΑΕΚ), Ζαμπούνης Στάθης, Τόμπρος Γεώργιος, Μαστορογιάννης Γιώργος, Νικολαϊδης Παναγιώτης (ΑΣΕ Δούκα), Γουργούμης Κώστας, Σεβαστίδης Ηλίας, Πετρίδης Θόδωρος, Ιωαννίδης Λευτέρης (ΠΑΟΚ), Ανανιάδης Χαράλαμπος, Ευαγγελίδης Θόδωρος (ΧΑΝΘ), Μεγαλοοικονόμου Θόδωρος, Μαραγκός Σωτήρης, Μάλλιος Θόδωρος (Διομήδης Άργους), Δέλιος Χάρης (Φίλιππος Βέροιας), Δημάκης Στέλιος (ΓΑΣ Κιλκίς), Τσάτσος Χρήστος (Αερωπός Έδεσσας).
Ο Βύρωνας Παπαδόπουλος θα ενταχθεί στην ομάδα την Δευτέρα (2/4), λόγω υποχρεώσεών του με την ομάδα του Έμπορ Ροστόκ στην Α2 Γερμανίας.
Δεν κλήθηκαν οι τραυματίες Γιώργος Χαλκίδης, Αλέξης Αλβανός, Νίκος Ριγανάς και Γιώργος Γεωργιάδης, ενώ αμφίβολος είναι ο Νίκος Τζούφρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου