Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής

Πηγή:  http://www.onsports.gr/ 

Ανακοινώθηκαν οι ώρες των αγώνων της 20ης ημέρας στην Α1 χάντμπολ ανδρών και οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια.
Αναλυτικά:
ΚΓ Πανελληνίου 16:00, Πανελλήνιος- ΠΑΟΚ (Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Μίγκας)
Δαϊς 17:00, ΑΣΕ Δούκα- Φίλιππος Βέροιας (Τσάκωνας- Χασκής, Κυριακούλιας)
Έδεσσας 18:00, Αερωπός Έδεσσας- Άρης Νίκαιας (Κάργατζης- Λινάρδος, Καζαντζίδης)
ΔΑΚ Κιλκίς 18:00, ΓΑΣ Κιλκίς- ΑΕΚ (Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Βλάχος)

Δημητρούλιας: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%»

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Παραπάνω από ικανοποιημένος είναι ο προπονητής του Διομήδη Άργους Δημήτρης Δημητρούλιας με την κλήρωση του Δούκα απέναντι στη Μακάμπι.
«Αποφύγαμε τα 'θηρία', αυτό όμως δεν μας χρίζει φαβορί» λέει ο Ελληνας προπονητής και τονίζει πως: «Είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα που το δεύτερο ματς θα είναι στην Ελλάδα. Περιμένουμε την στήριξη του κόσμου, όπως και στον προημιτελικό. Θέλουμε στο πρώτο ματς ένα σκορ κοντά στην ισοπαλία. Η Μακάμπι είναι μια ομάδα που έχει θέληση για την νίκη και δεν είναι τυχαίο ότι έφτασε μέχρι εδώ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% για να φτάσουμε στην πρόκριση».
Ο πλέι μέικερ του Δούκα Γιώργος Μαστορογιάννης, ο οποίος αντιμετώπισε την Μακάμπι με τον Δούκα νωρίτερα στους «16» είπε: «Θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες Διομήδη, τον προπονητή και την διοίκηση για την πρόκριση. Ίσως αυτή την επιτυχία να μην την περίμεναν, αλλά τώρα έχουν δικαίωμα στο όνειρο. Την Μακάμπι την αντιμετωπίσαμε και εμείς. Η ομάδα αυτή είναι στα μέτρα τους. Έχουν καλύτερη εικόνα για την αντίπαλο τους, απ’ ότι εμείς. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία, να πάρουν ‘’αγκαζέ’’ το ελληνικό χάντμπολ και να το πάνε ψηλά». Όσον αφορά την κλήρωση της Εθνικής Ανδρών στα προ-προκριματικά, είπε: «Οι ομάδες είναι στα μέτρα μας. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι, διότι έχουμε υποχρέωση να περάσουμε στην προκριματική φάση».

Με Μακάμπι ο Διομήδης

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Την Μακάμπι Τελ Αβίβ θα αντιμετωπίσει ο Διομήδης Αργους στους «4» του Τσάλεντζ Καπ χάντμπολ ανδρών.
Η κλήρωση για τα ημιτελικά φέρνει ξανά στην Ελλάδα τους Ισραηλινούς οι οποίοι ευθύνονται για τον αποκλεισμό του Δούκα από το Τσάλεντζ Καπ στους «16» (27-26 στο Ισραήλ και 21-20 στην Αθήνα). Η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στις 21 ή 22 Απριλίου στο Ισραήλ και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (28 ή 29/4) επί ελληνικού εδάφους.
Πριν τον Δούκα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε αποκλείσει δύσκολα την τουρκική Ανκαρα Σπορ, από την οποία έχασε 25-18 στην Αγκυρα και νίκησε 32-23 στο Ισραήλ. Στα προημιτελικά αντιμετώπισε τη Μάριμπορ Μπράνικ από τη Σλοβενία και πέρασε στο γκολ: έχασε 29-28 στο πρώτο ματς και νίκησε 31-29 στη ρεβάνς, έχοντας όμως το πλεονέκτημα ότι έδωσε και τα δύο παιχνίδια στο Τελ Αβίβ.
Το άλλο ζευγάρι είναι Σπόρτινγκ - Γουόκερ.

Κρανάκης: «Πρέπει να τα βγάλουμε εις πέρας»

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης δεν χάρηκε με την κλήρωση της Ελβετίας στον όμιλο της εθνικής ομάδας χάντμπολ στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος χάντμπολ.
«Είναι μία δύσκολη κλήρωση. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα» είπε ο κ. Κρανάκης που δεν σκοπεύει να πέσει αμαχητί. «Η Ελβετία αποκλείστηκε από τα μπαράζ του Παγκοσμίου σε νεκρό χρόνο, η Ιταλία είναι μια ανερχόμενη δύναμη με συνεχή βήματα προόδου και η Μεγάλη Βρετανία είναι η διοργανώτρια των Ολυμπιακών Αγώνων και προετοιμάζεται χρόνια για αυτό το τουρνουά. Το έργο μας είναι δύσκολο παρόλα αυτά πρέπει να τα βγάλουμε εις πέρας και να πάρουμε την πρόκριση» τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου