Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Επιστολή αθλητών χάντμπολ του Κύδωνα


ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ


Με την παρούσα επιστολή δώδεκα αθλητές του τμήματος χάντμπολ θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια την αγανάκτηση- απορία μας για την αναίτια άρνηση του συλλόγου ΑΟ Κύδων Χανίων στο να δώσει την ελευθέρα μας ώστε να μετεγγραφούμε σε άλλο σωματείο την στιγμή που άλλοι συναθλητές μας τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαν κανένα πρόβλημα σε αυτό και πάντα χωρίς το σωματείο να λαμβάνει κανένα αντίτιμο από τις μεταγραφές αυτές.
Η πλήρης έλλειψη οργάνωσης σε όλους τους τομείς αλλά και καταστάσεις στις οποίες δεν θέλουμε να αναφερθούμε γιατί δεν έχουν κανένα νόημα αλλά και γιατί εμείς δεν θέλουμε να κάνουμε κακό στο χάντμπολ, μας οδήγησαν στο να επιθυμούμε την μεταγραφή μας σε άλλο σωματείο.
Επίσης η μεταγραφή μας θέλουμε να γίνει σε σωματείο το οποίο δεν είναι στην ίδια κατηγορία με τον ΑΟ Κύδων αλλά σε μικρότερη.
Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε χρόνια στο άθλημα και έχουμε προσφέρει ερασιτεχνικά πάντα και χωρίς ποτέ να λάβουμε κανένα αντίτιμο ακόμα και όταν άλλοι συναθλητές μας πληρώνονταν.
Νομίζουμε ότι το σωστό θα ήταν να υπάρχει ίση αντιμετώπιση για όλους τους αθλητές χωρίς διακρίσεις.
Εμείς δεν θα συμμετέχουμε σε καμμιά δραστηριότητα του συλλόγου ΑΟ Κύδων.
Αν νομίζουν ότι είναι σωστό να κόψουν το χάντμπολ σε δέκα αθλητές απλά και μόνο για να ικανοποιήσουν το προσωπικό τους εγωϊσμό ας το πράξουν κάθε ένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, όπως εμείς για τις δικές μας.
Το παραπάνω υπογράφουν οι παρακάτω αθλητές χειροσφαίρισης.
Φαλτσέτας Κυριάκος, Γεωργιάδης Θέμης, Βλατάκης Σήφης,  Καμαριανάκης Βασίλης, Σπυρλιδάκης Νίκος, Μιντιλάκης Γεώργιος, Οσιπίδης Βαλέριος, Μαλεφάκης Μιχαήλ, Παϊζάκης Γιάννης, Σταμπουλής Γεώργιος, Παϊδάκης Γιάννης, Γρηγοράκης Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου