Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

"Ομαδικός και νικητής"

Πηγή:  http://olapaok.gr 
Ο τεχνικός της ομάδας χάντμπολ, Στέλιος Υετίων, μίλησε για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Πρέντραγκ Κόστιτς

Ο ΠΑΟΚ, ως γνωστόν, απέκτησε τον Σέρβο αριστερό ίντερ Πρέντραγκ Κόστιτς. Ο 31χρονος περιφερειακός ύψους 1.88 μ. έχει αγωνιστεί σε Ραντνίσκι, Σμεντερεβό (Σούπερ Λίγκα Σερβίας), στην Αυστρία και στην Τούρκικη Μπούρσα.
"Ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του ΠΑΟΚ. Είναι ομαδικός, νικητής και αποτελεί ιδανική λύση. Θα μας βοηθήσει πολύ", τόνισε ο τεχνικός του "Δικεφάλου", Στέλιος Υετίων.

Στόχος η ανάπτυξη του χάντμπολ

Πηγή:  http://www.thebest.gr 
Ο ΣΥ.Π.Χ.Ε. θα συμμετάσχει στο συμπόσιο της ΟΧΕ στο Λουτράκι

Μία σημαντική ενέργεια για την ανάπτυξη του χάντμπολ θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες στο Λουτράκι, από την Ομοσπονδία Χειροσφαίριση Ελλάδας το διάστημα από 21-23 Σεπτεμβρίου. Θα πάρουν μέρος οι διαιτητές, κριτές, προπονητές, παράγοντες, αθλητές και γενικότερα όλοι όσοι ασχολούνται με το άθλημα.
Ο ΣΥ.Π.Χ.Ε. θα συμμετάσχει στο συμπόσιο της ΟΧΕ, με την Κ.Ε.Δ./Ο.Χ.Ε., τον ΠΑ.Σ.Α.Χ., τους κριτές και τους παράγοντες του αθλήματος για πρώτη φορά στο sportcamp του Λουτρακίου το διάστημα από 21-23 Σεπτεμβρίου 2012.
Στο τριήμερο του συμποσίου εκτός από τις συνεδριάσεις του ΣΥ.Π.Χ.Ε. όπου θα αναλυθούν και θα συζητηθούν προπονητικά θέματα, θα υπάρξουν και κοινές συνεδριάσεις με όλους τους συντελεστές του αθλήματος προκειμένου να ανταλλαγούν απόψεις σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Επίσης την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν και οι Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ του ΣΥ.Π.Χ.Ε.
Ο πρόεδρος του ΣΥ.Π.Χ.Ε. Ι. Βαρελτζής δήλωσε: «Η ΟΧΕ ξεκινάει έναν καινούργιο θεσμό, "το κοινό συμπόσιο" όλων των συνιστωσών του αθλήματός μας. Ο ΣΥΠΧΕ χαιρετίζει κάθε καινοτόμο προσπάθεια που σκοπό έχει να συζητιούνται όλα τα θέματα που αφορούν το Χάντμπολ, ούτως ώστε να καταλήξουμε σε συμπεράσματα τα οποία θα αξιοποιηθούν στη συνέχεια για την εξέλιξή του.
Πιστεύουμε ότι, οι προπονητές καθώς και όλοι οι συμμετέχοντες θα συμβάλλουν αποτελεσματικά στην επιτυχία του Συμποσίου σηματοδοτώντας μια νέα αρχή για την πρόοδο και διάδοση του χάντμπολ στην Ελλάδα».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαμονή και η διατροφή των προπονητών θα καλυφθεί από την Ο.Χ.Ε. δωρεάν.

Αρβανίτης: «Θα παλέψουμε στη ρεβάνς»

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Απογοητευμένος και προβληματισμένος ήταν ο Γιάννης Αρβανίτης μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Διομήδη Άργους για τον πρώτο γύρο του EHF Cup.
Ο τεχνικός της Ένωσης δεν περίμενε η ομάδα του να παρουσιαστεί τόσο κακή στην άμυνα, ενώ επισήμανε πως στη ρεβάνς η ΑΕΚ δεν έχει άλλη επιλογή από το να παλέψει για την ανατροπή.
«Είχαμε πολλά νεύρα. Πρώτη φορά βλέπω την ομάδα μου να παίζει τόσο άσχημη άμυνα. Σίγουρα το αποτέλεσμα μας απογοητεύει, όμως θα κοιτάξουμε μέσα από τις προπονήσεις να βελτιωθούμε. Όσον αφορά και στην άσχημη επιθετική λειτουργία, σίγουρα βρήκαμε απέναντι μας τις αποκρούσεις του Νούνγκοβιτς, ωστόσο παρά το ότι είναι ένας καλός τερματοφύλακας, αν εμείς είχαμε τη συγκέντρωση δεν θα χάναμε τέτοια γκολ. Ενώ για τη ρεβάνς έχω να πω πως εμείς θα πρέπει να μπούμε μέσα και να παλέψουμε, δεν έχουμε και άλλη επιλογή, άλλωστε», ανέφερε ο Αρβανίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου