Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ 31/3/11

ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ WEB SITE ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΩΝ ΝΕΩΝ
Το επίσημο web site της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων 2011που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη 17-31 Ιουλίου 2011,κατόπιν και της έγκρισης από την Παγκόσμια Ομοσπονδία δημοσιεύτηκε πλέον επίσημα στο διαδίκτυο.
Η επίσημη διεύθυνση του site είναι : greecehandball2011.org, ενώ στο site μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση από τις διευθύνσεις:
worldjuniorhandball2011.org,
juniorhandball2011.gr,
handball2011.gr

*Μετά και τη νέα αλλαγή ώρας στον αγώνα Διομήδης-Δούκας (λόγω κωλύματος με το ΔΑΚ Άργους), η ΕΡΤ ενημέρωσε πως αδυνατεί να αλλάξει για δεύτερη φορά την ώρα έναρξης του προγραμματισμένου για τηλεοπτική μετάδοση αγώνα της Α1.
Κατόπιν τούτου αντί τηλεοπτικής μετάδοσης αγώνα του Ελληνικού Πρωταθλήματος θα μεταδοθεί ο ευρωπαϊκός αγώνας ΑΕΚ-Παρτιζαν Βελιγραδίου 2/4/2011 ώρα 8.30μμ απευθείας από το σπορτ+.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΔΙΟΜΗΔΗΣ- ΔΟΥΚΑΣ
Για το ντέρμπι του Σαββάτου μεταξύ του Διομήδη και του Δούκα (οι οποίοι έχουν ισοβαθμήσει με 28 βαθμούς) οι διεθνείς Ανδρέας Τρουπής του Διομήδη και ο Nίκος Μουτζουρίδης του ΑΣΕ Δούκα σχολιάζουν:

Νίκος Μουτζουρίδης/ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ: «ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΜΥΝΕΣ»
Μετά το συνδυασμό των αποτελεσμάτων της προηγούμενης αγωνιστικής με την ήττα του Φιλίππου και την ισοπαλία του ΠΑΟΚ, το παιχνίδι του Σαββάτου το βλέπουμε λίγο πιο χαλαρά . Βέβαια δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι. Θέλουμε και οι δυο τη νίκη. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι με κλειστές άμυνες. Στόχος και των δυο θα είναι η νίκη και το πλεονέκτημα της τρίτης θέσης εν όψει τον play off με ότι αυτό συνεπάγεται»

Ανδρέας Τρουπής /ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ: «ΑΜΦΙΡΡΟΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»
«Είναι ένας αμφίρροπος αγώνας, σημαντικός με βαθμολογικό ενδιαφέρον. Πιστεύω θα κυμανθεί σε μικρό σκορ με βάρος στην άμυνα. Όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη δείξει ωριμότητα κάνει καλές επιλογές και καλή επίθεση θα κυριαρχήσει»

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΡΕΒΑΝΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
Η ρεβάνς της ΑΕΚ με την Παρτιζάν Βελιγραδίου (φάση των 8 για το Τσάλεντζ Καπ), θα δοθεί το Σάββατο 2/4/2011 και ώρα 8.30μμ στο κλειστό του Ιωνικού απευθείας από το σπορτ+. Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 28-22 του πρώτου αγώνα που έχε βρει νικήτρια την Παρτιζαν και να επιδιώξει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάλεντζ καπ.
Λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ΑΕΚ για το Τσάλεντζ Καπ ο αγώνας με τα Βριλήσσια για την 21η αγωνιστική ορίστηκε για την Τετάρτη 6/4/2011.

Γιώργος Βακάλης: «ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ»
Ο διεθνής παίκτης Γιώργος Βακάλης, πλέϊ μέϊκερ της ΑΕΚ για τη ρεβάνς του Σαββάτου σχολιάζει: «Σίγουρα το έργο μας είναι δύσκολο, πρέπει να καλύψουμε τα 6 γκολ με τα οποία ηττηθήκαμε στο Βελιγράδι. Η Παρτιζάν δεν μας έδειξε πως μπορεί να μας απαγορεύσει να σκεφτόμαστε την πρόκριση .Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε. Είναι όλα ανοιχτά. θα είναι άλλο ένα παιχνίδι της ΑΕΚ ιστορικής σημασίας για την ομάδα και για το ελληνικό χάντμπολ. Η προσέλευση του κόσμου αναμένεται πολύ μεγάλη, τόση που η εγκατάσταση που θα μας φιλοξενήσει δεν είναι επαρκής να καλύψει όλο αυτό τν κόσμο»

ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ
Την Τετάρτη 6/4/2011 και ώρα 10:00 π.μ., με απόφαση του Αθλητικού Δικαστή
κ. Γαβριήλ Μαλλή καλούνται σε απολογία οι :
1α) Θεόδωρο Πετρίδη (αθλητή σωματείου Π.Α.Ο.Κ.)
β) Νικόλαο Κοκώνη (αθλητή σωματείου Π.Α.Ο.Κ.)
2α) Γεώργιο Μυντιλάκη (αθλητή σωματείου Α.Ο. ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ)
β) Χρήστο Δημήτρουλα ( αθλητή σωματείου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ. )
3α) Δημήτριο Θεολόγου (αθλητή σωματείου Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ)
β) Ρήγα Παπαρήγα (αθλητή σωματείου Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ )
4α) Νικόλαο Παπαδόπουλο (συνοδό σωματείου Α.Ο. ΑΛΚΥΩΝ ΔΡΕΠΑΝΟΥ)
β) Γεώργιο Χάρο-Μπέη (αθλητή σωματείου ΑΟ ΑΛΚΥΩΝ ΔΡΕΠΑΝΟΥ)
5) Παντελή Τρυφωνόπουλο (αθλητή σωματείου Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ)
6) Μάριο Γερουλάνο ( αθλητή σωματείου Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ)
7) Γρηγόρη Νατσιόπουλο (βοηθό προπονητή σωματείου Σ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ)
8) Βασίλειο Παμπορίδη (προπονητή σωματείου Α.Μ.Σ. ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ)
9) Α.Ο. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ (αθλητικό σωματείο )
10) ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (αθλητικό σωματείο )
11α) Φώτιο Γιαννόπουλο (αθλητή σωματείου ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ)
β) ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ( αθλητικό σωματείο)

ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης Χρήστος Καψάλης μαζί με τους συνεργάτες του Παναγιώτη Ιατρούδη Τεχνικό Σύμβουλο της Ανάπτυξης και τους Περιφερειακούς Ομοσπονδιακούς Προπονητές Κώστα Κότσιρα και Σωτήρη Τοντόροβιτς, το Σάββατο 2/4/2011 και ώρα 12μμ στα γραφεία της Τοπικής Επιτροπής Χειροσφαίρισης Νοτιανατολικής Πελοποννήσου στο Άργος, θα πραγματοποιήσουν συνάντηση με τα σωματεία της Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου και της Πάτρας.
Ενώ στη συνέχεια το τιμ της ανάπτυξης θα μεταβεί στο Λουτράκι όπου θα πραγματοποιήσει επαφές αναφορικά με τη διευθέτηση της τελικής φάσης των παμπαίδων και των μίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου