Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Το φάιναλ φορ... οδεύει προς τα Χανιά

ΕΘΝΟΣΠΟΡ 27/4/2011

 
Με τις λύσεις εντός Αττικής να αποκλείονται η μία μετά την άλλη για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου των ανδρών στο χάντμπολ (με τη συμμετοχή ΑΕΚ, Διομήδη, Φίλιππου και Βριλησσίων), η ΟΧΕ αναγκαστικά έχει στραφεί στην επαρχία. Η ομοσπονδία περιμένει την απάντηση του αθλητικού οργανισμού Χανίων για την παραχώρηση του κλειστού του Κλαδισού, ενώ υπάρχει μια προφορική συμφωνία.
Πρόβλημα είναι το κόστος που θα επιβαρύνει σχεδόν εξ ολοκλήρου την ΟΧΕ, ενώ η προφορική υπόσχεση της ΓΓΑ πως θα καλύψει ένα μέρος των χρημάτων, τα οποία απαιτούνται ώστε η διοργάνωση να γίνει στην κρητική πόλη, περισσότερο μοιάζει ως μια προσπάθεια να «χρυσωθεί» το χάπι της απομάκρυνσης από την Αττική, παρά ως πραγματική προσπάθεια βοήθειας.
Αντιδράσεις για τα Χανιά υπάρχουν από τις ομάδες, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου -εκτός των οπαδών της ΑΕΚ, που έχουν συνδέσμους και στην Κρήτη- αδυνατεί να κάνει ένα τόσο μεγάλο και δαπανηρό ταξίδι. Κάτι που σημαίνει πως στην περίπτωση που αποκλειστούν οι «κιτρινόμαυροι», ο τελικός θα μοιάζει περισσότερο με ματς κεκλεισμένων των θυρών παρά με μια γιορτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου