Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Κληρώσεις πρωταθλημάτων Α1 Ανδρών-Γυναικών. Δηλώσεις

 

ΚΛΗΡΩΣΗ Α1 ΑΝΔΡΩΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2011-2012

Με ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ και τον 2ο της περσινής κατάταξης ΠΑΟΚ, θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ ανδρών. Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν στην 1η αγωνιστική που θα γίνει το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011.

Αναλυτικά η 1η αγωνιστική έχει ως εξής:

Σάββατο 24/09/11 - 1η Αγωνιστική

Χ.Α.Ν.Θ. - ΠΑΣ Αέρωπος Έδεσσας
Πανελλήνιος ΓΣ - ΓΝΟ Άρης Νίκαιας
ΓΑΣ Κιλκίς - ΕΣΝ Βριλησσίων
ΑΣ Φίλιππος Βέροιας - ΑΟ Διομήδης Άργους
Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ.
ΑΟ Κύδων Χανίων - ΑΣΕ Δούκα


Στις Γυναίκες η πρεμιέρα της Α1 θα πραγματοποιηθεί 1-2 /10/2011 με ντέρμπι στην Άρτα μεταξύ της Αναγέννησης Άρτας και του ΠΑΟΚ, ενώ η κάτοχος του τίτλου ΑΣΕ Ορμή Πατρών θα υποδεχτεί τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών.

Αναλυτικά η 1η αγωνιστική έχει ως εξής:

Σάββατο 01/10/2011

ΟΦ Ν. Ιωνίας - ΓΣ Ελπίδες Δράμας
ΓΑΣ Αναγέννηση Άρτας - Π.Α.Ο.Κ.
ΑΣ Φίλιππος Βέροιας - Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.
ΑΣΕ Ορμή Πατρών - ΓΑΣ Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών


Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Σίμος Λαζαρίδης δήλωσε: «Εύχομαι να γίνει ένα ποιοτικό πρωτάθλημα και παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι να κρατήσουμε το άθλημα ψηλά. Για να συμβεί όμως αυτό πρέπει να γίνουν προσπάθειες από όλες τις πλευρές. Είναι λυπηρό το γεγονός της μη συμμετοχής των σωματείων στην κλήρωση και η παντελής έλλειψη ενδιαφέροντος από πλευράς τους για μια τέτοια διαδικασία. Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ υγεία και δύναμη στους αθλητές, στους προπονητές, και σε όλους τους παράγοντες του αθλήματος»

Ο Γεν .Γραμματέας της ΟΧΕ και Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Χαράλαμπος Πιλαφάς για την έναρξη του πρωταθλήματος δήλωσε: «Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ομάδες πραγματοποιήθηκε η κλήρωση. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ξεκινάμε με ένα δυνατό ντέρμπυ μεταξύ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή πορεία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου