Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Αποχωρούν Ψυλλάκης-Ντερμανάκης από τον Κύδωνα Χανίων

 


Νότης Ψυλλάκης και Γιάννης Ντερμανάκης είπαν χτες στον πρόεδρο του Α.Ο.Κύδωνα Σάκη Κουβάτσο ότι αποχωρούν από το χάντμπολ,ελέω ΑΟΧ.
Αλλαγή δεδομένων αναμένεται να προκύψουν στο χάντμπολ του Κύδωνα Χανίων. Η επιτροπή που είχε αναλάβει την τελευταία διετία, μέσω συμφωνίας με τον Αθλητικό Όμιλο Κύδωνα να οδηγεί τα διοικητικά της ομάδας αποχωρεί. Ως γνωστόν στην επιτροπή αυτή πρωτοστατούσαν ο Νότης Ψυλλάκης και ο Γιάννης Ντερμανάκης. Αμφότεροι επίκειται να ασχοληθούν ενεργά με τα διοικητικά δρώμενα του Α.Ο.Χανιά γεγονός που δεν θα τους δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουν να ηγούνται του τμήματος χάντμπολ.

Οι κκ Ψυλλάκης και Ντερμανάκης είχαν την Τρίτη το βράδυ συνάντηση με τον πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Κύδωνα, Σάκη Κουβάτσο, στον οποίο, επί της ουσίας, ανακοίνωσαν ότι δεν πρόκειται φέτος να ασχοληθούν με τα δρώμενα του χάντμπολ, χωρίς από την άλλη να αποκλείσουν την οποιαδήποτε συνδρομή τους, αν αυτή τους ζητηθεί από τα άτομα που θα ασχοληθούν με την ομάδα την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Είναι δεδομένο ότι τόσο ο Νότης Ψυλλάκης όσο και ο Γιάννης Ντερμανάκης θα συνδράμουν στον τομέα του μάρκετινγκ βρίσκοντας χορηγούς που θα στηρίξουν οικονομικά το σωματείο.

Από την άλλη, ο πρόεδρος του Κύδωνα, Σάκης Κουβάτσος αποδέχτηκε την εκπεφρασμένη αποχώρηση των δύο ανδρών, καθώς γνώριζε τις εξελίξεις που προέκυψαν με τον Α.Ο.Χανιά. Από την άλλη τόνισε ότι δεν θα εγκαταλειφθεί η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα θα συμμετάσχει και φέτος κανονικά στην Α1, όπου ήδη έχει δηλώσει συμμετοχή, ενώ οι Ψυλλάκης και Ντερμανάκης έδωσαν στον Σάκη Κουβάτσο ένα πλάνο στο οποίο μπορεί να "πατήσει" η ομάδα τη φετινή περίοδο.

Με βάση τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν φέτος, ειδικά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό τα μπάτζετ των ομάδων και στο χάντμπολ θα πέσουν κατά πολύ. Αυτή την τακτική θα ακολουθήσει και ο Κύδωνας Χανίων που θα στηριχθεί κατά κύριο λόγο σε Χανιώτες παίκτες. Από την άλλη θεωρείται απίθανο να έχει το ρόστερ της ομάδας περισσότερους από δύο ξένους, με τους παράγοντες που θα ασχοληθούν, ενδεχομένως ένας από αυτούς να είναι ο Δημήτρης Κοκολοδημητράκης, να αναζητούν φτηνούς ξένους που μπορούν όμως να σταθούν ανταγωνιστικά στην κατηγορία.

ΤΟ σίγουρο είναι ότι τον Κύδωνα, που τον είδαμε τα τελευταία δύο χρόνια να καθιερώνεται στην Α1 χάντμπολ, τον περιμένει μια πολύ δύσκολη χρονιά. Το διοικητικό κενό που δημιουργείται όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα είναι ανταγωνιστικός αφού η "μαγιά" υπάρχει ώστε να δημιουργηθεί ένα αξιόμαχο σύνολο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου