Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Πιέζει για να μείνει ο Ναουμίδης

 

Η άρνηση της ΧΑΝΘ για ανανέωση της υποσχετικής του έμπειρου πλέι μέικερ με τον ΠΑΟΚ, αναγκάζει τον παίκτη να πάρει την κατάσταση στα χέρια του

"Είπε όχι η ΧΑΝΘ;". Δεν πίστευε αυτό που άκουγε ο Ευριπίδης Ναουμίδης, όταν του μεταφέραμε την άρνηση της Αδελφότητας στην πρόταση του ΠΑΟΚ για ανανέωση της υποσχετικής του για ακόμη μία σεζόν. Ο παίκτης εμφανώς σοκαρισμένος από τις εξελίξεις δεν έδειξε να ανησυχεί με την κατάσταση που πάει να δημιουργηθεί και να βάλει τέλος στην καριέρα του στον "Δικέφαλο", αφού κάθε χρόνο συμβαίνουν τα ίδια πράγματα με την ανανέωσή του.
Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν μπορούν να καταλάβουν τους λόγους για τους οποίους αρνήθηκε η ΧΑΝΘ να ανανεώσει την υποσχετική του παίκτη. Αυτό, εξαγρίωσε τους "ασπρόμαυρους", που δεν θέλουν πια να ασχοληθούν με κανέναν παίκτη της Αδελφότητας. Ωστόσο, τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν αν ο Ναουμίδης πιέσει τους ανθρώπους της ΧΑΝΘ να δεχτούν την πρόταση του ΠΑΟΚ.
Και αυτό προτίθεται να κάνει, αφού πια τον λόγο έχουν ο παίκτης και η Αδελφότητα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ναουμίδης θα έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους της ΧΑΝΘ και θα τους μεταφέρει τη θέλησή του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ για ακόμη έναν χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου