Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΜΙΝΙ - ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Γ.Σ ΧΑΝΙΩΝ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

 

Καλή παρουσία ο Γ.Σ. Χανίων


Στο Λουτράκι και στην Κόρινθο διεξήχθη η τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος χάντμπολ μίνι αγοριών, στο οποίο μετείχε και ο Γ.Σ. Χανίων, έχοντας πολύ καλή παρουσία.
Η νεοσύστατη ομάδα του νομού μας πήρε την 1η θέση στον όμιλό της, αφού είχε απολογισμό 5 νίκες (επί των Ιωνικού Ν.Φ., Δούκα, Βερμίου, Λουτρακίου και Αργολικού), ενώ στην επόμενη φάση ηττήθηκε από Ζαφειράκη Νάουσας και Πανελλήνιο.
Οι προπονητές της ομάδας, Μάνος Ξυφανταράκης και Αλέκος Μαλινάκης, χρησιμοποίησαν 15 αθλητές γεννημένους τα έτη 1998 και 1999, οι οποίοι αν και ασχολούνται μικρό διάστημα με το χάντμπολ, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και απέσπασαν ιδιαίτερα ευμενή σχόλια.
Την 1η θέση στην τελική κατάταξη πήρε ο ΓΑΣ Καματερό, με 2ο τον Φίλιππο Βέροιας και 3ο τον Ζαφειράκη Νάουσας.
Πριν από την προαναφερόμενη διοργάνωση διεξήχθη, επίσης σε Λουτράκι και Κόρινθο, η αντίστοιχη φάση των παμπαίδων, στην οποία πήρε μέρος ο Γ.Σ. Χανίων, με 14 παιδιά ηλικίας 14-15 ετών, τα οποία συνόδευαν οι προπονητές, Δημήτρης Πουλιδάκης και Κώστας Σαμαράς. Παρά το γεγονός ότι είχαν ν' αντιμετωπίσουν ομάδες με μεγάλη ιστορία και παράδοση στο χώρο, οι νεαροί χανιώτες παίκτες κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια και έδειξαν ότι εφ' όσον συνεχίσουν την προσπάθεια, έχουν τις δυνατότητες για πολύ καλύτερα αποτελέσματα. 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ: Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της αγωνιστικής περιόδου, το διοικητικό συμβουλιο του Γ.Σ. Χανίων εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: "Με άψογες εμφανίσεις στα τοπικά πρωταθλήματα και πέραν των προσδοκιών παρουσία στις πανελλήνιες διοργανώσεις ολοκληρώθηκε η πρώτη επίσημη σεζόν της ομάδας μας.
Νοιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους όσοι στήριξαν την προσπάθεια μας, δείχνοντας ταυτόχρονα εμπιστοσύνη σε αυτό που αρχίσαμε πριν περίπου ένα χρόνο.  Η ΑΝΕΚ Lines, το καφέ μπάρ "Κουκουβάγια", το χρυσοχοΐo "Τζομπανάκη" και η κατασκευαστική εταιρεία "Συμμετρία", είναι μερικές από τις εταιρείες οι οποίες, μαζί με τους πραγματικά πολλούς Χανιώτες προσέφεραν ανιδιοτελώς την βοήθεια τους, είτε οικονομικά, είτε υλικά, είτε με διάφορους άλλους τρόπους. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για την μεγάλη αυτή αποδοχή που είχαμε, είναι να υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια έτσι ώστε να φέρουμε κοντά στον αθλητισμό, απομακρύνοντάς τα ταυτόχρονα, από τους πραγματικά πολλούς κινδύνους της εποχής μας, όσα περισσότερα παιδιά μπορούμε. Επίσης, στόχος είναι ν'  αναδείξουμε ακόμη πιο πολύ την πόλη μας μέσω των διακρίσεων, να διδάξουμε το ήθος και την αθλητική νοοτροπία στα παιδιά και να επενδύσουμε σε αυτά, σε ότι έχει να κάνει με το μέλλον του χάντμπολ στα Χανιά. Όμως ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και στους γονείς των αθλητών που μας αγκάλιασαν απο την πρώτη στιγμή, αλλά και στους προπονητές που βοήθησαν ώστε  ο Γ.Σ. Χανίων να έχει αυτήν την πραγματικά εξαιρετική παρουσία. Αυτοί είναι οι Δ. Πουλιδάκης, Κ. Σαμαράς, Μ. Ξυφανταράκης και Αλ. Μαλινάκης, ενώ πρέπει ν' αναφερθεί ότι οι τρεις τελευταίοι από τη νέα σεζόν θα έχουν και επίσημα κάρτα αναπτυξιακού προπονητή (αφού παρακολούθησαν μ' επιτυχία το απαιτούμενο σεμινάριο). Τέλος, ευχαριστούμε την προπονήτρια - έφορο - γραμματέα και γενικά τον άνθρωπο που έτρεχε για όλα τα ζητήματα του συλλόγου οποιαδήποτε στιγμή και αν της ζητήθηκε, την Ελπίδα Μπιτχαβά. Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού για τις αρχές Σεπτεμβρίου, οπότε αρχίζουν οι προπονήσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Εκ του Δ.Σ.".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου