Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΠΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Σύντομος Απολογισμός)

 Ως προπονητής του συλλόγου νοιώθω την ανάγκη  μέσα από το blog μας να γράψω δυο λόγια και να εκφράσω την χαρά μου για τις επιτυχίες των αθλητών μας βάση πάντα το σύντομο (7 μήνες ) χρονικό διάστημα που προπονούνται.

Έτσι λοιπόν θα ήθελα να συγχαρώ το Δ.Σ. του συλλόγου για τις προσπάθειες  που κατέβαλε και που καταβάλει για να έχουν οι αθλητές μας τις καλύτερες δυνατόν συνθήκες , τους γονείς των παιδιών που είναι ο βασικότερος χορηγός μας ,  τους χορηγούς μας , τους προπονητές του συλλόγου που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για τα παιδιά και τέλος τα ίδια τα παιδιά για την σοβαρότητα και την ωριμότητα που έδειξαν στο τουρνουά DUKE 2012 .
Αναφορικά οι διακρίσεις των αθλητών μας:
1.      Η ομάδα παμπαιδων κατέκτησε την 6 θέση στην βαθμολογία αφήνοντας πίσω των Δούκα και τον Κορυδαλλό
2.      Ανάμεσα σε 110 αθλητές (6)εκτός σκόρερ με 29 γκολ ήταν ο αθλητής μας Σκαλιδακης Δημητρης και  (8) όγδοος με 20 γκολ ο Παπαδακης Δημήτρης.
3.      2ος καλύτερος τερματοφύλακας του τουρνουά ο αθλητής μας Ταζες Κωνσταντίνος
4.      Μέσα στους τέσσερις καλύτερους παίδες ο τερματοφύλακας μας Σαμαράς Γιώργος.
5.       2ος σκόρερ με 35 γκολ αλλά και υποψήφιος ως πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά ο αθλητής του συλλόγου Μανόλης Λαδάκης.
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν και που θα πρέπει να συνεχίσουν για να κατακτήσουν τους στόχους τους όποιοι και αν είναι αυτοί.
Φοτογραφίες απο των αγώνα παμπαιδων με το Δούκα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου