Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Στο πλευρό του χάντμπολ ο Γκλέτσος

17/5 20:20
Το αρκετά υποτιμημένο άθλημα του χάντμπολ φαίνεται πως είχε την τιμητική του στη πόλη της Στυλίδας καθώς την περασμένη Κυριακή διεξήχθη μια γιορτή πάνω στο άθλημα αυτό με κύριους πρωταγωνιστές τα μικρά παιδία. Η διοργάνωση αυτή πραγματοποιήθηκε από την Επιτροπή ανάπτυξης της ΟΧΕ ενώ είχε και την μεγάλη συμπαράσταση του δημάρχου της Στυλίδας, Απόστολο Γκλέτσο.

«Ήταν μια εξαίρετη πρωτοβουλία. Ήταν μια όμορφη αθλητική γιορτή. Θέλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης, το τμήμα Ανάπτυξης της ομοσπονδίας και ιδιαίτερα  τον  προπονητή Κώστα Κότσιρα και το συνεργάτη του (Σωτήρη Τοντόροβιτς) που συντόνισαν τη γιορτή και έφεραν χαρά στον τόπο μας. Μαζεύτηκαν  400 παιδιά τα οποία αθλήθηκαν, έπαιξαν χάντμπολ, ψυχαγωγήθηκαν. Επιθυμούμε μόνιμη συνεργασία με την Ομοσπονδία και θέλω να πω, πως στηρίζουμε απόλυτα την προσπάθεια της και περιμένουμε ξανά να πραγματοποιηθούν ανάλογες δράσεις. Αγαπάμε τον αθλητισμό και θέλουμε τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό, στηρίζουμε όλοι και εγώ προσωπικά το  όμορφο και δυναμικό άθλημα του χάντμπολ», δήλωσε αναλυτικά ο Έλληνας ηθοποιός.

Η γιορτή αυτή στήθηκε στο κέντρο της πόλης και στο Πάρκο Λάου, όπου υπήρχαν 4 ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα στα οποία συμμετείχαν παιδία του δημοτικού αλλά και αθλητές από συλλόγους των ευρύτερων περιοχών της Στυλίδας όπως η Αναγέννηση Λειβαδιάς, ΑΕ Σούρπη, Έσπερος Λαμίας και Μαλλιακός Στυλίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου