Κυριακή 8 Μαΐου 2011

"Εμείς το τρόπαιο, ο κόσμος του ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα"

 


Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης, υποκλίθηκε στους φίλους του "Δικεφάλου" που βρέθηκαν στη Μίκρα και παρά την πίκρα τους δεν έκαναν το παραμικρό... παρατράγουδο
Το εγκώμιο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ έπλεξε ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης. Ο τεχνικός της "Ένωσης" εξήρε τη στάση των οπαδών του "Δικεφάλου", που δεν έκαναν το παραμικρό επεισόδιο, παρά την πίκρα τους για τον τρόπο που χάθηκε το πρωτάθλημα.
"Εμείς πήραμε το τρόπαιο, αλλά το πρωτάθλημα το πήρε ο ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα ο κόσμος του με τη σωστή συμπεριφορά του", είπε χαρακτηριστικά σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ 100,3, κάνοντας και μία σύγκριση με τη συμπεριφορά των ΑΕΚτσήδων στο ματς με την Παρτιζάν: "Οι δικοί μας οπαδοί έφεραν την καταστροφή".
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός της ΑΕΚ στον "NovaΣΠΟΡ FM": "Την απόφασή μου να μείνω στην ΑΕΚ μετά τα επεισόδια με την Παρτιζάν τη δικαίωσε σήμερα ο… ΠΑΟΚ! Και συγκεκριμένα οι φίλοι του. Αυτό που έγινε στη Μίκρα, με 2.000 οπαδούς να βλέπουν την ομάδα τους να χάνει έτσι και να παραμένουν ψύχραιμοι και πολιτισμένοι, αποδεικνύει ότι μπορούν τελικά να γίνουν οι αγώνες στην Ελλάδα όπως πρέπει, ήρεμα και χωρίς παρεκτροπές".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου