Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Τρίτη, 31 Μαΐου 2011

Συνάντηση- ορόσημο


Η παρουσία των εθελοντών έδωσε το σύνθημα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων- Ξεπέρασαν και τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας!

Aν και αρκετά πράγματα έχουν μείνει πίσω, ενάμιση μήνα, πριν την έναρξη των αγώνων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Νέων της Θεσσαλονίκης (17-31 Ιουλίου), η δυναμική παρουσία των εθελοντών στην 1η συνάντηση που είχαν με τους αρμοδίους, έδωσε έναν τόνο αισιοδοξίας πως η διοργάνωση θα στεφτεί από επιτυχία. Η συγκέντρωση έγινε στη Μίκρα και συγκεκριμένα στην αίθουσα συνεδρίων «Ιωάννης Μελισσανίδης». Αξίζει να σημειωθεί πως στη διοργάνωση θα υπάρξει ρεκόρ εθελοντών για το ελληνικό χάντμπολ. Αυτοί αναμένεται να ξεπεράσουν τους 300, σχεδόν οι διπλάσιοι δηλαδή από τους εθελοντές των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας (160 χρησιμοποιήθηκαν, ενώ έγιναν 200 αιτήσεις). Το παρόν έδωσαν 180 εθελοντές από τους 240 που υπάρχουν επίσημα στους καταλόγους, ενώ έγιναν εκείνη τη στιγμή και 30 νέες αιτήσεις.

Την συνάντηση συντόνισαν ο Διευθυντής Εγκαταστάσεων και Αγωνιστικού του Παγκοσμίου Δρ. Δημήτρης Σκούφας και οι υπεύθυνες εθελοντισμού και προσωπικού της διοργάνωσης Έφη Μπούρα και Μαριάνθη Διαμαντή. Επίσης το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Σίμος Λαζαρίδης και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Παγκοσμίου Μπάμπης Μαναβής.

Λαζαρίδης: «Διαφήμιση για την πόλη μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου