Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Θολό τοπίο στην Εθνική


Ο Νίκος Μάντζος μπορεί να συνεχίσει και τη νέα χρονιά στην Εθνική
ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΧΑΙΡΑ δημοσίευση στο http://www.sentragoal.gr
Το κεφάλαιο της διάδοχης κατάστασης στην Εθνική Ανδρών μπορεί να ανοίγει τυπικά μέσα στην εβδομάδα, όμως ήδη οι παρασκηνιακές συζητήσεις και προσεγγίσεις έχουν ξεκινήσει, αφού το ζήτημα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα πρέπει να κλείσει σχετικά γρήγορα ,ώστε στην ΟΧΕ να αφοσιωθούν ολοκληρωτικά στη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων τον ερχόμενο Ιούλιο στη Θεσσαλονίκη.
Ο Νίκος Μάντζος μπορεί να συνεχίσει και τη νέα χρονιά στην Εθνική
Ο Νίκος Μάντζος αποφεύγει να κάνει οποιαδήποτε επίσημη τοποθέτηση για το κατά πόσο    θέλει να συνεχίσει από το πόστο του ομοσπονδιακού τεχνικού -ένα σενάριο το οποίο πλέον θεωρείται βάσιμο, καθώς κέρδισε πόντους από τη στιγμή που ανέλαβε μόνος του τα ηνία της Εθνικής- και τονίζει πως τον ενδιαφέρουν τα επερχόμενα ματς με Νορβηγία και Τσεχία.
Από την άλλη μεριά ο Κρανάκης είναι άγνωστο κατά πόσο θα θελήσει να αφήσει την ασφάλεια του Δούκα για χάρη της Εθνικής (μια θέση για την οποία θεωρεί πως είναι αδικημένος που δεν του δόθηκε η ευκαιρία νωρίτερα). Επίσης ο Στέλιος Σεϊρεκίδης με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της βορείου Ελλάδας δεν έκρυψε την επιθυμία του να αναλάβει την Εθνική, αρνούμενος όμως κάποια κρούση, έστω και φιλολογική.
Παράλληλα τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε ακόμη ένα σενάριο που περιλαμβάνει παρτ τάιμ Ελληνα προπονητή, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να εργάζεται και σε σύλλογο. Μια κίνηση που αν γίνει, έχει να κάνει αποκλειστικά με τη συρρικνωμένη οικονομική δυνατότητα της ομοσπονδίας να διατηρεί πλήρες ομοσπονδιακό επιτελείο όταν οι υποχρεώσεις της ομάδας είναι περιορισμένες, θεωρώντας πως ο προπονητής ουσιαστικά θα είναι «παροπλισμένος» το υπόλοιπο διάστημα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου