Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

Σύσκεψη για τον τελικό

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Η ΟΧΕ ενημέρωσε τους φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τα εισιτήρια του τελικού μιας και η συνάντηση έχει κακό… ιστορικό
Μετά το φάιναλ φορ της Λαμίας που είχε ματαιωθεί λόγω εκτεταμένων επεισοδίων μεταξύ των οπαδών, η ΟΧΕ όρισε συγκεκριμένο αριθμός εισιτήριων που θα πάρει κάθε ομάδα ο οποίος θα αποφασιστεί σε σύσκεψη ασφαλείας.
Η επιστολή αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε δε εκ των προτέρων ότι, σε περίπτωση που δημιουργηθούν γεγονότα πριν ή κατά την διάρκεια του αγώνα, εντός ή εκτός σταδίου, ή στην πόλη της Πάτρας, ή κατά τις διαδρομές μετακίνησης των φιλάθλων, τα οποία δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα, δημιουργούν ένταση και πολεμικό κλίμα, θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια αγωνιζομένων, εργαζομένων ή φιλάθλων και εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του κατά τα χρηστά αθλητικά ήθη, η ΟΧΕ διατηρεί το δικαίωμα είτε από μόνη της είτε σε συνεννόηση με την αστυνομική αρχή και την Πολιτεία να αποφασίσει την διεξαγωγή του αγώνα χωρίς παρουσία φιλάθλων, ή την εκκένωση του σταδίου ή ακόμα και την οριστική διακοπή, ή ματαίωση του. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα χρειαστεί να παρθούν τέτοιες αποφάσεις και πως όλοι μαζί θα αποδείξουμε ότι το χάντμπολ είναι σε θέση να ανταπεξέλθει σε τέτοιου είδους προκλήσεις».

Η κλήση της εθνικής

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Οι παίκτες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ εξαιρούνται από την συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας για την προετοιμασία της για το τουρνουά της Αυστρίας (4-7/4).
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης κάλεσε τους εξής αθλητές: Βόρειο Κλιμάκιο: Δέλιος Χάρης, Κουρουμλίδης Σάββας, Ευαγγελόπουλος Χρήστος, Κωστακίδης Θανάσης (Φίλιππος Βέροιας), Ανανιάδης Χαράλαμπος, Ευαγγελίδης Θόδωρος, Ναουμίδης Ευριπίδης, Τίκος Γιώργος (ΧΑΝΘ), Τζουβάρας Παναγιώτης, Τσάτσος Χρήστος (Αερωπός Έδεσσας), Κοτανίδης Κώστας, Γρηγοριάδης Κώστας, Δημάκης Στέλιος (ΓΑΣ Κιλκίς), Νικολαϊδης Νίκος (Φοίβος Συκεών), Μαραγκός Σωτήρης (Διομήδης Άργους).
Νότιο Κλιμάκιο: Γεωργιάδης Γιώργος, Ζαμπούνης Ευστάθιος, Τζηράς Δημήτρης, Νικολαϊδης Παναγιώτης, Παπαδιονυσίου Τάσος, Τόμπρος Γιώργος, Μαστορογιάννης Γεώργιος (ΑΣΕ Δούκα), Μεγαλοοικονόμου Θεόδωρος, Τσούλος Ηλίας, Μάλλιος Χάρης (Διομήδης Άργους), Κατσίκης Δημήτρης (ΓΣ Κορωπίου).
Η συγκέντρωση θα γίνει για το βόρειο κλιμάκιο την Κυριακή 11 Μαρτίου (18:15-20:15) στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρα -3- και για το νότιο κλιμάκιο την Δευτέρα 12 Μαρτίου (10:00-12:00) στο κλειστό γυμναστήριο Βύρωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου