Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Σκάρλος: «Οι παίκτες μου αγαπάνε την φανέλα»

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Ο προπονητής του Πανελληνίου αναφέρθηκε στη σημαντική νίκη της ομάδας του επί του Κύδωνα στα Χανιά.
«Θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες του Πανελληνίου για την συνέπεια τους. Είναι ερασιτέχνες αφήνουν τις δουλειές τους και αγαπάνε την φανέλα. Κάναμε ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή, μαθηματικά δεν τελείωσε τίποτα. Η διοίκηση μας αντιμετώπισε με ζεστασιά. Συγχαίρω τους παίκτες μου», δήλωσε ο προπονητής του Πανελληνίου Δημήτρης Σκάρλος.

«Το μόνο που θέλουμε είναι τα βασικά»

Πηγή: http://www2.paok24.com 
Ο MVP του τελικού του χάντμπολ, Δημήτρης Τσακίρης, μίλησε στο «Libero 107,4» για την κατάκτηση του Κυπέλλου, για τον Αντώνη Σαουλίδη και τη στήριξη που θέλουν όλοι στο τμήμα.
Για το ότι είδε το παιχνίδι μετά την αποβολή του από την κερκίδα με τον κόσμο: «Η αποβολή μου πιστεύω πως ήταν πολύ τραβηγμένη και άδικη γιατί το παιχνίδι είχε πάρει σκληρό χαρακτήρα. Ανέβηκα στην κερκίδα και δε μπορούσα να κάτσω μόνος μου. Και έπρεπε να βοηθήσω την ομάδα μου να άρει το κύπελλο. Εκτός από αθλητής είμαι και φίλαθλος και αφού δε μπορούσα να βοηθήσω σαν αθλητής βοήθησα σαν φίλαθλος».
Για το που κρίθηκε ο τελικός: «Τα τελευταία χρόνια έχουμε δείξει δείγματα μεγάλης ομάδας. Εχουμε πάρει δύο πρωταθλήματα, μας στέρησαν ένα κύπελλο στη Λαμία και πέρσι χάσαμε το πρωτάθλημα στο τέλος. Το Σάββατο, όποτε έφτασε κοντά η ΑΕΚ δείξαμε ποιότητα και δίκαια φτάσαμε στο κύπελλο».
Για τη στήριξη στο τμήμα χάντμπολ: «Αν δεν υπήρχε ο Αντώνης ο Σαουλίδης, που είναι αρχηγός, πρόεδρος, έφορος, παράγοντας τα πάντα, να μας πάρει το Σεπτέμβριο που ήμασταν ακυβέρνητο καράβι δε θα φτάναμε σε αυτήν τη χαρά. Στην Ελλάδα είμαστε ένα μικρό άθλημα, Όταν παίζεις σε ένα τόσο μεγάλο σωματείο είσαι μεγάλη ομάδα. Δεν ξέρω γιατί κάποιοι δε στρέφουν σε εμάς τα βλέμματα, αλλά εμείς φέρνουμε επιτυχίες και για αυτό προσπαθούμε. Παλεύουμε μόνοι μας, δεν κοιτάμε τα λεφτά, αλλά θέλουμε τα τυπικά. Μας φτάνουν και 50 οπαδοί να έρχονται στο γήπεδο. Εχουμε φιλάθλους που, αν και λίγοι, μας ακολουθούν παντού. Μας δίνουν δύναμη πόσο μάλλον όταν είναι 300 οπαδοί και μας ζητάνε κάτι. Δίνουν και την ψυχή τους και πρέπει να τους το ανταποδώσουμε. Θέλουμε να πάρουμε και το πρωτάθλημα να κάνουμε ένα νταμπλ για αυτούς. Παίζουμε για μία ικανοποίηση. Είμαστε ερασιτέχνες και παίζουμε για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που ομορφαίνει τις μέρες μας».
Για το βραβείο του πολυτιμότερου: «Πολυτιμότεροι ήταν ολοι. Αν μπήκε ένα φάουλ σε νεκρό χρόνο ίδως και να ήταν θέμα τύχης. Εγω βλέπω σε όλους τους συμπαίκτες μου, παιδιά που έχουν γίνει άντρες και καλύπτουν όποιο κενό υπάρχει. Είμαστε μια οικογένεια και αυτό νομίζω ότι βγαίνει και στο κύπελλο».

Έλληνες του εξωτερικού

Πηγή:  http://hatzi-handball.blogspot.com 
  
ΝΙΚΗ- ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡ ΡΟΣΤΟΚ ΜΕ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ
Μεγάλος πρωταγωνιστής της εκτός έδρας νίκη με 31-29 της Έμπορ Ροστόκ επί της Ρέιναλντ για την 26η αγωνιστική της Α2 Γερμανίας ήταν ο Βύρωνας Παπαδόπουλος. Ο διεθνής αριστερός εξτρέμ πέτυχε 4 γκολ, το τελευταίο στο 59:54 της αναμέτρησης «σφραγίζοντας» τους δύο πόντους για την ομάδα του. Η Ποστ Σβερίν παρά τα 4 γκολ του Ντίνου Χαντζιάρα έχασε 26-22 από την Λειψία εκτός έδρας. Στη βαθμολογία η Σβερίν έχει 25 βαθμούς στην 13η θέση και η Ροστόκ 20 στην 17η.
Στην 25η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα τις ήττες γνώρισαν η Βέτσλαρ του Γιώργου Χαλκίδη και η Μπάλινγκεν του Αλέξη Αλβανού με 20-19 και 31-29 από Γκροσβάλσταντ και Λέμγκο αντίστοιχα.
Στη Γαλλία την πρώτη της ήττα μετά από 4 νίκες με τον Σπύρο Μπαλωμένο στη σύνθεση της υπέστη η Ίστρ, η οποία λύγισε δύσκολα με 27-23 στην έδρα της Σαμπερί. Ο 33χρονος αριστερός ίντερ σημείωσε 1 τέρμα. Μετά από 18 ματς η Ίστρ έχει 11 βαθμούς στην 12η θέση της βαθμολογίας.

Διεθνή νέα

Πηγή:  http://hatzi-handball.blogspot.com 
 
ΣΤΟΥΣ «8» ΤΟ ΚΙΕΛΟ, ΕΥΚΟΛΑ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ ΚΑΙ ΑΤΛΕΤΙΚΟ, ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ 5 ΖΕΥΓΑΡΙΑ
Δυνατές μονομαχίες σε γεμάτα γήπεδα με συναρπαστικά φινάλε διεξήχθησαν στα πρώτα παιχνίδια των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών. Το Κίελο ήταν η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση της στα προημιτελικά μετά τις νίκες της επί της Βίσλα Πλοκ με 36-24 στην Πολωνία και 27-24 στην Γερμανία. Στο μεγάλο «εμφύλιο» της Γερμανίας η Φούχσε επικράτησε 32-30 του Αμβούργου μπροστά σε 9.000 θεατές στο Βερολίνο. Στη Γαλλία η Μονπελιέ μετά από ένα εξαιρετικό ματς νίκησε 30-28 την Μπαρτσελόνα με τους Γκάγιτς και Καράμπατιτς να πετυχαίνουν από 8 και 5 γκολ αντίστοιχα. Μάλιστα η Μονπελιέ προηγήθηκε και 17-11 στο ημίχρονο και θα μπορούσε να πάρει καλύτερα διαφορά ενόψει της δύσκολης ρεβάνς. Στα Σκόπια 7.000 φίλαθλοι
δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και βοήθησαν την Μέταλουργκ να κερδίσει 19-18 την Κροάσια Ζάγκρεμπ, ενώ στην Ισπανία η Αντεμάρ Λεόν εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και επικράτησε 31-28 της Ουγγρικής Βέζπρεμ. Η Κοπεγχάγη στο Σκανδιναβικό ντέρμπι πέρασε εύκολα (34-25) από την έδρα της Σάβεχοφ, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν δυσκολεύτηκε να περάσει το εμπόδιο της Σαφχάουζεν στην Ελβετία με 36-27.
«ΤΣΕΚΑΡΕ» ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ Η ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΚΕΡ ΤΟΥΝ
Εκτός από το παιχνίδι του Διομήδη με την Ελβετική Κριένς που έληξε ισόπαλος 28-28, άλλα δύο ακόμα ματς για την προημιτελική φάση του Τσάλεντζ Καπ ανδρών διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο. Η Πορτογαλική Σπόρτινγκ Λισαβόνας πραγματοποίησε επιβλητική εμφάνιση και νίκησε 33-24 στη Ρουμανία την Σουτσεάβα, μετατρέποντας τη ρεβάνς σε τυπική διαδικασία. Μεγάλο ματς έγινε στην Ελβετία με την Βάκερ Τουν να επικρατεί της Μπόζεν με 33-32. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν σπουδαία ανατροπή καθώς ήταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με 12-19! Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν τρεις Κροάτες, οι Τούρκοβιτς (παίζει πλέον ως Ιταλός) και Σπόρσιτς για την Ιταλική ομάδα με 10 και 9 γκολ αντίστοιχα, αλλά και ο Φράνιτς για την Βάκερ Τουν, ο οποίος έκρινε την αναμέτρηση με δύο γκολ στα δύο τελευταία λεπτά του αγώνα. Πλέον η πρόκριση είναι ανοικτή με την Μπόζεν να έχει φυσικά τον πρώτο λόγο, αφού μεταφέρει την σειρά στην έδρα της. Το ζευγάρι Μάριμπορ (Σλοβενία)- Μακάμπι (Ισραήλ) θα δώσει τα δύο παιχνίδια στο Τελ Αβίβ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Συγχαρητήρια Μπιτσαξή στην ΟΧΕ

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Ανακοίνωση για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ανδρών ΑΕΚ -ΠΑΟΚ παρά τον βαθμό δυσκολίας εξέδωσε η ΟΧΕ.
Επίσης, τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο πρόεδρος της ΟΧΕ Χαράλαμπος Πιλαφάς με τον συμβούλο του γγΑθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή, ο οποίος του μετέφερε τα συγχαρητήρια του προς την Ομοσπονδία
Η ανακοίνωση της ΟΧΕ αναφέρει: «Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης του 30ου τελικού του κυπέλλου Ελλάδος ανδρών «Λουξ», μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.
Εκτός από κάποια προβλήματα που δημιουργήθηκαν, τα οποία εντάσσονται στα διαχρονικά ζητήματα του ελληνικού αθλητισμού, η διοργάνωση στέφτηκε από επιτυχία.
Η Ομοσπονδία θέλει να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της Ορμής «Λουξ» Πατρών, Ανδρέα Κόγκα, που ήταν ο πρωτεργάτης της όλης προσπάθειας, την εταιρεία αναψυκτικών «Λουξ» και τον πρόεδρο της Πλάτωνα Μαρλαφέκα για την σημαντική χορηγία που έκανε σε δύσκολους καιρούς για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΟΧΕ, ευχαριστούν επίσης, την Ελληνική Αστυνομία, την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ειδικότερα την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, η οποία στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και τον επικεφαλής, Αστυνομικό Διευθυντή Ταξίαρχο Δημήτρη Δριβίλα για την άριστη συνεργασία.
Επίσης, τους δυο συλλόγους, που συνέβαλαν τα μέγιστα με την στάση τους και τις δηλώσεις τους στο να πέσουν οι τόνοι και να μην δημιουργηθούν επεισόδια και τέλος τους πολυάριθμους εκπροσώπους των ΜΜΕ, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΟΧΕ και πρόβαλαν κατά τον καλύτερο τρόπο το άθλημα, που τόσο πολύ το έχει ανάγκη.
Σε αυτόν τον τελικό ο μεγάλος νικητής ήταν το Ελληνικό Χάντμπολ, που διέψευσε τις «Κασσάνδρες» και απέδειξε πως με προετοιμασία, πρόληψη, σχέδιο και καλή διάθεση, μπορούν να διεξαχθούν αγώνες με οπαδούς δύο μεγάλων ομάδων. Η επιτυχία ανήκει σε όλους, το στοίχημα κερδήθηκε».

Κορυφαίος ο Στάθης Κεσίδης

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Ο νεαρός πίβοτ, Στάθης Κεσίδης αναδείχθηκε κορυφαίος για τη 14η αγωνιστική της Α1 ανδρών.
Ο Στάθης Κεσίδης κέρδισε τον τίτλο του MVP της 14ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών, μετά την ολοκλήρωση και του τελευταίου εξ’ αναβολής αγώνα ανάμεσα στον Κύδωνα Χανίων και στον Πανελλήνιο.
 Ο νεαρός πίβοτ του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τους προπονητές ήταν βοήθησε την ομάδα του να σπάσει το σερί του Διομήδη. Ο ίδιος είπε: «Είναι μεγάλη χαρά μου, διότι πρώτη φορά παίρνω αυτό το βραβείο. Κάναμε πολύ καλή δουλειά σαν ομάδα σε αυτό το ματς. Σταματήσαμε το σερί του Διομήδη και γεμίσαμε με αυτοπεποίθηση».
Για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα μετά και την κατάκτηση του κυπέλλου, είπε: «Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το ματς και πήραμε δίκαια το τρόπαιο. Από δω και πέρα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να διατηρήσουμε το αήττητο μας».

Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

Δημητρούλιας: «Να είμαστε ακόμα καλύτεροι στη ρεβάνς»

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Ο προπονητής του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας χαρακτήρισε πρωτάρα μεν την ομάδα του αλλά και αδικημένη.
Μετά το ισόπαλο 28-28 αποτέλεσμα με την Κρίενς για τους «8» του Τσάλεντς Καπ είπε: «Πήραμε πολλά περίεργα δίλεπτα στο τέλος και σε όλη την διάρκεια του ματς. Κάποια στιγμή παίζαμε και με 3 παίκτες. Οι διαιτητές ήταν κακοί μαζί μας, αλλά κάναμε φοβερό ματς σε απόδοση και οι παίκτες έκαναν υπερπροσπάθεια να διατηρήσουν το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Είμαστε μια ομάδα πρωτάρα σε αυτά. Αν θέλουμε να προκριθούμε πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι στη ρεβάνς. Εύχομαι ο κόσμος του χάντμπολ να έρθει να μας υποστηρίξει την άλλη Κυριακή, γιατί πραγματικά τα παιδιά το αξίζουν και με το παραπάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου