Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

Ρεκόρ διαρκείας ο ΠΑΟΚ


Το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ των ανδρών είναι αντιστρόφως ανάλογο της πώλησης εισιτηρίων διαρκείας που έπιασε τον αριθμό ρεκόρ των 813
Η καμπάνιας «Διάλεξε θέση» έχει αποφέρει οφέλη στον σύλλογο με αποτέλεσμα να απομείνουν μόλις 270 εισιτήρια διαρκείας, τα οποία και θα βρίσκονται προς πώληση στη διάρκεια της χρονιάς. Πρόκειται για ρεκόρ πώλησης εισιτηρίων διαρκείας στο πρωτάθλημα χάντμπολ στην Ελλάδα.
Τα 730 από τα 813 εισιτήρια διαρκείας πωληθήκαν τον Σεπτέμβριο, οπότε και ο αρχηγός της ομάδας Αντώνης Σαουλίδης ενεργοποίησε την καμπάνια «Διάλεξε θέση».

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

Οι «εκλεκτοί» του Κρανάκη


Γνωστοποιήθηκαν οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στα φιλικά της εθνικής ομάδας χάντμπολ των ανδρών με την Τυνησία.
Δύο δυνατά φιλικά με την Τυνησία θα δώσει η εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών στην Αθήνα.
Οι «εκλεκτοί» του Γιώργου Κρανάκη είναι οι:
 1. Αλέξης Αλβανός (Balingen-Germany)
 2. Γιώργος Βακάλης, (ΑΕΚ)
 3. Γιώργος Γεωργιάδης, ΑΣΕ Δούκα
 4. Θοδωρής Ευαγγελίδης, ΧΑΝΘ
 5. Γιώργος Ζαραβίνας (Διομήδης Άργους),
 6. Νίκος Κοκολοδημητράκης (AEK)
 7. Ευγένιος Κουλούρης, ΑΕΚ
 8. Παύλος Κουτσικόπουλος, ΧΑΝΘ
 9. Χάρης Μάλλιος , Διομήδης Άργους
10. Γιώργος Μαστορογιάννης , ΑΣΕ Δούκα
11. Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου, Διομήδης Άργους
12. Χριστόφορος Μπακαούκας (AEK)
13. Σπύρος Μπαλωμένος (Leoben -Austria-A1)
14. Βύρωνας Παπαδόπουλος (Empor Rostock-Germany)
15. Νίκος Ριγανάς Constanta/Romania
16. Νίκος Σαμαράς, Διομήδης Άργους
17. Νίκος Τζούφρας (Springe-Germany)
18. Kωνσταντίνος Τσιλιμπάρης ( Conversano/Italy)
19. Γιώργος Χαλκίδης (Wetzlar)

Γαλλική Διημερίδα Χειροσφαίρισης 05 & 06/11/2011 στην Αθήνα

Πηγή: http://handballteam.blogspot.com

Tο ΔΣ του Συνδέσμου Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΣΥ.Π.Χ.Ε.), μετά από τις επαφές που έγιναν στο Διεθνές Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη εγκαινιάζει την συνεργασία των Ελλήνων προπονητών με τους Γάλλους συναδέλφους τους με την διοργάνωση Γαλλικής Διημερίδας Χειροσφαίρισης στις 05 & 06 Νοεμβρίου 2011. Θα μιλήσει ο Επιστημονικός υπεύθυνος ανάπτυξης της Γαλλικής ομοσπονδίας Guy Petitgirard. Η Διημερίδα γίνεται σε συνεργασία με την Ο.Χ.Ε. και την ΕΑΠ-ΟΧΕ στα πλαίσια των φιλικών συναντήσεων της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με την Τυνησία.
Στης 06 Νοεμβρίου 2011 στο Στάδιο Βύρωνα, ο ΣΥ.Π.Χ.Ε. θα διοργανώσει Τουρνουά Παλαιμάχων σε συνεργασία με τον σύλλογο παλαιμάχων Βύρωνα και την Αναγέννηση Βύρωνα, στη μνήμη του πρώην Προέδρου Δ. Δημητριάδη.
Επίσης ενημερώνει τους προπονητές ότι, είναι έτοιμα τα 3α DVD του Διεθνούς Συνεδρίου προπονητών που έγινε στη Θεσσαλονίκη στις 29-31/07/2011. Το κόστος είναι;
10 € για τους συμμετέχοντες στο Συνέδριο και
20 € για τους μη συμμετέχοντες στο ΣυνέδριοΘα θέλαμε ακόμα να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο και το ΔΣ της Ο.Χ.Ε. για την ευγενική χορηγία 100 DVD με τους αγώνες του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Νέων που έγινε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη. Τα DVD παρέλαβε ο ταμίας του ΣΥ.Π.Χ.Ε. Π. Ιατρούδης από τον Δ/ντή της ΟΧΕ κ. Καρανάσσο Γιάννη τον οποίο ευχαριστούμε για τις διευκολύνσεις που παρέχει στο σύνδεσμό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου