Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

«Με υπομονή, καλύτεροι από πέρσι»



Στο άγχος που είχαν οι παίκτες του στον αγώνα με τον Αερωπό, μετά και τις πέντε ήττες σε Ευρώπη και Ελλάδα, στάθηκε ο Γιάννης Αρβανίτης. Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται υπομονή, καθώς έτσι θα πάει καλύτερα από πέρσι.
Στο ίδιο μήκος κύμματος και ο πίβοτ ΑΕΚ Νίκος Κοκολοδημητράκης: «Μετά από τρία άτυχα αποτελέσματα επιστρέψαμε στις νίκες. Η ομάδα δεν είναι έτοιμη, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται καλύτερη. Η διακοπή που ακολουθεί θα μας βοηθήσει για να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί στη συνέχεια».
Για τον προπονητή του Αερωπού, Χρήστου Τζουβάρα η ήττα οφείλεται σε έλλειψη αυτοπεποίθησης: «Δεν το πιστέψαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεμείναμε από δυνάμεις, ίσως μας κούρασε και το αυθημερόν ταξίδι. Είμαι ευχαριστημένος μόνο από το πρώτο ημίχρονο».

Η ΧΑΝΘ «υπέκυψε» στο Κιλκίς


Με τη νίκη με 21-20 έφυγε από τη Θεσσαλονίκη το Κιλκίς, που επικράτησε της ΧΑΝΘ.
Σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της ΧΑΝΘ πήρε το Κιλκίς, που έφυγε με τη νίκη από τη Θεσσαλονίκη με 21-20, αφήνοντας τους Θεσσαλονικείς με την… απορία.
Μεγάλο ρόλο στην επικράτηση των φιλοξενουμένων έπαιξε ο Τριανταφύλλου, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα σταθερός κάτω από τα δοκάρια του ΓΑΣ.
Τα δεκάλεπτα: 4-3, 5-6, 10-7 (ημ.), 13-12, 17-15, 21-20.
Κιλκίς (Ν. Γεωργιάδης): Κοτανίδης, Χατζηαγαπίου 2, Γκιντίδης, Δεληγιάννης, Σισμανίδης, Σκάρλος, Δημάκης 7, Σιμιτζής 1, Πίτος, Μέγκας, Τριανταφύλλου, Μέτσης 4, Κυπραίος 7, Λασκάκης.
ΧΑΝΘ (Αλ. Παπαβασίλης): Ορφανουδάκης, Ιωαννίδης, Παντελίδης 1, Κουτσικόπουλος 2, Ευαγγελίδης 1, Κεσίδης 3, Λάππας 5, Κοκτσίδης, Σπυρόπουλος 4, Ανανιάδης, Αργυρίου 3, Σαρηγιαννίδης, Τίκος, Ναουμίδης 1.

Διαιτητές: Θεοδοσάκης-Τόλιος Δίλεπτα:: 4-2, Πέναλτι: 5/7-6/6, Αποβολές: 54’49’’ Μέγκας (για επικίνδυνο παιχνίδι δεν κρατήθηκε δελτίο)

Δεύτερη ήττα οι γυναίκες στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού

Πηγή: http://www.contra.gr
Τις ήττες της διπλασίασε η Εθνική μας ομάδα γυναικών το Σάββατο (22/10) σε ισάριθμες αγωνιστικές της δεύτερης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2012.
Για τον Β΄ όμιλο, οι διεθνείς μας γνώρισαν τη συντριβή από τη Ρουμανία στη Μίκρα με 38-18. Απέναντι στο φαβορί για την πρωτιά στο γκρουπ, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν μπόρεσε να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση. Στο ημίχρονο οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν με 16-8 και στο δεύτερο μέρος ανοίξαν ακόμα περισσότερο την ψαλίδα της διαφοράς, φεύγοντας εν τέλει από την Ελλάδα με αέρα 20 γκολ.
Η επόμενη υποχρέωση της Εθνικής μας στη διοργάνωση είναι προγραμματισμένη για τον Μάρτιο.
Ελλάδα: Κόρρα, Δημητρίου 1 Ευαγγελίδου, Λογδανίδου 3, Μασμανίδου, Μάστακα 2, Ζ. Μαυρογεώργη , Ν. Μαυρογεώργη, Μπαλάφα 2, Παπανικολάου, Παπάζογλου, Τσάκαλου 5, Βαφειάδου, Στρατάκη 5, Κοτσαμπουϊκίδου, Κοτοκουρίδου.
Ρουμανία: Μπουτσέσι 6, Τσιντοάν 6, Βαρζάρου 5, Αρντέαν Ελισέι 4, Βιζίτιου 4, Μπουσουιοτσεάνου 3, Φαρκάου 3, Μανέα 3, Τσιρίλα 2, Φιέρα 1, Γκογκορίτα 1.

ΠΑΟΚ-Αρης Νίκαιας 35-17

Ο "Δικέφαλος" αποδίδοντας εξαιρετικό χάντμπολ "διέλυσε" με 35-17 τον Άρη Νικαίας στην Μίκρα παίρνοντας έτσι την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα

Την παρθενική του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε το Σάββατο (22/10) ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Στέλιου Υετίων είχε το προβάδισμα από την αρχή του αγώνα και με καλή άμυνα έφτασε να προηγείται στο ημίχρονο με 15-8. Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγινα πιο εύκολα για τον ΠΑΟΚ που συνεχώς αύξανε την διαφορά.
Από έξι γκολ πέτυχαν οι Τσακίρης, Κοκκώνης και Παλάσκας.
Να σημειωθεί ότι ο αγώνας έγινε υπό το βλέμμα 400 και πλέον οπαδών της ομάδας που είχαν πάει στο γήπεδο προκειμένου να βοηθήσουν και να εμψυχώσουν τους παίκτες του "Δικεφάλου".

Δεν βρήκε εισιτήρια ο Κύδωνας για Βέροια

Πηγή: Χανιώτικα Νέα

Η παράταση της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορέσει ο Κύδωνας να ταξιδέψει στην Βέροια και ως εκ τούτου δεν θα διεξαχθεί ο προγραμματισμένος για σήμερα (6μμ) αγώνας της 5ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής χάντμπολ ανδρών με τον Φίλιππο. Πλέον ο χανιώτικος όμιλος θα κληθεί στον Αθλητικό δικαστή όπου θα προσκομίσει χαρτί από το Λιμεναρχείο αλλά και από τις αεροπορικές εταιρίες ότι δεν υπήρχε ικανός αριθμός εισιτηρίων για να μπορέσει να αναχωρήσει η αποστολή. Στον Κύδωνα αισιοδοξούν ότι θα δικαιωθούν και ο αγώνας θα οριστεί ξανά σε νέα ημερομηνία, κάτι που άλλωστε έγινε πέρυσι 3 φορές για παρόμοιους λόγους (με Πανελλήνιο, ΧΑΝΘ και Διομήδη). Ενώ ήδη και στην Α1 Εθνική βόλεϊ ανδρών υπήρξαν δύο αναβολές λόγω της απεργίας.
Στο υπόλοιπο πρόγραμμα θα παίξουν κανονικά σήμερα: ΑΕΚ - Αερωπός Εδ. (4.30μμ), Πανελλήνιος - Δούκας (6μμ), ΓΑΣ Κιλκίς - ΧΑΝΘ (6μμ) και ΠΑΟΚ - Αρης Ν. (7μμ) ενώ ρεπό έχει ο πρωτοπόρος Διομήδης.

Επιστροφή στις νίκες

Πηγή: http://www.aekvoice.gr
Η ΑΕΚ έσπασε το αρνητικό σερί ηττών και επικράτησε του Αερωπού στο κλειστό γυμναστήριο του Βύρωνα με 31-20. Κορυφαίος παίκτης για την Ένωση ο Μαξίμοβιτς.

H AEK, μετά από ένα άτυχο διάλειμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη, επέστρεψε με πανηγυρικό τρόπο στις νίκες αφού επικράτησε του Αερωπού για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1 χάντμπολ, στο κλειστό του Βύρωνα. Η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα από τον αντίπαλό της και έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στη νίκη. Κορυφαίος για την ΑΕΚ ο Μαξίμοβιτς, ο οποίος πήρε πάνω του την Ένωση όταν ο Αερωπός μείωσε στο ένα γκολ και φάνηκε να γίνεται απειλητικός.
.ΑΕΚ: (Γιάννης Αρβανίτης) Καφφάτος, Μπακαούκας, Αϊβάζης, Γεωργιάδης,Γιαννόπουλος, Μαξίμοβιτς, Βακάλης, Κοκολοδημητράκης, Κουλούρης, Παπαδόπουλος, Κόντης,Συγγάρης, Ασαρίδης, Οικονόμου, Τσαούσης, Τούτσης, Ζαχάρης
Αερωπός: (Χρήστος Τζουβάρας) Κότσιφας, Χατζηπέτρου, Λαζαρίδης, Τσάπας, Βουτσάς,Γκόγκας, Τζουβάρας Π. Τζουβάρας Φ., Αρβανιτίδης,Κράλης, Κυριακού,Μίλτσεφ, Μούσιος, Τσάτσος, Αραμπατζής, Λούσης, Γιόσμου

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

Ευκαιρία να πιάσουν τους «λύκους»

Πηγή: http://www.sentragoal.gr
Με τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σάββατο (22/10) το πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ των ανδρών.
Ο πρωτοπόρος Διομήδης Αργους θα κάνει το ρεπό του κι αυτό δίνει το δικαίωμα στους διώκτες του να τον πιάσουν την κορυφή.

Το δίποντο απέναντι στον Αερωπό θέλει η ΑΕΚ για να πλησιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας
Για τον Αερωπό Εδεσσας, βέβαια, αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς προϋποθέτει νίκη επί της πρωταθλήτριας ΑΕΚ στο Βύρωνα, σε ένα ματς όπου η Ενωση δεν έχει περιθώριο νέας βαθμολογικής απώλειας.
Από την πλευρά της, η ΧΑΝΘ δοκιμάζεται στο Κιλκίς απέναντι στον αξιόμαχο τοπικό ΓΑΣ, ενώ θεωρητηικά πιο εύκολο έργο έχει ο Δούκας, ο οποίος αντιμετωπίζει στην Κυψέλη τον σαφώς πιο αδύναμο Πανελλήνιο.
Την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα ψάχνει απεγνωσμένα ο ΠΑΟΚ και εύκολα και δύσκολα αυτή τη φορά αναμένεται να πετύχει, καθώς υποδέχεται το νεοφώτιστο Αρη Νικαίας.
Τέλος, εύκολο έργο θεωρητικά ο Φίλιππος που φιλοξενεί στη Βέροια τον ουραγό Κύδωνα Χανίων.
Το πρόγραμμα της αγωνιστικής
Βύρωνα 4.30 μμ ΑΕΚ-Αερωπός Εδεσσας,
Κιλκίς 6 μμ ΓΑΣ Κιλκίς-ΧΑΝΘ
Φιλίππειο 6 μμ Φίλιππος Βέροιας.-Κύδων Χανίων
Πανελληνίου 6 μμ Πανελλήνιος-ΑΣΕ Δούκα
Μίκρας 7 μμ ΠΑΟΚ-Αρης Νικαίας
Ρεπό: Διομήδης Αργους
Η βαθμολογία(Σε 4 αγώνες)
1. Διομήδης Άργους 8 (104-93)
2. Δούκας 6 (119-98)
3. ΧΑΝΘ 6 (126-108)
4. Αερωπός 6 (119-101)
5. ΓΑΣ Κιλκίς 3 (68-60)
6. Άρης Ν. 3 (60-63)
7. ΑΕΚ 2 (49-45)
8. Φίλιππος 2 (70-73)
9. Πανελλήνιος 2 (93-108)
10. ΠΑΟΚ 0 (69-82)
11. Κύδων 0 (78-125)
* Ρεπό έκαναν ΓΑΣΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Φίλιππος
* ΑΕΚ και Άρης Νίκαιας έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου