Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

ΖΩΝΤΑΝΗ ΔΙΑΚΤΥΑΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ TΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από το ρουμάνικο κανάλι «Digi SPORT 1» και από τοSΤΑR Kεντρικής Ελλάδας.
Ο αγώνας επίσης θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω INTERNET σε συνεργασία με το SΤΑRKεντρικής Ελλάδας με live streaming .
Σημειώνεται πως μετά την επιτυχία των μεταδόσεων των αγώνων μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ της Εθνικής ομάδας των Νέων κατά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι η πρώτη φορά που γίνεται με μέριμνα και συνεργασία της ΟΧΕ μετάδοση αγώνα της Εθνικής Γυναικών σε ζωντανή δικτυακή μετάδοση (live streaming).
Η ΟΧΕ, στοχεύει να αναπτύξει την τακτική αυτή μετάδοσης και για άλλους αγώνες στο άμεσο μέλλον.
Σχετικά ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Σίμος Λαζαρίδης τόνισε :
«Παρά τις δύσκολες εποχές που διανύουμε η ΟΧΕ προσπαθεί με κάθε τρόπο να προβάλει το άθλημα και να δώσει τη δυνατότητα σε όσο γίνεται μεγαλύτερο αριθμό φιλάθλων του γυναικείου χάντμπολ και του χάντμπολ γενικότερα, να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Ευχαριστούμε το κανάλι Star Kεντρικής Ελλάδας, και ιδιαίτερα τον κο Γ. Σιμόπουλο Διευθύνων Σύμβουλο και Γενικό Διευθυντή του σταθμού, για την διάθεση των συχνοτήτων και των ιστοσελίδων του καναλιού, και ευελπιστούμε να ευοδώσει η προσπάθεια που θα ξεκινήσουμε, ώστε να μεταδίδονται όσο περισσότεροι αγώνες γίνεται μέσω ιντερνετ και να αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες φέρνοντας το άθλημα πιο κοντά στον κόσμο»
**Toν αγώνα μπορείτε να τον δείτε ζωντανά από το site της OXE www.handball.org.gr ή στο site του STAR Κεντρικής Ελλάδας webtv.lamiastar.gr
ΔΗΛΩΣΕΙΣΟ Σ. Παλαμάς δήλωσε: « Οι αθλήτριες της εθνικής ανταπεξήλθαν απέναντι στο συγκρότημα της Σερβίας και μπροστά σε 5.000 κόσμο που κατέκλισαν το γήπεδο. Οι αθλήτριες έδωσαν το εκατόν δέκα των ικανοτήτων τους .Οι υπεύθυνοι της Σερβικής ομοσπονδίας συνεχάρησαν τις αθλήτριες διότι συνέβαλλαν στο να γίνει ένας ωραίος αγώνας και να εγκαινιαστεί με αυτό τον τρόπο το στάδιο του Καίρ (το οποίο θα φιλοξενήσει το Πανευρωπαϊκό των Ανδρών τον Ιανουάριο του 2012). Αύριο έχουμε να αντιμετωπίσομε το φαβορί του ομίλου, τη Ρουμανία. Στην ομάδα αυτή οι 9 αθλήτριες ανήκουν στην πρωταθλήτρια ομάδα της Ρουμανίας και οι υπόλοιπες παίζουν σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Όσο για εμάς υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών ενώ θα μας βοηθήσει και η Νάνσυ Στρατάκη που αύριο θα ενισχύσει με την αγωνιστική παρουσία της την ομάδα.»
Ο Σπύρος Κουτσούπης μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ και αρχηγός της αποστολής δήλωσε:
«Βάσει των δεδομένων η ομάδα ήταν πειθαρχημένη. Είχαμε λίγες επιλογές ενώ κάποιες αθλήτριες είχαν επιφορτιστεί μεγαλύτερο βάρος. Πριν τον αγώνα τους είπαμε πως πρέπει να τμήσουν την φανέλα τους και τον εαυτό τους για αυτό στο τέλος του αγώνα τους δώσαμε συγχαρητήρια για την καλή εμφάνισή τους. Αύριο έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη Ρουμανια, που είναι ένα μεγαθήριο του παγκοσμίου χάντμπολ. Πιστεύω πως οι Ελληνίδες αθλήτριες θα κάνουν το καθήκον τους»
Λαμπρίνα Τσακάλου: «Η Σερβία βρίσκεται σε ένα επίπεδο υψηλότερο από το δικό μας. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Η Ρουμανία είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στο παγκόσμιο στερέωμα τα πράγματα είναι εξίσου δύσκολα και μάλιστα και δυσκολότερα. πάμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να εκπροσωπήσουμε τα ελληνικά χρώματα
Νάνσυ Στρατάκη: « Δεν ήμουν στο πρώτο παιχνίδι τα πράγματα ήταν δύσκολα με τη Σερβία. Η ομάδα έπαιξε όμως με ψυχή. Όσο για αύριο ο προπονητής, μας λέει να παίξουμε με πάθος και να εφαρμόσουμε αυτά που έχουμε μάθει»
Φραγκούλα Παπανικολάου: «Είμαστε ευχαριστημένες γιατί απέναντι στην τόσο σημαντική αυτή ομάδα δείξαμε χαρακτήρα και χωρίς προετοιμασία. Στο αυριανό παιχνίδι ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Είμαστε πολύ δεμένες μεταξύ μας. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τη δουλειά που έχουμε κάνει στα σωματεία μας επιδιώκοντας να δώσουμε μια καλή αγωνιστική εικόνα της εθνικής».

Με Ρουμανία η εθνική γυναικών


Την Ρουμανία αντιμετωπίζει στις 17.00 στο Μίκρα 3 η εθνική ομάδα χάντμπολ των γυναικών το Σάββατο (22/10) στο πλαίσιο των προκριματικών για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2012
Είναι η δεύτερη αναμέτρηση της εθνικής στον όμιλο ενώ στην πρώτη με την Σερβία την είχε χάσει με 20-36. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Σάκης Παλαμάς είπε για την αναμέτρηση: «Αύριο έχουμε να αντιμετωπίσομε το φαβορί του ομίλου, τη Ρουμανία. Στην ομάδα αυτή οι 9 αθλήτριες ανήκουν στην πρωταθλήτρια ομάδα της Ρουμανίας και οι υπόλοιπες παίζουν σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Όσο για εμάς υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών ενώ θα μας βοηθήσει και η Νάνσυ Στρατάκη που αύριο θα ενισχύσει με την αγωνιστική παρουσία της την ομάδα»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΙΣ«Σε αυτόν τον αγώνα είχαμε τρία πρόσωπα. Το πρώτο, του πρώτου ημιχρόνου που με πάρα πολύ καλή άμυνα και εξουδετερώνοντας το Μαστορόγιαννη χτίσαμε με αυτοπεποίθηση μια διαφορά επτά γκολ. Πατούσαμε πολύ καλύτερα από τον αντίπαλο και διαφαινόταν από το πρώτο ημίχρονο η νίκη, πράγμα πολύ επικίνδυνο, ιδιαίτερα σ’ένα ντέρμπυ.Οι διαφορές όμως ελοχεύουν και την επικινδυνότητα της μη διαχείρισης της ανάκαμψης του αντιπάλου.Και έτσι ενώ στο πέμπτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου είμασταν οκτώ γκολ μπροστά, στο τεσσαρακοστό όγδοο βρεθήκαμε μόλις δύο γκολ μπροστά. Εκεί παρουσιάσαμε το δεύτερο πρόσωπο, αυτό που δεν θέλουμε να έχει η ομάδα μας. Σαν να μην ξέρει τι ψάχνει μέσα στο γήπεδο με αβίαστα λάθη και άμυνες χωρίς πνεύμα έδωσαν στον αντίπαλο εύκολες μπάλλες και γκολ. Το τρίτο μας πρόσωπο από το τεσσαρακοστό όγδοο λεπτό του ματς εως τη λήξη ίσως ήταν το πιο ενδιαφέρον από τα τρία. Ενώ η ανατροπή της διαφοράς έγινε πολύ νωρίς, ουσιαστικά δεν ισοφαριστήκαμε ούτε μια φορά, γεγονός που δείχνει τη στόφα νικητή που έχουν οι παίκτες μου.
Πήραμε τέσσερις πολύ δύσκολους αγώνες και κοιτάμε μπροστά. Για μένα το περισσότερο αισιόδοξο είναι πως η ομάδα έχει μια πολύ νεανική περιφέρεια μαζί με τους τερματοφύλακες, και το περιθώριο των τεχνικών και τακτικών βελτιώσεων είναι τεράστιο. Κάνουμε σημαντικά βήματα στις προπονήσεις και ένα μέρος αυτών αρχίζει να φαίνεται στο γήπεδο. Με το συνεργάτη μου Ανδρέα Βασιλόπουλο δουλεύουμε επίσης πάρα πολύ στην προπόνηση κομμάτια διαχείρησης του σκορ, πράγμα το οποίο μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο να διατηρούμε το σκορ υπέρ μας. Το να παίρνεις τέσσερα ντέρμπυ είναι σημαντικό, αλλά από την άλλη έχουμε παίξει μόνο τέσσερις αγώνες. Το δύσκολο σε μια λίγκα δεν είναι να φτάσεις κάποια αγωνιστική στην πρώτη θέση αλλά να διατηρηθείς σ’αυτή. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πολύ μέσα στο γήπεδο για να παρουσιάσουμε μια βελτιωμένη ομάδα στο επόμενο διάστημα.
Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους Αργίτες που ξόδεψαν το Σάββατό τους για να έρθουν στο Μαρούσι να μας δούν. Τους υποσχόμαστε να τους παρουσιάζουμε τον καλύτερο εαυτόν μας στο κάθε παιχνίδι και εύχομαι στο επόμενο εντός έδρας αγώνα το γήπεδο να είναι κατάμεστο και να μοιραστούμε ολη αυτή την εποικοδομητική ένταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου