Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Σφράγισε» την πρόκριση η Ορμή

Την πρόκριση στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων πήρε σήμερα η Ορμή Λουξ, μετά και την δεύτερη επικράτησή της επί της ελβετικής LK ZugHandball, αυτή τη φορά με 26-28.
Οι λέαινες παρουσίασαν ένα μέτριο αγωνιστικά πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να προηγηθεί η ελβετική ομάδα με 17-13. Παίζοντας ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν και ανέτρεψαν της εις βάρος τους κατάσταση, αντιμετωπίζοντας και την πολύ εχθρική διαιτησία των Ιταλών Scevola και Alperan, οι οποίοι απέβαλαν την Στρατάκη με 3η δίλεπτη στο 26:43, την ώρα που ανέχονταν το πολύ σκληρό παιχνίδι των ελβετίδων.
Η κλήρωση της επόμενης φάσης του Κυπέλλου Κυπελλούχων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Οκτωβρίου στη Βιέννη.
Συνθέσεις - Δηλώσεις
Ο πρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Κόγκας, δήλωσε: «Θέλω να συγχαρώ τα κορίτσια της ομάδας μου και τον προπονητή, γιατί ξεπέρασαν γρήγορα τις άτυχες στιγμές του Champions League, που λόγω τραυματισμών δεν καταφέραμε να προκριθούμε. Σήμερα έπαιξαν με ψυχή στο δεύτερο κυρίως ημίχρονο, έχοντας γενικά να αντιμετωπίσουν μια εχθρική διαιτησία, η οποία ανεχόταν το πολύ σκληρό παιχνίδι της ελβετικής ομάδας και απέβαλαν εντελώς άδικα και αδικαιολόγητα με 3 δίλεπτες την Στρατάκη. Υπάρχει μία δύσκολη συνέχεια στα ευρωπαϊκά κύπελλα, όμως θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Είμαι χαρούμενος γιατί και οι 15 αθλήτριες της ομάδας μου είναι ετοιμοπόλεμες, απόδειξη η παρθενική εμφάνιση της 15χρονης τερματοφύλακα Βίκυς Κασάπη, η οποία απέκρουσε πέναλντι.»
LK ZUG HANDBALL (Stutz): Krstic, Ravlic 2, Walti, Hasler- Petrig 9, Schifferle 1, Cavallari 5, Leuppi 1, Varela, Scherer 1, Masset , Hoenig, Notzli 3, Ineichen, Schwanger 2, Oberli 2.
ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (Τσουρλέφσκι): Σεμεντσένκο, Καλασνίκοβα, Παπαδοπούλου, Καράγιωργα 1, Ευαγγελίδου, Στράτου 6, Ζιλινσκάιτε 2, Ανθίτση , Νιπαραβιτσιένε 6, Παπάζογλου , Στανκούτε 4, Πένεφ 4, Κασάπη, Βαφειάδου 3, Στρατάκη 2.
Δίλεπτα: 4- 5

Ήττα και αποκλεισμός για την Ν. Ιωνία

Μετά την ήττα με 28-38 στο πρώτο ματς η ομάδα της Σοφίας Ναϊσίδου έχασε και στον επαναληπτικό χωρίς να φαίνεται ικανή να αντισταθεί στις Ολλανδέζες από την αρχή του αγώνα. Τα δεκάλεπτα: 1-3, 3-8, 7-14 (ημ.) 9-21, 13-27, 16-33
Ν. Ιωνία (Σοφία Ναϊσίδου): Μαυρογιώργη Ζ., Λαφάρα 1, Παπανικολάου, Μίλκοβιτς 2, Μασμανίδου 1, Χρυσή, Βοΐτοβιτς Κ., Χρονοπούλου, Σλιάκοβα 7, Κοτσαμπουϊκίδου, Κοντοστεργίου, Μακρή, Τσάκαλου 3, Μαυρεογιώργη Ν. 2, Βοΐτοβιτς Α.
Ντάλφσεν (Π. Πόρτενγκεν): Λίπμαν, Σοπ, Λόχτενμπεργκ Φ. 5, Φαν Ντορτ 5, Σούτε Ε. 6, Λόχτενμπεργκ Χ. 1, Σόνγκελεν 1, Σμετς 3, Σμιτς 5, Σόνακιερ 1, Ρος 1, Βουρτ Χέκε, Σούτε Γ., Λιν 1, Μέσαερτ 1, Μαλεστάιν 3.
Δίλεπτα: 5-3, Πέναλτι: 3/5-1/2

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2011

Χάντμπολ-Α1 ανδρών (2η ημέρα): Αποτελέσματα






Στις αναμετρήσεις για την 2η αγωνιστική της Α1 ανδρών στο χάντμπολ σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:
ΑΣΕ Δούκα-ΠΑΟΚ                26-23
Κύδων Χανίων-ΧΑΝΘ             19-35
Αρης Νικ.-ΓΑΣ Κιλκίς          17-17
Αερωπός Εδεσσας-Πανελλήνιος   32-18
Διομήδης Αργους-ΑΕΚ           25-22
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 2 αγώνες)
ΑΣΕ Δούκα         4
Διομήδης Αργους   4
ΧΑΝΘ              4
Αρης Νικαίας      3
ΑΕΚ               2
Αερωπός Εδεσσας   2
ΓΑΣ Κιλκίς        1 -1αγ.
Φίλιππος Βέροιας  0 -1αγ.
Πανελλήνιος       0
ΠΑΟΚ              0
Κύδων Χανίων      0

Ο Διομήδης νίκησε 24-22

Πηγή:http://hatzi-handball.blogspot.com
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ- ΑΕΚ 25-22
 VS   
Μεγάλη νίκη με 25-22 επί της ΑΕΚ στο κατάμεστο κλειστό του Αργους πέτυχε ο Διομήδης αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο πως θα είναι από τους βασικούς διεκδηκητές του τίτλου. Οι "Λύκοι" έλεγχαν το παιχνίδι από την αρχή, καθηλόντας επιθετικά την ΑΕΚ με την 5-1 άμυνα τους, ενώ είχαν σε απίστευτη μέρα τον Κύπριο τερματοφύλακα Χριστόφορο Νούγκοβιτς που είχε 20/42 επεμβασεις, δηλαδή άγγιξε το 50% ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχε φτάσει κάποια στιγμή και το 70% (9/13 επεμβάσεις)! Στο δεύτερο ημίχρονο η "Ενωση'' μείωσε 20-18 στο 48' αλλά δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή, καθώς οι παίκτες του Διομήδη ήταν πιο παθιασμένοι και στα τελευταία λεπτά πιο ψύχραιμοι. Αξιο αναφοράς ήταν η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα με φιλάθλους και των δύο ομάδων στο γήπεδο.
Τα δεκάλεπτα: 4-3, 8-4, 12-8 (ημχ), 17-12, 21-18, 25-22
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Μίμης Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 1, Ρουμελιώτης, Μεγαλοοικονόμου 4, Πασσιάς, Μάλλιος 5, Νούγκοβιτς, Μαραγκός 2, Σαμαράς 6, Κοντούλης, Σπέντζος, Ουρόσεβιτς 2, Τάσκοβιτς 5.
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 8, Κοκολοδημητράκης, Γεωργιάδης, Γιαννόπουλος 1, Βακάλης 3, Κουλούρης, Κόντης 1, Ασαρίδης, Οικονόμου, Τσαούσης 4, Ζαχάρης, Παπαδόπουλος 3, Μαξίμοβιτς 2. Διαιτητές: Χασκής- Τσάμος, δίλεπτα: 4-2, πέναλτι: ¾-6/6
Δηλώσεις
Γιάννης Αρβανίτης (τεχνικός ΑΕΚ): «Ηταν δίκαιη η νίκη του Διομήδη. Ο Διομήδης είναι μια ομάδα που θα διεκδηκήσει το πρωτάθλημα και έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί την έδρα του. Δεν ήταν μια ήττα εκτός προγράμματος. Ημασταν τραγικοί στην επίθεση. Αυτά που ακούω για νταμπλ και για πράσινα άλογα με έχουν πειράξει. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο"
Μίμης Δημητρούλιας (προπονητής Διομήδη): "Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την νίκη. Δεν αλλάζει κάτι στους στόχους μας, θέλουμε κάθε μήνα να βελτιωνόμαστε. Βρίσκουμε ρυθμό και αυτό με ευχαριστεί. Παραμένουμε αουτσάιντερ, ήταν απλά μια καλή νίκη κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να προσγειωθούμε για αυτό και έβαλα και αύριο προπόνηση ενόψει ΠΑΟΚ''
Δημήτρης Καφφάτος (τερματοφύλακας ΑΕΚ): "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Χριστόφορο (Νούγκοβιτς) για την εμφάνιση του, διότι ήταν πραγματικά εξαιρετικός''
Νούγκοβιτς (τερματοφύλακας Διομήδη): "¨Χαίρομαι που η νίκη συνδιάστηκε με την καλή μου εμφάνιση. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Η ατμόσφαιρα ήταν τέλεια. Ο Δημήτρης (Καφφάτος) είναι γνωστό πως είναι τερματοφύλακας υψηλών προδιαγραφών και αν δεν είχε το πρόβλημα στο γόνατο του θα είχαμε πρόβλημα απέναντι του".

Ανατροπή από τον Δούκα

Πηγή:http://hatzi-handball.blogspot.com
Με εξαιρετική άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο κι απόλυτη συγκέντρωση ο Δούκας έφτασε στη νίκη κι έκανε το δύο στα δύο επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 26-23.
Ο «δικέφαλος» του Βορρά όπως και στην πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕΚ, έτσι και στο ΔΑΪΣ παρουσίασε δύο πρόσωπα. Ένα πολύ καλό στο πρώτο μέρος όπου και προηγήθηκε με 10-5 υποχρεώνοντας τον Κρανάκη να πάρει γρήγορα τάιμ άουτ (μόλις στο 13:30) για να αφυπνίσει τους παίκτες του που είχαν δεχθεί ένα σερί 5-0 από τους Θεσσαλονικείς.
Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κρατήσει την πρωτοπορία του σκορ και τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το ημίχρονο πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με τρία γκολ διαφορά (16-13).
Η αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού του Δούκα στο δεύτερο ημίωρο ήταν εμφανής αμέσως αφού κατάφερε να κλείσει τη διαφορά στο ένα γκολ (18-17 στο 41’) για να έρθει η καθοριστική στιγμή του αγώνα ενάμιση λεπτό αργότερα. Ο Γεωργιάδης νίκησε δύο φορές τον Παλάσκα –πρώτα στο πέναλτι και στη συνέχεια στο δεύτερο σουτ που επιχείρησε ο περιφερειακός του ΠΑΟΚ- και η ψυχολογία άλλαξε άρδην υπέρ των γηπεδούχων.
Ο Δούκας πέρασε για πρώτη φορά μετά το 3-2 του 2:26 με 19-18 στο 47:08 κι έκτοτε δεν έχασε την πρωτοπορία. Ο Γεωργιάδης ολοκλήρωσε με 14/31 αποκρούσεις -η πλειοψηφία τους στο δεύτερο ημίχρονο- ο ΠΑΟΚ σε 30’ πέτυχε μόλις επτά γκολ (τα πέντε στο τελευταίο δεκάλεπτο) κι ο Κνέζεβιτς βρέθηκε αρκετές φορές να τα βάζει με τους παίκτες του που τον άφηναν εκτεθειμένο είτε στους αιφνιδιασμούς είτε στην περιφέρεια του Δούκα.
«Ήταν εμφανές το πρόβλημα στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι, με περισσότερο ενθουσιασμό, κλείσαμε την άμυνα. Ήρθε κι η αλλαγή ψυχολογίας μετά τις αποκρούσεις του Γεωργιάδη. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε, μας έλειπε η πειθαρχία και δεν είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση» σχολίασε ο Νίκος Μουντζουρίδης.
ΔΟΥΚΑΣ-ΠΑΟΚ 26-23,
Τα δεκάλεπτα: 5-6, 7-11, 13-16 (ημ.), 16-18, 21-19, 26-23
Δούκας (Γ. Κρανάκης): Γεωργιάδης, Μαγκαφουράκης, Μουντζουρίδης 7, Γεωργίου 2, Τόμπρος, Τζηράς 1, Γκέρτσος 2, Παπαδιονυσίου 2, Νικολαΐδης 4, Αργυράκης 2, Κοβογλανίδης, Μαστορογιάννης 4, Κοτελίδας 1, Ακάλεστος 1.
ΠΑΟΚ (Στ. Υετίων): Μισυρλής, Παλάσκας 1, Σεϊρεκίδης, Γουργούμης, Σαουλίδης 1, Κοκκώνης 2, Κνέζεβιτς, Πετρίδης 4, Ανγκελόφσκι 2, Ιωαννίδης 5, Τσακίρης 2, Σεβαστίδης 3, Τάτσης, Κεσίδης 3
Διαιτητές: Βήτας-Σκλαβενίτης
Δίλεπτα: 3-4 Πέναλτι: 1/1-1/3

Πήρε βαθμό το Κιλκίς

Πηγή:http://hatzi-handball.blogspot.com
Σε ισοπαλία υποχρέωσε το Κιλκίς τον Άρη στη Νίκαια με τελικό 17-17 να αφήνει και τις δύο ομάδες ανικανοποίητες αφού είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη. Ο Άρης ήταν μπροστά με 16-14 στο τελευταίο πεντάλεπτο, αλλά η ομάδα του Νίκου Γεωργιάδη ισοφάρισε με δύο γκολ από τους Πίτο και Σημιτζή και ο Δεληγιάννης έκανε το 16-17 για το Κιλκίς. Όμως, ο Ρηγάκης ισοφάρισε με πέναλτι στο τελευταίο λεπτό και οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια έχασαν την επίθεση.
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΚΙΛΚΙΣ 17-17
Τα δεκάλεπτα: 2-2, 4-5, 7-8 (ημ.), 9-12, 14-14, 17-17
Αρης (Τ. Μελετάκος): Ρηγάκης 1, Κιουρής, Μελετάκος 1 ,Αντύπας , Μαλαδένιας, Χριμαντόπουλος, Αντωνόπουλος ,Μουρελάτος, Τσαγκούλης, Κλιμανόγλου 2 , Χρόνης , Γραμματικόπουλος 2 , Νιαρχάκος 8 , Διαμαντάκος 3.
Κιλκίς (Ν. Γεωργιάδης): Σκάρλος, Σισμανίδης, Κυπραίος 4, Δεληγιάννης 4, Κοτανίδης, Δημάκης 2, Γκιντίδης 1, Χατζηαγαπίου, Σημιτζής 3, Λασκάκης, Πίτος 3, Τριανταφύλλου, Γρηγοροριάδης.
Διαιτητές:Tσάκωνας, Κούτσος Δίλεπτα: 6-6, Πέναλτι: 2/3-1/1, Κόκκινη: 54:05 Γκιντίδης (για επικίνδυνο παιχνίδι, δεν κρατήθηκε δελτίο)

Εύκολα ο Αερωπός


Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.com
Ευχάριστο απόγευμα είχε ο Αερωπός στην Έδεσσα. Ο Πανελλήνιος έδειχνε να αντέχει στο πρώτο 20λεπτο αλλά στη συνέχεια οι Εδεσσαίοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα και με ηγέτη τον Τσάτσο (10 γκολ) έφτασαν εύκολα στη νίκη με 32-18.
ΑΕΡΩΠΟΣ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 32-18
Τα δεκάλεπτα: 4-4, 6-6, 14-8 (ημ.), 19-10, 25-19, 32-18
Αερωπός (Χρ. Τζουβάρας): Μούσιος 1, Τσάτσο; 10 , Μίλτσεφ , Φ. Τζουβάρας 1, Τσάπας 4 , Κράλλης, Γιόσμου 4, Μισαηλίδης 2, Κυριακού 2, Βουτσάς 3 , Κότσιφας, Π. Τζουβάρας 4, Κράλης, Γκίνης 1
Πανελλήνιος (Δ. Σκάρλος): Τζανακάκης, Βελιτσιάνος 1, Θέος, Γερουλάνος, Παπανίκος, Χατσίκας 4 , Παπακώστας, Λεωνίδας 4 , Δημήτρουλας 2, Παρασκευαϊδης, Σκοδριάνος , Σομπιρακούλ 4 , Γερουλάνος 2, Σαμαράς 1
Διαιτητές: Καργατζής-Λινάρδος Δίλεπτα: 4-4, Πενάλτι: 3/3-2-4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου