Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Παρελθόν ο Λαζαρίδης και από το Δ.Σ!


Πηγή: http://www.handball.gr
Ο πρώην πρόεδρος της ΟΧΕ παραιτήθηκε και από σύμβουλος- Υπό παραίτηση και ο Γιώργος Φύκατας. Τσόγιας, Ζαπαρτίδης στο Δ.Σ.
Μετά από έντεκα χρόνια ενασχόλησης με τα κοινά της ομοσπονδίας ο Σίμος Λαζαρίδης υπέβαλε την παραίτηση του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρόεδρος της ΟΧΕ που παραιτήθηκε πριν δύο εβδομάδες (τον αντικατέστησε ο Μπάμπης Πιλαφάς) αποφάσισε να μην συμμετέχει ούτε καν στην λήψη αποφάσεων, αποχωρώντας και από το Δ.Σ. της ΟΧΕ. Επόμενος επιλαχών από τις εκλογές του 2008 είναι ο Παναγιώτης Τσόγιας (εκπρόσωπος της ΧΑΝΘ), ο οποίος και θα κληθεί να καλύψει το κενό στο 15μελες συμβούλιο. Επιπλέον πρέπει να βρεθεί και νέος πρόεδρος στην επιτροπή Εθνικών ομάδων, θέση την οποία κατείχε ο 68χρονος παράγοντας.
Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες θέμα έχει προκύψει με τον Γιώργο Φύκατα, ο οποίος δεν έχει παρακολουθήσει εδώ και πολλούς μήνες συμβούλιο της ομοσπονδίας. Ετσι το πιθανότερο είναι πως η ο ίδιος θα παραιτηθεί από μόνος του ή θα του ζητηθεί η παραίτηση του, μιας και κάποιοι σύμβουλοι έχουν δυσανασχετήσει με την όλη στάση του. Εφόσον αποχωρήσει και ο παράγοντας του Φιλίππου Βέροιας, επόμενος επιλαχών είναι ο Ηλίας Ζαπαρτίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου