Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011

Πιλαφάς: "Συστράτευση όλων"

Πηγή: http://www.handball.gr
Στην πρώτη του δήλωση ως νέος πρόεδρος της ΟΧΕ ο Χαράλαμπος Πιλαφάς σχολίασε: "Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία για το άθλημα χρειάζεται συστράτευση όλων για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε. Ολοι μαζί από όποια θέση βρίσκεται ο καθένας να βάλουμε πλάτη για το άθλημα. Το τηλέφωνο μου το γνωρίζουν όλοι και θα είναι πάντα ανοιχτό. Τα πρωταθλήματα αν και σαν πρόεδρος της ΔΕΠ δεν με ικανοποιούν αγωνιστικά και ποιοτικά, παρόλα αυτά με γεωγραφικά κριτήρια θα γίνουν σε ομίλους, ώστε να αρχίσουν άμεσα και με το λιγότερο δυνατό κόστος για την ομοσπονδία και τα σωματεία".

ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ Δ.Σ. ΟΧΕ


Την παραίτηση του από την θέση του προέδρου της ΟΧΕ υπέβαλε για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, ο Σίμος Λαζαρίδης, στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.
Κατόπιν αυτού το Διοικητικό Συμβουλίου της ΟΧΕ προχώρησε σε αναδιάρθρωση από όπου προέκυψε η ακόλουθη σύνθεση με νέα πρόσωπα στις θέσεις του Προέδρου, του Γεν. Γραμματέα, του Β' Αντιπροέδρου και του Ειδικού Γραμματέα.
Ο μέχρι τώρα Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Χαράλαμπος Πιλαφάς (παλαιός διεθνής αθλητής), ανέλαβε στην θέση του προέδρου, ενώ ο μέχρι τώρα ειδικός γραμματέας Αναστάσιος Χειβιδόπουλος, είναι ο νέος γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας.
Νέος Β΄ Αντιπροέδρος, εκλέχτηκε ο Χρήστος Καψάλης στην θέση του Γιώργου Φύκατα, ενώ η Κυριακή Μπακουλοπούλου, είναι η νέα ειδική γραμματέας.
Αναλυτικά η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΧΕ, έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Χαράλαμπος Πιλαφάς, Α΄ Αντιπρόεδρος: Παντελής Χατζηιωάννου, Β' Αντιπρόεδρος: Χρήστος Καψάλης, Γεν. Γραμματέας: Αναστάσιος Χειβιδόπουλος, Ειδικός Γραμματέας: Κυριακή Μπακουλοπούλου, Ταμίας Αντώνης Χατζηνικολάου. Μέλη: Στέλιος Αγγελούδης, Γιώργος Ανδρεάδης, Απόστολος Αποστολίδης, Άρης Βατάλης, Σπύρος Κουτσούπης, Σίμος Λαζαρίδης, Γιώργος Φύκατας, Δημήτρης Σάββας, Δημήτρης Σταυρακάκης.
Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΟΧΕ Σίμος Λαζαρίδης, αναφερόμενος στην απόφαση του, τόνισε: «Σοβαροί προσωπικοί λόγοι με ανάγκασαν να υποβάλλω την παραίτηση μου από την θέση του προέδρου της ΟΧΕ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους του Διοικητικού Συμβουλίου και συνεργάτες, καθώς και όλο προσωπικό της Ομοσπονδίας, το οποίο ευχαριστώ ιδιαίτερα για την αμέριστη συμπαράσταση του. Παραμένω ως απλό μέλος του διοικητικού συμβουλίου, για να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, για το άθλημα, το οποίο υπηρετώ, σχεδόν από ιδρύσεως του. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους του τύπου, που ασχολούνται με το ρεπορτάζ χάντμπολ, για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε στο διάστημα αυτό. Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του νέου πρόεδρου και γενικού γραμματέα, που αναλαμβάνουν σε μια εποχή με δύσκολες συγκυρίες για τον ελληνικό αθλητισμό».
Τα πρωταθλήματα Α1 Γυναικών, Α2 και Β΄ Ανδρών-Γυναικών
Σε ότι αφορά τα πρωταθλήματα της Α1 Γυναικών και της Α2 και Β' Εθνικής Ανδρών και Γυναικών, το ΔΣ της ΟΧΕ αποφάσισε να προτείνει την διεξαγωγή τους σε γεωγραφικούς υπο-ομίλους εντός των αρχικών ομίλων και ανάδειξη πρωταθλητών και υποβιβασθεντων μέσα από αγώνες χιαστί.
Η αναλυτική πρόταση της ΟΧΕ θα αποσταλεί στα σωματεία προκειμένου να εκφράσουν τις απόψεις τους και μετά θα ακολουθήσουν οι σχετικές κληρώσεις προκειμένου τα πρωταθλήματα να ξεκινήσουν πριν το τέλος Νοεμβρίου.
Σε ότι αφορά το Κύπελλο Ελλάδος Ανδρών αυτό θα επαναπροκυρηχτεί με προαιρετική συμμετοχή των ομάδων των κατηγοριών Α1 και Α2. Απαραίτητη προϋπόθεση για την διεξαγωγή του είναι η συμμετοχή τουλάχιστον 8 ομάδων.
Η αναλυτική πρόταση θα σταλεί στα σωματεία, αύριο και θα αναρτηθεί και στο επίσημο site της ομοσπονδίας.

Διαιτητές Α1 Ανδρών

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011, Α1 ΑΝΔΡΩΝ, 4η Αγωνιστική, -, Α' ΦΑΣΗ ΔΓ ΝΙΚΑΙΑΣ20:00Γ.Ν.Ο.Ν ΑΡΗΣ - Α.Ε.Κ.
ΓΟΥΣΙΑΣ-ΚΟΥΤΣΟΣ  ΜΠΑΒΑΣ
 Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011, Α1 ΑΝΔΡΩΝ, 6η Αγωνιστική, -, Α' ΦΑΣΗ Χ.Α.Ν.Θ.16:30Χ.Α.Ν.Θ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ-ΚΑΤΣΑΝΟΣ ΜΕΪΜΑΡΙΔΗΣ
Δ.Α.Κ. ΚΛΑΔΙΣΟΥ ΧΑΝΙΩΝ17:00ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ - Α.Ε.Κ.
ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ-ΔΗΜΑΚΗΣ ΜΠΑΒΑΣ
ΔΓ ΝΙΚΑΙΑΣ18:00Γ.Ν.Ο.Ν ΑΡΗΣ - ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ
ΤΣΑΚΩΝΑΣ-ΜΕΡΤΙΝΙΑΝ  ΚΟΡΡΕΣ
ΔΑΚ ΕΔΕΣΣΑΣ18:00ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ - Π.Α.Ο.Κ
ΠΑΤΙΟΣ-ΤΣΙΑΝΑΣ  ΖΕΡΒΑΣ
ΚΓ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ18:00ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ - Γ.Α.Σ ΚΙΛΚΙΣ
ΒΗΤΑΣ-ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ  ΜΙΓΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου