Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Υετίων: «Έχει τη στόφα του νικητή»

Πηγή: http://www.onsports.gr

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Υετίων, μετά την νίκη της ομάδας του επί του Αερωπού εκτιμά ότι ήταν τονωτικό το αποτέλεσμα για την συνέχεια.
«Παρά το γεγονός ότι είχαμε τις απουσίες του Σεβαστίδη, του Μισυρλή, του Κνέζαβιτς και του Πίτσιου και αντιμετωπίσαμε δυσκολίες κατά τη διάρκεια του αγώνα στην Έδεσσα (στο 54΄ χάναμε με 3 γκολ) τελικά η ομάδα απέδειξε ότι είναι ανταγωνιστική και πως ακόμα και κάτω από τέτοιες συνθήκες δεν δέχεται να χάνει». δήλωσε ο κόουτς των Θεσσαλονικέων και πρόσθεσε: «Η ομάδα του ΠΑΟΚ έχει τη στόφα του νικητή. Αυτή η νίκη ήταν τονωτική. Ήταν ένεση για το ηθικό μας».

MVP ο Νίκος Σαμαράς του Διομήδη

Πηγή:http://hatzi-handball.blogspot.com
Πολυτιμότερος παίκτης της 6ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο διεθνής Νίκος Σαμαράς του Διομήδη Άργους, ενώ ψηφίστηκαν και ο Ανανιάδης από τη ΧΑΝΘ, ο Ριγάκης από τον Άρη και ο Μπαντής από το Φίλιππο Βέροιας.
Ο Νίκος Σαμαράς δήλωσε: «Η προσπάθεια είναι συνολική από όλους τους παίκτες εγώ απλά εκμεταλλεύτηκα καλύτερα τις ευκαιρίες. Όσον αφορά το Διομήδη η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. το ζητούμενο είναι να έχουμε σταθερότητα. Όσον αφορά την προσωπική μου εξέλιξη δεν μένω σε αυτό που ήμουν ή είμαι αλλά δουλεύω σκληρά καθημερινά»

Παίζουν μόνοι τους

Πηγή: http://www.handball.gr
Καρυπίδης, Βασιλάκης, Σανίκης πέτυχαν τα 18 από τα 28 γκολ της Μέλσουνγκεν
Στη σκιά του θανάτου των διαιτητών Μέτε διεξήχθη η 10η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Η Μέλσουνγκεν για μια ακόμα φορά απέδειξε πως φέτος είναι η χρονιά της, αφού παραλίγο και θα κέρδιζε σε μία από τις δυσκολότερες έδρες της κατηγορίας, απόν την οποία τα προηγούμενα χρόνια έφευγε με σκυμμένο το κεφάλι. Η ομάδα των Ελλήνων αναδείχθηκε ισόπαλη 28-28 (12-16) με την Γκροσβάλσταντ που είναι μία κραταιά δύναμη της Μπουντεσλίγκα. Οι Σάββας Καρυπίδης (10 γκολ), Αλέξανδρος Βασιλάκης (7 γκολ) και Γρηγόρης Σανίκης (1) ήταν σε εξαιρετική κατάσταση πετυχαίνοντας τα 18 από τα 28 γκολ της ομάδας! Μάλιστα η Μέλσουνγεν θα μπορούσε να πάρει τους δύο βαθμούς της νίκης, αλλά την πρόδωσε για μια ακόμα φορά (όπως και στο εκτός έδρας ματς με την Λόβεν) η απειρία της σε τέτοιες καταστάσεις. Ο Σανίκης στο 56:43 έκανε το 25-27, ο Καρυπίδης έδωσε στο 57:47 ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων (26-28), ωστόσο ο 32χρονος δεξιός εξτρέμ αστόχησε σε κρίσιμο πέναλτι στο 59:24 με το σκορ στο 27-28 και επειδή η μπάλα τιμωρεί, πέντε δευτερόλεπτα πριν το τέλος (59:55) ο Κνιρ ισοφάρισε στο τελικό αποτέλεσμα. Η Μέλσουνγκεν πάντως συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία και να φλερτάρει με την έξοδο στην Ευρώπη, έχοντας 12 βαθμούς στην 6η θέση της Μπουντεσλίγκα.
Στο Ανόβερο η Μπούρντγκοφ επικράτησε εύκολα 30-24 (16-10) της Βέτσλαρ του Γιώργου Χαλκίδη που πλέον έπεσε στην 14η θέση με 7 βαθμούς, ενώ στο Φλένσμπουργκ μπροστά σε 6.000 κόσμο η Αιντραχτ Χιλντεσχάιμ γνώρισε τη συντριβή με 36-20 (19-12). Το σημαντικό για τους φιλοξενούμενους που παραμένουν στην 17η θέση με 2 βαθμούς είναι η επανεμφάνιση του Δημήτρη Τζιμούρτου έπειτα τον τραυματισμό του, ο οποίος σκόραρε και 5 φορές.

Εντυπωσιακός ο Χαντζιάρας, πρώτο... βιολί ο Τζούφρας




Πηγή: http://www.handball.gr

Στην 11η αγωνιστική της Α2 Γερμανίας η Ποστ Σβερίν με τον Ντίνο Χαντζιάρα κορυφαίο και πρώτο σκόρερ με 7 γκολ νίκησε 33-30 (15-14) την Μπιετιγκχάιμ, ενώ αντίθετα η Εμπορ Ροστόκ του Βυρωνα Παπαδόπουλου γνώρισε άλλη μία ήττα με 31-25 (16-13) από την Εσσεν. Η Σβερίν βρίσκεται στην 9η θέση με 11 βαθμούς, ενώ η Εμπορ στην 16η θέση με 7 βαθμούς,
Στην 3η κατηγορία και συγκεκριμένα στον Βόρειο όμιλο η Σπρίνγκε επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 36-24 (20-10) της Ορανιεμπούργκεν με κορυφαίο τον Νίκο Τζούφρα, ο οποίος σημείωσε 8 γκολ. Η Σπρίνγκε βρίσκεται στην 2η θέση με 20 βαθμούς. Στον Νότιο όμιλο η Ομπερνμπουργκ του Γιώτη Εριφόπουλου επικράτησε 31-26 (15-9) της Χέρενμπεργκ του Πέτρου Κανδύλα (2 γκολ), η οποία βρίσκεται πλέον στην 5η θέση με 13 βαθμούς.
Ασταμάτητη η Κονστάντζα
Η νταμπούχος Ρουμανίας Κονστάντζα πέτυχε την 8η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα με 34-32 (16-16) στην έδρα της Οντορχέι με τον Νίκο Ριγανά να σημειώνει 2 τέρματα. Ετσι η ομάδα του διεθνούς δεξιού ίντερ συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή με 16 βαθμούς.
Στην Ιταλία η Κονβερσάνο του τερματοφύλακα Κώστα Τσιλιμπάρη επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, αφού επικράτησε 33-29 εκτός έδρας της Τέραμο. Η Κονβερσάνο βρίσκεται πλέον στην 5η θέση με 8 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου