Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Προσοχή στη Βοσνία

Πηγή: www.gazzetta.gr

Η Εθνική χάντμπολ ανδρών έδειξε τα πρώτα δείγματα γραφής εν όψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, κοιτάζοντας παράλληλα και τους αντιπάλους της που έδωσαν τους πρώτους αγώνες στο γκρουπ.
Η ελληνική ομάδα γυρίζει σελίδα και ο νέος Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Κρανάκης με τους παίκτες του έστειλαν το μήνυμα. Έπειτα από αρκετά χρόνια υπάρχει δίψα και διάθεση για δουλειά και διάκριση κι αυτό ήταν που φώναζαν όλοι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατά τη διάρκεια τις προετοιμασίας τους.
Τα δύο φιλικά με την Τυνησία ήταν το πρώτο δείγμα που έδειξε η νέα Εθνική, με τον Γιώργο Κρανάκη να βγάζει τα πρώτα συμπεράσματα εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων της με Βοσνία και Κύπρο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Οι δύο αντίπαλοι της ελληνικής ομάδας έδωσαν τους πρώτους τους αγώνες για το 6ο γκρουπ με τη Βοσνία να δείχνει τη δυναμική της, φτάνοντας σε δύο νίκες, με 38-20 στην Κύπρο και 32-26 μέσα στην έδρα της.
«Πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη τα αποτελέσματα από τις αναμετρήσεις Βοσνίας και Κύπρου από τις οποίες αναδείχθηκε η μεγάλη δυναμική της Βοσνίας», ήταν το σχόλιο του Αλέξη Αλβανού.
Από την άλλη ο Έλληνας τεχνικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν όλες αυτές τις μέρες οι παίκτες του, έχοντας κι άλλο περιθώριο για βελτίωση, μέχρι τον Ιανουάριο, όπου θα γίνουν οι αγώνες: «Ήταν ένα camp προετοιμασίας . Ήταν μια πρώτη γνωριμία και μας δόθηκε η ευκαιρία να βγουν πολύτιμα συμπεράσματα παίζοντας με ένα δυνατό αντίπαλο.
Δοκιμάστηκαν όλοι οι παίκτες και βγήκαν πολύτιμα συμπεράσματα. Κρατάμε από το πρώτο ξεκίνημά μας το καλό κλίμα τη μαχητικότητα την αποφασιστικότητα και τον ενθουσιασμό της ομάδας, σε όλα τα προηγούμενα η δική μου παρέμβαση ήταν μικρή το έργο μου είναι να προσπαθήσω να διορθώσω τα τεχνικοτακτικά στοιχεία της ομάδας και στον αρκετό χρόνο που έχουμε μπροστά μας μέχρι τον Ιανουάριο για τα προκριματικά του παγκοσμίου να είμαστε έτοιμοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου