Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Η 2η μέρα του τουρνουά

Πηγή: www.paokhandball.gr

Με αγώνες υψηλού επιπέδου συνεχίζεται το 2ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά παίδων και παμπαίδων που διοργανώνει ο ΠΑΟΚ στο Ε.Γ. Μίκρας.
Τα σημερινά αποτελέσματα των παίδων
ΠΓΣ – ΠΑΟΚ (αναβλήθηκε για την Πέμπτη 29/12)
Δούκας – Φοίβος 20-26
Μίλων – Φίλιππος 24-32
Φίλιππος – Δούκας 23-28
Φοίβος – Πανελλήνιος 30-21
ΠΑΟΚ – Μίλων 27-26
Τα σημερινά αποτελέσματα των παμπαίδων
Φοίβος – Ζαφειράκης 13-12
Κιλκίς – Δράμα 14-21
ΧΑΝΘ – Ζαφειράκης 14-22
ΠΑΟΚ – Δράμα 23-17
Φοίβος – Φαίακας 19-17
Δράμα – Δούκας 15-15
ΠΑΟΚ – Φίλιππος 20-21
Φαίακας – Πυλαία 20-23
* Ο συντονιστής του τουρνουά Γιάννης Πιλαλίδης δήλωσε: “Έχουμε κοντά μας από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ τον Αντώνη Σαουλίδη ενώ έχουμε και τη συνδρομή της ΕΣΧΘ στην προσπάθεια αυτή. Επίσης ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής παίδων Παναγιώτης Ιατρούδης μαζί με τον περιφερειακό ομοσπονδιακό προπονητή Γιάννη Μπιζέτα είναι κοντά μας και παρακολουθούν τις προσπάθειες των παιδιών. Ο κόσμος έχει συμμετοχή από τις εξέδρες. Έχουν αναδειχθεί πολλά ταλέντα. Όλοι οι αγώνες έχουν ανταγωνισμό και προσφέρουν όμορφο θέαμα. Ευχαριστούμε τη Φροντίδα και τους Καλούς Σαμαρείτες για την ιατρική βοήθεια, καθώς και το σύνδεσμο κριτών Θεσσαλονίκης, που εθελοντικά ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας για παρουσία γραμματείας”.
* Η μοναδική ατυχία αφορά στον αγώνα παίδων του ΠΑΟΚ με τον Πανελλήνιο, που αναβλήθηκε για αύριο (29/12) καθώς έσταζε το σύστημα θέρμανσης στην κορυφή του γυμναστηρίου. Η αναβολή αποφασίστηκε για να μην κινδυνεύσει στο ελάχιστο ούτε ένας μικρός αθλητής.
* Τους σημερινούς αγώνες παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, το προεδρείο της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Θεσσαλονίκης και ο προπονητής του ΓΑΣ Κιλκίς, Νίκος Γεωργιάδης.
* Στο Ε.Γ. Μίκρας λειτουργεί στο πλαίσιο των αγώνων μπουτίκ της εταιρίας αθλητικής ένδυσης HUMMEL, που είναι χορηγός της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ.
* Αύριο (29/12), τους αγώνες θα παρακολουθήσει η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, ενώ γίνονται προσπάθειες ώστε την τελευταία μέρα των αγώνων (30/12) να παρευρεθεί η Εθνική ομάδα των ανδρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου