Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Κληρώνει για το Κύπελλο

Πηγή: http://www.gazzetta.gr
Διεξάγεται την Παρασκευή (9/12) στα γραφεία της ΟΧΕ η κλήρωση του Κυπέλλου ανδρών και γυναικών στο χάντμπολ με τη συμμετοχή ομάδων από τις δύο πρώτες κατηγορίες του πρωταθλήματος.
Οι 10 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή και θα μπουν στην κληρωτίδα των ανδρών είναι οι: ΠΑΟΚ, Φίλιππος Βέροιας, ΑΣΕ Δούκας , ΑΕΚ, Διομήδης Άργους, ΧΑΝΘ, Ακαδημία των Σπορ, Ποσειδών Λουτρακίου, Αναγέννηση Βύρωνα και Ελπίδες Πάτρας.
Στις γυναίκες, εννιά είναι οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή και πρόκειται για τις ΑΣΕ Ορμή Λουξ, Νέα Ιωνία, Αναγέννηση Άρτας, ΠΑΟΚ, Φίλιππος Βέροιας, Μακεδονικός, Πρωτοπόροι και ΑΟ Μυτιλήνης.

Για τη νίκη στην Βέροια

Πηγή: http://www.aekvoice.gr
Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Φίλιππο, στην Βέροια. Η αποστολή της ομάδας, θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι οδικώς.

Σήμερα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που προπονήθηκε στο κλειστό «Μπάμπης Χολίδης» του Μενιδίου. Την Παρασκευή το μεσημέρι η αποστολή της «Ένωσης» θα ταξιδέψει οδικώς για την Βέροια, όπου το Σάββατο στις 6 το απόγευμα, θα αντιμετωπίσει τον Φίλιππο.
Ο τεχνικός της «Ένωσης», δεν θα έχει στην διάθεση του τον Γιώργο Βακάλη ο οποίος θα μείνει πίσω για να συνεχίσει την αποθεραπεία του. Αντίθετα οι Παπαδόπουλος, Ντούτσης και Κόντης, θα ταξιδέψουν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα αν και η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη.
Ο αντίπαλος των «κιτρινόμαυρων» , βρίσκεται στην 8η θέση με τέσσερις βαθμούς, ενώ ο «δικέφαλος» είναι 2ος με 10. Όπως επισήμανε και ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης, μιλώντας στο aekvoice.gr: «Ο Φίλιππος Βέροιας μπορεί αυτή τη στιγμή να μην βρίσκεται στα καλύτερα του, έχει όμως μεγάλη παράδοση και παίκτες που έχουν πρωταγωνιστήσει. Όλοι ξέρουμε τι ομάδα είναι. Θέλει προσοχή. Είναι ντέρμπι».
Η ΑΕΚ θέλει να ολοκληρώσει με νίκη τις υποχρεώσεις της πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω εορτών, που θα ακολουθήσει μετά από το συγκεκριμένο ματς. Η επανέναρξη του πρωταθλήματος έχει οριστεί για τις 20 Ιανουαρίου.

ΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ... ΚΟΠΟ Η ΕΑΧ ΧΑΝΙΑ

Πηγή: http://www.haniotika-nea.gr
 Οι φόβοι των υπευθύνων της ΕΑΧ Χανιά ότι η ομάδα δε θα έχει την ευκαιρία να παίξει την Κυριακή στα Χανιά, για το πρωτάθλημα της Α2 χάντμπολ γυναικών, επαληθεύθηκαν, αφού ο Αργολικός ενημέρωσε προχθές την ΟΧΕ (και αυτή με τη σειρά της το χανιώτικο σωματείο και τους διαιτητές) ότι παραιτείται από τον αγώνα στο κλ. Κλαδισού. Έτσι η η ΕΑΧ Χανιά θα πάρει χωρίς κόπο τους 2 βαθμούς, με σκορ 10-0, όμως αυτό που προβληματίζει όλους στην ομάδα είναι το γεγονός ότι θα μείνει σε... απραξία για μια ακόμη εβδομάδα και ενώ ακολουθεί (18/12) δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγ. Βύρωνα.

Στις 5.30μμ θα παίξουν Κύδων - Άρης Νίκαιας

Πηγή: http://www.haniotika-nea.gr

Μισή ώρα ενωρίτερα θ' αρχίσει το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου το σημαντικότερο φετινό παιχνίδι του Κύδωνα 'κόντρα' στον Άρη Νίκαιας, για την 10η αγωνιστική της Α1 χάντμπολ ανδρών. Η αναμέτρηση, λοιπόν, που θα διεξαχθεί στο κλ. Κλαδισού αρχίζει στις 5.30μμ, ενώ διαιτητές θα είναι ο Καραπάνος με τον Συρεπίσιο.
Όπως είναι λογικό, στο παιχνίδι αυτό ο Χανιώτικος Όμιλος έχει μοναδικό στόχο τη νίκη, αφού μόνο σε μια τέτοια περίπτωση θα συνεχίσει να ελπίζει σε παραμονή. Η σπουδαιότητα του αγώνα αναμένεται να φέρει αρκετούς φιλάθλους στο κλειστό, με στόχο να ενισχύσουν ηθικά την προσπάθεια των παικτών του Κύδωνα.

Αποφάσεις Δ.Σ. ΟΧΕ- Νέοι ομοσπονδιακοί προπονητές


Στην Εθνική γυναικών ο Καρακεχαγιάς
Στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΟΧΕ μεταξύ άλλων ανατέθηκαν καθήκοντα προπονητών στις Εθνικές ομάδες και στην Ανάπτυξη.
Ειδικότερα:
Προπονητής Εθνικής Γυναικών Θανάσης Καρακεχαγιάς, Συνεργάτης προπονητής Εθνικής Γυναικών και προπονητής Νεανίδων Σάκης Παλαμάς, Προπονητής Εθνικής Εφήβων Στέλιος Σεϊρεκίδης, Επικεφαλής τεχνικός της Ανάπτυξης και προπονητής της Εθνικής ομάδας Παίδων Παναγιώτης Ιατρούδης,
Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Προπονητές (ΠΟΠ) Γιάννης Μπιζέτας (Κεντρική περιφέρεια- Ενώσεις: Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Ελλάδας, Βορειοδυτικής Ελλάδας –και ΤΕ Κέρκυρας), Γιάννης Λαζαρίδης ( Βόρεια Περιφέρεια: Ενώσεις Θεσσαλονίκης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ΤΕ Β. Αιγαίου) , Κώστας Κότσιρας (Περιφέρεια Νοτίου Ελλάδος, Ενώσεις Αττικής, Πελοποννήσου, ΤΕ Κρήτης, ΤΕ Ν/Α Πελοποννήσου και τους νομούς της Στερεάς Ελλάδας), Σύμβουλος Επιμόρφωσης της Ανάπτυξης: Θεόδωρος Τογανίδης.
Επίσης το ΔΣ αποφάσισε η Εθνική ομάδα των Εφήβων να δηλώσει συμμετοχή στη Μεσογειάδα που θα γίνει στην Πορτογαλία 19-26/2/2012 ως μέρος της προετοιμασίας για την συμμετοχή της ομάδας στα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων 2012 (30 Μαρτίου- 1 Απριλίου 2012).
ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
Μετά την συγχώνευση των δυο Ευρωπαϊκών Κυπέλλων (Κυπελλούχων και ΕHF) στους Άνδρες, όπως ανακοινώθηκε από την EHF, στο νεοσύστατο Κύπελλο European Cup αποφασίστηκε ότι θα συμμετάσχει η δευτεραθλήτρια του πρωταθλήματος Ελλάδος ενώ ο Κυπελλούχος Ελλάδος Ανδρών ή ο φιναλίστ του τελικού του κυπέλλου (εάν ο κυπελλούχος είναι και πρωταθλητής ή δευτεραθλητής) θα συμμετάσχει στο Τσάλεντζ Καπ.
Κατόπιν της ανάληψης της Προεδρίας της ΟΧΕ από τον Χαράλαμπο Πιλαφά την Προεδρία της Επιτροπής Πρωταθλημάτων ( ΔΕΠ), αναλαμβάνει η Ειδική Γραμματέας του ΔΣ της ΟΧΕ, κα Κυριακή Μπακουλοπούλου.
Ως εκπρόσωπος της ΟΧΕ στην Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β ) ορίστηκε, το μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ Δημήτρης Σταυρακάκης.
Το ΔΣ της ΟΧΕ αποφάσισε τη συγκρότηση μιας νέας Επιτροπής η οποία θα αναλάβει επαφές με την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς και με ιδιώτες για την εξεύρεση χορηγιών και φιλοξενιών για τις αγωνιστικές εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας.
Στην επιτροπή θα συμμετέχουν: Δημήτρης Σταυρακάκης (Πρόεδρος), Στάθης Παπαχαρτοφύλης, Ανδρέας Κόγκας, Γιάννης Στρατάκης, Κώστας Σταματιάδης, Κώστας Χατζηδημητρίου.
Ακόμα στο ΔΣ της ΟΧΕ συζητήθηκε εισήγηση της Επιτροπής Beach Handball και αποφασίστηκε να μην προχωρήσει η διεκδίκηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μπιτς Χάντμπολ Ανδρών και Γυναικών για το 2014.
Τέλος στο Γραφείο Τύπου της ΟΧΕ μετά από απόφαση του Δ.Σ προσελήφθη ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου