Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Στέλιος Υετίων: "Επιστρέψαμε"

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την έκτη συνεχόμενη νίκη του στο Κιλκίς με μεγάλη εμφάνιση και παρά την εχθρική (και πάλι) διαιτησία του Τζαφερόπουλου. Ο τεχνικός του Δικέφαλου, Στέλιος Υετίων απέφυγε να μιλήσει για τους διαιτητές και στάθηκε στη σημασία της νίκης και στο καλό πρόσωπο που δείχνει ο ΠΑΟΚ.
"Επιστρέψαμε. Είναι μία πολύ σημαντική νίκη. Μπήκαμε και πάλι στην πρώτη τετράδα. Υπό άλλες συνθήκες με τέτοια εμφάνιση η διαφορά θα έπρεπε να ξεπερνά τα δέκα γκολ, αλλά ακόμη και έτσι σημασία έχει ότι πήραμε τους δύο βαθμούς, κλείσαμε επιτυχημένα μία δύσκολη σειρά αγώνων και τώρα μπορούμε να στραφούμε στη διοργάνωση του Κυπέλλου, που αποτελεί σοβαρό στόχο για εμάς. Κρατάω την άμυνα και το χαρακτήρα που δείξαμε απέναντι στο Κιλκίς. Ό,τι και να πω για τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό μας, θα είναι λίγο. Δεν μπορώ να μην τους ευχαριστήσω, ειδικά αυτούς που ήρθαν με λεωφορείο από τη Θεσσαλονίκη και επιστρέφουν με προορισμό το Παλατάκι για τον αγώνα του μπάσκετ", τόνισε ο Στέλιος Υετίων στο PAOK24.

ΣΠΟΥΔΑΙΟ «ΔΙΠΛΟ» ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.com
Την 6η συνεχόμενη νίκη του στην Α1 ανδρών σημείωσε ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε 27-20 εκτός έδρας του ΓΑΣ Κιλκίς. Η ομάδα του Στέλιου Υετίων μετά το πρώτο 20λεπτο έλεγχε πλήρως το ματς, όντας μπροστά στο σκορ.
ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ- ΠΑΟΚ 20-27
Τα δεκάλεπτα: 3-3, 5-5, 7-11 (ημχ), 12-15, 15-21, 20-27
ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (Νίκος Γεωργιάδης): Κοτανίδης, Γκιντίδης 3, Κυπραίος 5, Μέτσης 1, Λασκάκης, Δεληγιάννης 2, Δημάκης 3, Χατζηαγαπίου, Σκάρλος, Σιμιτζής 1, Μέγκας 1, Πίτος,Γρηγοριάδης 4, Σισμανίδης
ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων): Μισυρλής, Παλάσκας 3, Γουργούμης, Αποστολίδης Π. 2, Κοκκώνης 4, Κνέζεβιτς, Ανγκελόφσκι 1, Ιωαννίδης 5, Τσακίρης 6, Σεβαστίδης 2, Πετρίδης 2, Πίτσιος, Κεσίδης 2, Περβανάς.
Διαιτητές: Χασκής-Τζαφερόπουλος, Δίλεπτα: 5-8, Πέναλτι: 2/3-4/4

ΚΥΔΩΝ-ΑΡΗΣ Ν. 24-18

Πηγή: http://www.handball.gr
Στο ντέρμπι της παραμονής που διεξήχθη στα Χανιά ο τοπικός Κύδωνας νίκησε 24-18 τον Αρη Νίκαιας και έτσι κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι της σωτηρίας. Αυτοί ήταν οι πρώτοι βαθμοί για την ομάδα της Κρήτης, που είχε περίσσιο πάθος και θέληση για την νίκη, αντίθετα με τους φιλοξενούμενους, που έχασαν την ευκαιρία να «καθαρίσουν» από σήμερα την κατηγορία.
«Ήμασταν κακοί. Δεν μπήκαμε καθόλου στο ματς. Το πήγαμε καλά μέχρι το 45’. Επειτα μας έφυγαν δύο γκολ και είχαν τον κόσμο στο πλευρό τους, αλλά και ενθουσιασμό. Δεν περίμενα πως θα ήταν εύκολο το απόγευμα. Όταν “καίει” το παιχνίδι χρειάζονται και άλλα πράγματα. Το περίμενα πως κάποια στιγμή θα κάναμε μια κακή ήττα», σχολίασε ο τεχνικός του Αρη Τάκης Μελετάκος.
Τα δεκάλεπτα: 3-4, 5-5, 6-6 (ημχ.), 10-9, 16-15, 24-18
Κύδων Χ. (Ηλίας Κιναλόπουλος): Ρηγάτος, Καμαριανάκης, Οσιπίδης 1, Φαλτσέτας 5, Καμπανιέρης, Σπυριδάκης, Μυντιλάκης 2, Γρηγοράκης 1, Κοκολοδημητράκης 12, Οικονομάκης, Καφφάτος, Ξανθουδάκης 2, Μιχελάκης, Σταμπουλής 1
Αρης Ν. (Τάκης Μελετάκος): Ρηγάκης 6, Μελετάκος 3, Τριάντης 1, Γραμματικόπουλος 3, Διαμαντάκος 1, Γρηγοράκης 1, Αντύπας, Νιαρχάκος 2, Χρηματόπουλος, Μουρελάτος, Κλημανόγλου, Χρόνης, Αντωνόπουλος 1, Γαλανάκης
Διαιτητές: Καραπάνος-Συρεπίσιος Δίλεπτα: 3-4 Πέναλτι: 4/4-1/2

Δύσκολα η ΑΕΚ τον Φίλιππο

Πηγή: http://www.handball.gr
Στο τελευταίο δεκάλεπτο κρίθηκε το παιχνίδι του Φιλίππου Βέροιας με την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι παρά την αποδυνάμωση τους την φετινή χρονιά δυσκόλεψαν πάρα πολύ την «Ένωση», η οποία παραδοσιακά τα βρίσκει «σκούρα» στο Φιλίππειο. Ένα σερί 3-0 της ΑΕΚ με δύο γκολ του Μπακαούκα και ένα του Γεωργιάδη στο διάστημα 51’-55’ κάνοντας το σκορ 18-21 από 18-18 ήταν ουσιαστικά το «κλειδί» της νίκης. Ο Μπαντής μείωσε στο 59’ σε 20-22, αλλά ο Γεωργιάδης περίπου 20 δευτερόλεπτα πριν το τέλος έγραψε το τελικό 20-23. Ο νεαρός αριστερός εξτρέμ πέτυχε 8 γκολ, 6 εκ των οποίων στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο Μπακαούκας ήταν για μία ακόμα φορά πρώτος σκόρερ με 11 τέρματα. Οι δύο τους με 18 (από τα 23 γκολ της ομάδας τους) έκαναν την μεγάλη ζημιά από τα εξτρέμ.
Αρβανίτης: «Όταν παίζεις με το Φίλιππο στη Βέροια ξέρεις τι σημαίνει αυτό. Για κανέναν ένα τέτοιο ματς δεν είναι εύκολο. Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και σε αυτό συντέλεσαν και οι πάικτες από τον πάγκο. Για άλλη μια φορά είχαμε βιαστικές επιλογές στην επίθεση. Ίσως σε αυτό να φταίει πως μας δίνει αυτοπεποίθηση η άμυνα και πως μπορούμε να σουτάρουμε χωρίς τις καλύτερες προϋποθέσεις. Χάναμε 5-4 στο 15’ κι είχαμε πάρει πολλές επιθέσεις που σταματούσαν πάνω στο Δέλλιο που είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας και στην άμυνα του Φιλίππου. Όμως είμαι ικανοποιημένος που φεύγουμε με τη νίκη».
ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β.-ΑΕΚ 20-23
Τα δεκάλεπτα: 2-2, 6-6, 9-11 (ημχ), 14-14, 17-18, 20-23
ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Απόστολος Ντέλλας): Δέλιος, Κορωνάς, Παπαδόπουλος 1, Ντομπρόκοβιτς, Ρεμπελάκος, Δάσκαλος 1, Κωστακίδης Θ., Κουρουμλίδης, Αρβανιτίδης, Δεληγιάννης 4, Μπαντής 10, Δομπρής 1, Κωστακίδης Π. 3, Μιχαηλίδης.
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 11, Γεωργιάδης 8, Γιαννόπουλος 1, Κοκολοδημητράκης 1, Κουλούρης, Κόντης, Ασαρίδης, Οικονόμου, Τσαούσης 1, Τούτσης, Παπαδόπουλος, Μαξίμοβιτς 1, Ζαχάρης.
Διαιτητές: Πατιός-Τσιάνας, Δίλεπτα: 2-4, Πέναλτι: 0/0-5/6

ΓΑΣ Κιλκίς-ΠΑΟΚ 20-27

Πηγή: http://olapaok.gr
Την έκτη της σερί νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ που επιβλήθηκε εκτός έδρας του ΓΑΣ Κιλκίς με 20-27

Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο (10/12) σε άκρως... ΠΑΟΚτσήδικες συνθήκες, αφού πολλοί φίλοι του "Δικεφάλου" έδωσαν το παρών στο γήπεδο, η ομάδα Χάντμπολ του "Δικεφάλου" κέρδισε εκτός έδρας με 20-27 τον ΓΑΣ Κιλκίς για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έπιασε μια θέση στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.
Το συγκρότημα του Στέλιου Υετίωνα επέβαλε γρήγορο ρυθμό από το 25' και μετά και έχοντας πολύ σωστές επιλογές τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση έφτασε στην έκτη σερί νίκη του νίκη στο πρωτάθλημα.
ΠΑΟΚ: Μισυρλής, Κνέζεβιτς, Γουργούμης, Σεβαστίδης, Παλάσκας, Κεσίδης, Αποστολίδης, Ανγκελόφσκι, Ιωαννίδης, Πετρίδης, Τσακίρης, Πίτσιος, Κοκκώνης, Περβανάς

Ξεκούρασε βασικούς ο Διομήδης

Πηγή: http://www.onsports.gr

Εύκολη νίκη με 34-21 επί του Πανελληνίου για τον Διομήδη, που έκανε το 9 στα 9 στο πρωτάθλημα.
Παρά την απουσία του Σέρβου αριστερού ίντερ Νταβόρ Τάσκοβιτς, που έμεινε στον πάγκο για να ξεκουραστεί, ο Διομήδης Άργους δεν είχε κανένα πρόβλημα να φτάσει σε εύκολη νίκη απέναντι στον Πανελλήνιο στην Κυψέλη με 34-21. Η δυναμικότητα του αντιπάλου και ο ρυθμός του αγώνα επέτρεψαν στον προπονητή των «Λύκων», Δημήτρη Δημητρούλια, να χρησιμοποιήσει για αρκετή ώρα νεαρούς αθλητές, ξεκουράζοντας τους βασικούς.
Τα δεκάλεπτα: 2-8, 6-12, 11-16 (ημχ), 14-22, 18-26, 21-34.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Δημήτρης Σκάρλος): Τζανακάκης, Σκοδριανός 5, Δημήτρουλας 2, Ντράσα, Σαμαράς, Παρασκευαΐδης, Παπανίκος, Χατσίκας 2, Τζιμούρτος, Λεωνίδας 7, Χελιώτης 2, Μαυροφρύδης, Γερουλάνος, Βελιτσιάνος 3.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Νούνγκοβιτς, Σαμαράς 7, Ζαραβίνας 2, Κρεμαστιώτης 3, Πριόβολος 3, Μεγαλοοικονόμου 3, Μαραγκός 3, Πασσιάς, Τάσκοβιτς, Μάλλιος 6, Μούγιτς 2, Ουρόσεβιτς 4, Κοντούλης 1.
Διαιτητές: Γούσιας-Κουτσός, Κόκκινη: 38:09 Δημήτρουλας, Δίλεπτα: 2-3 Πέναλτι: 2/3-2/2

Σε μεγάλη μέρα ο Μίλτσεφ, την έκπληξη ο Αερωπός

Πηγή: http://www.onsports.gr

Μεγάλη έκπληξη στο Δαΐς με πρωταγωνιστή τον Αερωπό Έδεσσας, που έφυγε νικητής κάμπτοντας την αντίσταση του Δούκα με 22-21.
Το παιχνίδι της ημέρας έγινε στο Δαΐς, όπου ο Αερωπός Έδεσσας κατάφερε να φύγει νικητής με 22-21 απέναντι στον Δούκα. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Μπόγιαν Μίλτσεφ, ο οποίος είχε 57% ποσοστό στις επεμβάσεις (28/49), βοηθώντας σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του να πετύχει την έκπληξη.
Λίγο πριν το τέλος του αγώνα, ο Αερωπός ξέφυγε με δύο γκολ, παίρνοντας ανάσα, ο Δούκας με τον Γεωργίου μείωσε σε 20-21, αλλά στο 59:50 ο Τσάτσος με το 8ο προσωπικό του τέρμα έκανε το 20-22, με τους γηπεδούχους απλώς να μειώνουν σχεδόν σε νεκρό χρόνο.
Τα δεκάλεπτα: 4-3, 6-7, 10-11 (ημχ), 13-14, 17-18, 21-22
ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Γεωργίου 4, Τόμπρος 2, Τζηράς 1, Γκέρτσος 2, Παπαδιονυσίου 2, Νικολαϊδης 4, Μαστορογιάννης 5, Κοτελίδας, Ακάλεστος 3, Αργυράκης, Γεωργιάδης, Κοβογλανίδης, Μαγκαφουράκης, Τσακνής.
ΑΕΡΩΠΟΣ (Χρήστος Τζουβάρας): Μίλτσεφ, Τζουβάρας Π. 2, Κυριακού, Γιόσμου 5, Μισαηλίδης 4, Γκίνης, Τσάτσος 8, Τζουβάρας Θ., Τσάπας, Βαφειάδης, Αρβανιτίδης 1, Αθανασίου, Μούσιος 1.
Διαιτητές: Τσάκωνας-Σκλαβενίτης, Δίλεπτα: 3-2, Πέναλτι: 0/1-1/2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου